Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
já se s tebou ani hádat nechci, odpovím ti v tvých vlastních slovech: já mu pouze dával radu aby na tebe nereagoval, můj názor na tebe je jen a jen můj názorodstrelovac1 píše:Jestli jsem ja 618tku nedržel v ruce,tak ty pak teda asi ani nevíš jak vypadá vzduchovka...nema cenu se tady hadat s lidma jako ty...
..každý at si s tím dělá co chce....ja jsem pouze daval radu jak tuhle vzduchnu co nejlip překopat...opravovani na puvodni stav je vyhazovani peněž,ale je to pouze muj názor...
na 12 metrov krabičku od sirek trafím aj šutromodstrelovac1 píše:Já s tím mám naopak jiné zkušenosti taky mám něco málo doma a můžu potvrdit že taková přesnost nejde vubec do háje,jak tady na foru spousta lidí tvrdí....jednou jsem zkoušel s prekopanou 62Otkou střilet shortama a i přez to že se střela v hlavni překalibrovalo na 4,5 mm, tak jsem neměl problem na 12 m tefit krabičku od sirek....vim že je to trestné,ale nepoužitelné to rorzhodně není....co se týče bezpečnosti tak menší riziko tam určitě je,ale pokud použije někdo pouze kombinaci bok 4,5 a poplach tak je to riziko zanedbatelné:)..rada jako rada,vzhledem k tomu že 618 opravdu doma máme tak mi to nedalo abych se nepodělil o trochu jiný ale přesto osvědčený tunning teto Slávky.....