Ahoj, mohl bych se zeptat majitelů CP2, zda koncovka hlavně je kovová a nebo je to plast (polymer) spolu s krytkou závitu? Kompík, ala tlumič je kovový nebo plastový?
Jako poslední věc je otázka na majitele CP1 i CP2, která je lépe provedená, když nepočítám příslušenství atd? Rozhoduji se zda koupit CP2 jako dlouhou k CP1(mám) a nebo rovnou vzít CR600W, případně další CP1 a přestavět na dlouhou.
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Lucik je plast, ale celkem tuhý. Pojistka funguje, ale já ji odebral, nenatahuji a nedávám prst na spoušť, dokud nechci vystřelit. Není automatická, tudíž pokud bych na ní spoléhal a zapoměl ji aktivovat, tak vyjde rána.
Koupil jsem novou SPA PP800 a dávala mi jen deset ran místo 20 - 30-ti. Rozebral jsem jí a koukám na tento díl viz foto. Chápu je to regulátor. Nevím jestli je to novinka u SPA nebo se mi dostala do ruky po někom. Už jsem měl 900W a tam to je jinak. Má otázka zní má to samé i někdo z Vás?
Příloha 20220528_192636.jpg je dlouhodobě nedostupná.
Ahoj,
koupil jsem na tuto pistoli/karabinu puškohled GAMO 4x28TV https://airsoftove-puskohledy-a-kolimat ... /#prehled/, která je dodávána s nízkou montáží. Problém je, že při namontování hledí dlouhé hlavně zasahuje do objektivu. V průhledu to vidět není a používat se to dá, ale domnívám se, že to snižuje celkovou světelnost puškohledu. Nepřišel jsem na to, jak demontovat toto hledí. Víte někdo jak na to? Případně jsem uvažoval o vyšší montáži, ale našel jsem montáže na 11/25,4 a tenhle puškohled má cca 23mm... Umí někdo poradit jak to nejlépe vyřešit?
Namontované hledí může skutečně nepatrně stínit, ale u puškohledu za 462 Kč buď rád, že se dá nastřelit a dá se skrz něj koukat. Pokud chceš hledí sundat, tak vyšroubuj šroub, kterým nastavuješ výšku hledí a následně musíš hledí vytlačit z lišty (jde to hodně ztuha).
Montáž 25,4mm (1") je určena pro tvůj puškohled, takže ji můžeš v klidu objednat a použít.
Moje SPA CP 2 a CP1 CP2 má zkrácenou hlaveň na 30 cm
Oživuji tento příspěvek, zda nemáte někdo tip na někoho, kdo by zkrátil hlaveň pro CP2 na 30cm. Oslovil jsem 4 puškaře z mého okolí a nikdo z nich se do toho nechtěl pustit a nejčastěji kvůli náročnosti zhotovení přesně vycentrovaného závitu na tlumič. Pokud by závit jen lehce ulétl, tak by diabolka mohla škrtat o díru v tlumiči a létalo by to nepřesně. Ani jsem netušil že je to tak náročné. Na jednom videu zde v příspěvku někdo popisuje, že mu to o tlumič škrtá a to i s původní hlavní, takže problém se závitem může být i u originál hlavně hned z výroby. Oslovil jsem i Alexxxuse o kterém vím, že to dělá, ale momentálně nemá čas. Víte o někom?
Nový domek pro CP2. Už mě nebavilo pořád skládat a rozkládat pažbu a tlumič, koupil jsem dřevěnou pažbu od Luky Henryho, kufr 90cm, molitan a pustil se do řezání a lepení. Byla to piplačka, ale výsledek je docela dobrej. Nechal jsem i rezervu na tu 30cm hlaveň (jestli teda bude).
Mám Diana Chaser i Artemis CP2. Obě střílím s krátkou hlavní. Výkon jsem se samozřejmě pokoušel zvednout také. Nicméně ačkoliv byl port na 3,5mm a pružina byla tuningová z CZ 75 (vyzkoušeny tři délky 70mm, 80mm a 85mm) tak výkon byl spíše horší. Vše vždy měřeno s chrono AC6000 MKIII. Pružinu jsem tedy vrátil původní. Úspěch se dostavil až po výměně pružiny ventilu, kterou jsem dal slabší (0,65 x 8,4mm oproti původní 1 x 8,6mm). U krátké hlavně mám nyní kolem 8J a u dlouhé 12J. ještě chci vyzkoušet delší dřík ventilu asi o 1,5mm, ale musím sehnat 3mm nerez kulatinu a pokusit se vyndat tu původní ze sedla ventilu. Sedlo nechci poškodit, nevíte jak ho co nejlépe vyndat?