Tak si to užijteMartin K píše:chtěl bych tímto velmi poděkovat mému velkému (ne)příteli Mandymu, za tuto opravdu nádhernou výhru spojenou s pro mě velmi nevšedním zážitkem, který si budu zcela jistě pamatovat do konce života!![]()

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak si to užijteMartin K píše:chtěl bych tímto velmi poděkovat mému velkému (ne)příteli Mandymu, za tuto opravdu nádhernou výhru spojenou s pro mě velmi nevšedním zážitkem, který si budu zcela jistě pamatovat do konce života!![]()
Rád uvedu vše na pravou míru.pussylala píše:Tak, výhru za celý rok bere Walther. Výhra Steyru na to v posledním závodě nestačila.
A teď moje historka. Odcházel jsem z hospody mezi posledními (Mandy, Cuba, a spol.) a v rámci úspor jsem zvolil cestu MHD. Z Pavláku jsem došel až na Anděl pěšky, což není blízko, nastoupil jsem na noční linku směr Stodůlky a bohužel jsem usnul. Kluci věřte nebo ne, bydlím ve stodůlkách cca. 10 let, ale ten autobus mě odvez na nějakou konečnou zastávku, kde jsem se vzbudil a vůbec jsem ani trošku netušil kde jsem. Mlha s viditelností tak na cca. 50m, žádný taxík, že bych se mohl zeptat a mobil vybitý. Cca. po 1 hodince bloudění po uličkách starých Stodůlek jsem konečně našel silnici, kterou znám. Cca. další hodinku mi trvalo než jsem dorazil domů. Jsem doma a děkuji všem za dnešní akci. Jirka F., který polil celou hospodu pivem, je nahlášený na policii za přestupek vůči lidu. Jsem zvědavý, jestli ho z vězení nadále pustí za dobré chování. Myslím, že ne! Překročil všechny hranice. V dané hospodě je mezi nežádoucími osobami..
já tady s dovolením pár fotek mám už dneskamandy píše:Fotky budou zitra, dnes nejak nemam silu nebo co.
tak to měl Jiří poměrně dost velkou kliku! ne jako já...mandy píše: A to nemluvím o tom,jak si mu chtěl namalovat ksicht fixem. Naštěstí tě Cuba včas zadržel.
Ty jsi takový kecal!mandy píše:Žádné MY! Já ti podal vodu na pití a ty jsi udělal takovou nevhodnou věc. Naštěstí na to mám svědky. A to nemluvím o tom,jak si mu chtěl namalovat ksicht fixem. Naštěstí tě Cuba včas zadržel.