Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A to si nějak upravoval uložení hlavně? Já teď doma laboruju s 631 a musel jsem vrtnout mezidíru pro ten pojistný šroubek v hlavním šroubu hlavně. Protože buď je hlaveň moc utažená, že ani nejde natáhnout, nebo moc volná a má vakl. Jinak to je skvělá zpráva, že 634 má na víc, jak střelec. Možná drobet vydlabat pažbu a vyplnit olovem a "zklidnění skokana".
EDIT já si neuvědomil, že si s tím závažím počítal. V hlavě mi znělo 20metrů jednou dírou a na zbytek jsem se nesoustředil.
EDIT já si neuvědomil, že si s tím závažím počítal. V hlavě mi znělo 20metrů jednou dírou a na zbytek jsem se nesoustředil.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Vytáhnu bezbolestnou na sraz sice je bez optiky ale vytáhnu ji.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Dnes sem byl koupit INKOR MT 31 na Slávku, pač si ještě pohraju se spoušťí (olej na šicí stroje je doma) a dal sem řeč s prodavačem (puškařem) o optice na Slávce. Prej výrobce optiku na tuhle vzduchovku nedoporučuje, což je v celku pochopitelné a taky říkal že šína pro upevnění puškohledu, kterou má třeba Gamo 440H lépe tlumí intenzitu zpětného rázu kterou trpí optika...no nevím, co myslíte? Vždyť je to pořád železo na železo, kdyby to mělo zákluz tak neřeknu...
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
No pravda je že mi cpal Gamo 440H a já furt mlel svoje -> že Gamo nechci, že si radši počkám až docestuje S634
Mimochodem, brambory sem tam neviděl, ale něco tam zapáchalo
Edit: vždycky když sem poukazoval na zkušenosti lidí z jednoho fóra na netu, tak se na mě začal koukat jak na blbce

Mimochodem, brambory sem tam neviděl, ale něco tam zapáchalo

Edit: vždycky když sem poukazoval na zkušenosti lidí z jednoho fóra na netu, tak se na mě začal koukat jak na blbce

Zdravím, teoretizuju nad střelivem... když budu pifat se 4.5kou do cca 25m v přijatelných povětrnostních podmínkách, tedy vítr by se pohyboval v prvních dvou číslech Beaufortovy stupnice
sáhnu po diabolkách Exact, v ostatních případech bude přesnější použít Heavy.
A protože bezvětří je málo kdy a taky trošku kvůli tý energii, kterou si těžší diabolka spíše urdží bych vyměnil Exact za Heavy
Jenom nevím jestli přemejšlím správně i u cca13J?(vycházím z údajů výrobce)
Něco mi říká že Heavy by mohli bejt moc, nevím jestli věřit těmhle číslům:

A protože bezvětří je málo kdy a taky trošku kvůli tý energii, kterou si těžší diabolka spíše urdží bych vyměnil Exact za Heavy

Jenom nevím jestli přemejšlím správně i u cca13J?(vycházím z údajů výrobce)
Něco mi říká že Heavy by mohli bejt moc, nevím jestli věřit těmhle číslům:
Na těch 66m(měřeno pásmem) jsem střílel Exctama 4.52, na kost +- 30m Exactama Heavy 4,50 , nemám ve zvyku krmit lidi pohádkama takže věřit můžeš a nemusíš, až bude lepší počasí zopakuju a nafotím, natočím.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Už si to sem psal (ráno sem to četl asi po desáté
) a neboj, o důvěryhodnosti tvé osoby tu myslím nikdo nepochybuje...
To je právě to, v tomle hnusu co je venku můžu jen teoretizovat
Jde mi o to jestli to má někdo třebas změřeno na těch cca 40m, to by mě stačilo...Exact vs. Heavy
Nejde to vypočítat v ChairGunu, moc se v něm nevyznám a je mi trochu trapné to sem psát
...ale co, každěj ste nějak začínal, ne? Chrono nemám, musel bych tedy vycházet z ne zcela přesných čísel... m/s
Tedy úsťová rychlost 220m/s s diabolkou o hmotnosti 0.544g tj. 13.2J, i když výsledky měření se liší...
Slavia 634 cca 13.2J a 0.547 vs 0.67g střelba na >30m??

To je právě to, v tomle hnusu co je venku můžu jen teoretizovat

Jde mi o to jestli to má někdo třebas změřeno na těch cca 40m, to by mě stačilo...Exact vs. Heavy

Nejde to vypočítat v ChairGunu, moc se v něm nevyznám a je mi trochu trapné to sem psát

Tedy úsťová rychlost 220m/s s diabolkou o hmotnosti 0.544g tj. 13.2J, i když výsledky měření se liší...
Slavia 634 cca 13.2J a 0.547 vs 0.67g střelba na >30m??