Ahoj všichni,
tak jsem dnes celý den"venčil" svoji zánovní 634,pásmem udělal dvě mety 15 a 30 metrů,stříleno z pytlíku z pískem.Kouř z hlavně jen pár prvních ran,takže jsem vyčistil a namazal asi dobře,pružina trochu drnčí,takže alu tuning bude třeba.
Překvapila mne přesnost,na 15m soustřel 1 palec,na 30m 2palce průměr-ještě jsem si hrál s optikou.
Na 15 m vyzkoušeno do 13mm prkna,suchá borovice,JSB 4.52(0.55g) žádná rána skrz,některé téměř,ALE JSB Monster bezpečně skrz všechny,neuvízla žádná!!Velmi slušné střelivo,v 5.5mm už to musí být pěkná"krysobijka".
Mám ale dotazy-při změně paralaxy 15-30 a obráceně,mi to nástřel nerozhodí stranově,ale výškově,cca dvě rány,a pak to zase jde kam má.Rozšteluje změna paralaxy nástřel?Mě stranově vůbec,žádná chyba,ale výškově první cca 2 výstřely ano,pak už ti jde zas přesně(výškově)...
A za další,mám optiku 6x42,přijde mi to ale hrozná"kráva",tak přemýšlím,že dám 4x32 a chtěl bych se zeptat do jaké vzdálenosti je tato optika 4x32,respektive přiblížení 4x použitelná,střílitelná.Klasický plinking,žádná olympijská terčovka

.
Díky za odpovědi!!