Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zbrojovka už přenesla výrobu vzduchovek ze Slovenska do Číny?
Re: Nova Slavia 634
Asie začíná už za demarkační čárou 

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
A na druhý straně čáry, je bo*del ještě větší.
sami tam mate bordel
Špatně jsem se vyjádřil. Ten bordel jsem myslel u nás. Co tady ta pakáž ve vládě dělá je do nebe volající.
Všechny Vás zdravím,
Koupil jsem si tuto vzduchovku a jsem s ní velice spokojený. Měl bych k ní však nějaké otázky, na které jsem nenašel odpovědi. Kamarád omylem vystřelil naprázdno a přijde mi, že v ní něco drhne. Nevím, jestli to bylo i před tím, ale všiml jsem si toho až nyní. Když ji natáhnu a po natažení hýbu laufem, tak mi přijde, že to někde drhne. Píst to zřejmě nebude, protože ten zůstane v natažené poloze. Nevím, jestli se něco podělalo, ale chtěl bych se toho zbavit
Napadá někoho, co by to mohlo být? má za sebou přes 1000 ran, tak nevím, jestli je potřeba udělat nějakou údržbu. Jsem začátečník, tak o tom tolik nevím. Druhý dotaz je, jestli se dá nějak "ztišit". Při výstřelu ta vzduchova docela "drnčí". Děkuji předem za vaše reakce 
Koupil jsem si tuto vzduchovku a jsem s ní velice spokojený. Měl bych k ní však nějaké otázky, na které jsem nenašel odpovědi. Kamarád omylem vystřelil naprázdno a přijde mi, že v ní něco drhne. Nevím, jestli to bylo i před tím, ale všiml jsem si toho až nyní. Když ji natáhnu a po natažení hýbu laufem, tak mi přijde, že to někde drhne. Píst to zřejmě nebude, protože ten zůstane v natažené poloze. Nevím, jestli se něco podělalo, ale chtěl bych se toho zbavit

Rozborka str. 37 (hlaveň nech být)
ALU tuning str. 43
Vše najdeš v tomto vlákně.
ALU tuning str. 43
Vše najdeš v tomto vlákně.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
To mě taky napadlo, ale myslel jsem, jestli něodepíše někdo konkrétně. Co se týče rozebrání, do toho se mi moc nechce kvůli záruce, tak nevím...
Tak to jedině že by sis zašel na rentgen.... 

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
-
- Kontaktovat uživatele:
to je ta pověstná kvalita
tak mě napadá, proč už ten alu tuning neudělají ve fabrice?! Kdo mohl vypustit takový produkt s tak děsným drnčivým zvujem ?!to je ta pověstná kvalita
tak mě napadá, proč už ten alu tuning neudělají ve fabrice?! Kdo mohl vypustit takový produkt s tak děsným drnčivým zvukem ?!

Boží mlýny melou pomalu,ale jistě. Aneb na každou svini už se vaří voda.
Piš si do vlákna o svém úžasnem a bezchybném Hatsanu. Mě taky nejde do hlavy, že mi na Hatsanu praskl plech, spoušť jsem musel dolaďovat a plastový díly byly šílený......
Abych nebyl úplně OT tak na drnčivý zvuk se dá zvyknout a při natažené flintě jde trochu slyšet tažení napínacího táhla
Abych nebyl úplně OT tak na drnčivý zvuk se dá zvyknout a při natažené flintě jde trochu slyšet tažení napínacího táhla

Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
odkrut pazbu...tam si nikdo nevsimne,ze si sa hrabal v nej...
rozborky se neboj, chceš li mít klid dej bacha ať nic neorveš. možná prasklá pružina
na druhou stranu by to mohlo být na reklamaci, pokud by byla ochota bylo by to na čtvrt hoďky ale taky můžeš být bez flinty třeba měsíc. Nová pružina je asi za 250kč alu tuning prakticky zadarmo...

na druhou stranu by to mohlo být na reklamaci, pokud by byla ochota bylo by to na čtvrt hoďky ale taky můžeš být bez flinty třeba měsíc. Nová pružina je asi za 250kč alu tuning prakticky zadarmo...
Nejde!Prostě NNe
normalne to rozober...nemas tam co posrat