therionic píše:když to tak sleduji, myslím že sem vložím fotky hodně zachovalého exempláře 631 z roku 1988
a vyfotím ho vedle současné 634 . Přál bych vám vidět obrovský rozdíl...
A co bylo dál? Zase jen tvoje sliby, popisování komunistického ráje a nic víc. Já jsem tvůj názor neoznačil za blábol, buď tak laskavý a ani ty to už nedělej. Nechci po tobě nic víc, než abys konečně názorně nafotil ten obrovský rozdíl, těším se na to jako malý kluk. Viděl jsem na vlastní oči mrtvolu Mao-ce-Tunga, ale tohle mi vyloženě chybí do sbírky. A nemusíš mít ani obavy z mého posrání, setdmdesátpětek jsem osobně už viděl kopec, od prototypu a prvních generací až po kusy vyrobené tento rok, a dokonce jsem z některých i stříleldykmore píše:Honem to vyfoť a fotky sem. Taky o tom už roky sním,vidět konečně ten obrovský rozdíl. Já na oplátku směle vyfotím svoji 634 vedle jakékoliv jiné slavie,která se mi dostane do ruky,klidně i vedle těch komunistických zázraků

Ale protože mám rád lidi, co si stojí za svým názorem, vyblejskni mi prosím do vlákna o 75 ten exkrementní rozdíl komunistických a současných pistolí. Budu ti moc vděčný, že mi rozšíříš obzory. Já netvrdím, že současná 634 nebo cz75 je vrchol dokonalého zpracování. Ale naprosto nesdílím tvůj názor na obrovské rozdíly, ze kterých si ukáknu. Teď je řada na tobě, dobře to vyfoť a fotky sem!