Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ono ti to moc neztichne. jen přestane rachotit pružina při výstřelu. Pomohl by ti tlumič. Mi to taky dělá rány jak malorážka a pet tuning mám . Na zahradě se moc střílet nedá , sice mám sousedy vpoho, ale nebudu nikoho dráždit.
- Windmillfighter
Re: Slavia 634
to Bavor: A kam chodíš střílet ve Frýdlantě nebo okolí? Mám chalupu ve Lhotce přes kopec. Mohl bych zajít na Metylovické hůrky do lesa, tam jsou místa kde nepotkáš živáčka a mohl bych tam střílet nerušeně celý den, ale není jak si otevřít pivko z ledničky a střílet si u chalupy, případně během toho grilovat. Uvidím jak se to vyvine z tím sousedem,zkusil jsem střílet z druhé strany, ale tam je zas další soused, no ale ten není buran a má velkou zahradu a moc tam nebývá. Kdysi jsem chodil za vesnici na smeťák se svojí starou 630 a pálil do flašek a všeho možného a to byl opravdu "fun". Smeťák už není a ty doby jsou dávno pryč. 

Chodíme s Pixlym do Lubna do takového lomu. Já v Lubně i bydlím tak to je kousek a je tam 35m dlouhá luxusní střelnice. Vozíme si tam vlastní plinkátka , terče, plechovky a tak. Ale sklo né
. Takže zatím tam chodíme dva 634 a ČZ 200. Se můžeme někdy domluvit.

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem z Frenštátu, ale někdy bych s vámi taky zašel. Pokud mě vezmete 

Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala.
- George Orwell
- George Orwell
no jistě, že mužeš.
Dnes jsem si v Brně koupil v obchodě koupil novou S634 a z prvotní radosti jsem naštvaný. Pán mi zřejmě prodal 7 let starý ležák s 14mm přípravou pro montáž. Ještě mě šikovně upozornil jak to odlehčení u spouště je lepší.. Škoda že jsem z ní už střílel, jinak bych ji šel vrátit.
Slavia 634
CZ P-09 Duty Blowback
CZ P-09 Duty Blowback
Vymenil som svetlovodivé mieridla za klasické a zrazu mám problém. Cieľník už nejde nižšie a vzduchovka strieľa stále ešte o čosi vyššie. Rozmýšľam, že zbrúsim plátok cieľnika, ale nie hore, ale dole - v bode ktorý mu zabraňuje ísť nižšie. On ani nedosadá na vzduchovku celou plochou - spodok nie je úplne v rovine.
Alebo neviete či je možné kúpiť vyššiu mušku na S634?
Alebo neviete či je možné kúpiť vyššiu mušku na S634?
Slavia 634 cal.4.5mm, JSB Exact

Hmm.... môžeš mi to prosím ťa nejak upresniť? Nejak neviem prísť na to čo to mám prihnúť.
Vem plochej šroubovák a opři ho zezadu o mušku někde pod jejím vrcholem.To je ta věc v tunýlku,kterou vidíš v hledí.Zatlač do mušky.Protože je zešikma,bude se zvedat.Tím pádem bude flinta střílet níž.Zvedej ju decentně,zvedni skus kam to poletí a opakuj.Stačí málo,2,3 mm.Teď jsem to dělal na 631 po výměně pístu za novější s černým těsněním.Taky mi už nešlo hledí níž.
Aha, no ja som tomu preto nechápal, lebo mne sa nezdá žeby tá muška bola zošikma. Pretože je v tuneli, zle sa na to pozerá, ale myslím že ju mám úplne kolmo
Takže táto zvýšiť už nepôjde.

Presne takto vyzerá moja muška http://www.zbrane-ke.sk/product_info.ph ... otsgktakm5 , ona sa predáva už rovná - no mohli ju robiť trochu dlhšiu 

Tak další možnost je sehnat mušku ze S631 a tu poladit.
A proč jsi vlastně dával mířidla bez světlovodu?Vždyť ty svítící tečky se dají zatřít černou barvou.
A proč jsi vlastně dával mířidla bez světlovodu?Vždyť ty svítící tečky se dají zatřít černou barvou.
No, mal som na to vlastne 3 dôvody
1. keď strieľame viacerí, každý s tým mieri ináč - každý si tie svetielka vysvetľuje po svojom
2. cieľník bol od výroby hore zubatý, čo síce neprekážalo, keďže bol svetlovodný, ale nemohol som sa na to dívať
3. cieľnik mám pri JSB exact posunutý už celkom dosť napravo, čo by sa dalo poriešiť otočením mušky, ale keďže je svetlovodná tak to otočenie by bolo divné
S týmito novými mieridlami je to všetko lepšie až na ten vysoký nástrel. I keď pri iných diabolkách by to možno bolo aj OK, ale chcem používať najmä JSB.
Ešte som čítal, že niekto predĺžil mušku tekutým kovom. Premýšľam o tom... lebo to brúsenie cieľnika zospodu (ako som si pôvodne vymyslel) je hovadina. To už skôr klasicky zhora. Podľa približných prepočtov potrebujem aspoň 1mm.
V najhoršom prípade hodím tie pôvodné mieridlá späť
Hmm, ale myslíš, že aj momentálne predávané S631 majú hentie mušky? Lebo ja mám pocit, že už ich majú tiež kolmé, i keď neviem, viem len, že také mušky som osobitne v eshopoch nikde nevidel.

1. keď strieľame viacerí, každý s tým mieri ináč - každý si tie svetielka vysvetľuje po svojom

2. cieľník bol od výroby hore zubatý, čo síce neprekážalo, keďže bol svetlovodný, ale nemohol som sa na to dívať

3. cieľnik mám pri JSB exact posunutý už celkom dosť napravo, čo by sa dalo poriešiť otočením mušky, ale keďže je svetlovodná tak to otočenie by bolo divné

S týmito novými mieridlami je to všetko lepšie až na ten vysoký nástrel. I keď pri iných diabolkách by to možno bolo aj OK, ale chcem používať najmä JSB.
Ešte som čítal, že niekto predĺžil mušku tekutým kovom. Premýšľam o tom... lebo to brúsenie cieľnika zospodu (ako som si pôvodne vymyslel) je hovadina. To už skôr klasicky zhora. Podľa približných prepočtov potrebujem aspoň 1mm.
V najhoršom prípade hodím tie pôvodné mieridlá späť

Hmm, ale myslíš, že aj momentálne predávané S631 majú hentie mušky? Lebo ja mám pocit, že už ich majú tiež kolmé, i keď neviem, viem len, že také mušky som osobitne v eshopoch nikde nevidel.
Tak čom som teraz pozeral po nete, tak tie ohnuté mušky boli pravdepodobne na Slaviach 630, ale staršej výroby.