Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no bivam v dubnici nad vahom(SK) a tuto v zvs tie vzduchovky skladaju , a asi pravdepodobne zozenem 634 ale na cierno , a bude skladana clovekom ktori s tim roby , ked vibacham takich 1000 ran treba s tim nieco robyt alebo to bude moct byt tak ako to je a nic sa nebude rozondievat , dakujem za odpoved
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Barrysku vždyt jsme ti říkali kup ocelovou montáž 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Muzes jeste jednou zopakovat dotaz co je mezi 631 a 634 ??? Slovencina neni problem ale vase zkratky mne trosku toci do bezvedomi. Pokud jsem pochopil jaky je rozdil v udrzbe 631 a 634 tak žádnej, je to na stejné platformě. A mezi námi stačí otřit pot a rosu ze železa a občas ( občas není každej druhej den ) stříknout Brunox do hlavně ale myslím tak po 5ti krabicich diabolek
A to stejně nikdo nedělá.

aha ,pochopil si spravne , diki , a nebude problem s tim ze (strielal som zo 634 a kohutik isiel lahunko az moc) ci sa neoze stat to ze sa to nejako viondi viderie a ked to natiahnem ze to vistreli samo hned lebo uz som to zazil v skole ale to bol mutant medzi 630 a 631 bola to 630 s poistkami a tak no a ze ci sa to nemoze vidrat alebo vilupnut kus kovu .
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Mám prozbu Slovenšti kluci ja sice škrábu jak kocour, ale mohly by jste psát alespoň spisovnou slovenčinou to se fakt po vás nedá rozlustiti.
Pokud někomu zraním jemnocit pro slovenštinu tak pardon nechci osobně začínat diskuzi o spisovném jazyce sám vím jakej jsem dobytek.
Pokud někomu zraním jemnocit pro slovenštinu tak pardon nechci osobně začínat diskuzi o spisovném jazyce sám vím jakej jsem dobytek.

Preklad by duffioso

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
DINozi mal na mysli mozno nahodny vystrel sposobeny opotrebenim spuste. Mal som v ruke par vzduchoviek co to robili. naposledy v skole na brannom zo S631, mierim na tercik, a intuitivne ako na svojej S 630 potiahnem spust aby som skratil mrtvy chod a az potom odistim. Potom to ide na fuknutie. Tak aj vtedy. Mierim, pritiahnem spust, pomaly odistujem. Poistka isla trocha tuhsie, az odrazu plesk a mimo lapaca
Moja mi to nikdy nespravila, ale mal som ich v ruke viac, z toho sa da celkom presne odhadnut co ma vzduchovka za sebou. Proste nabit hoc aj naprazdno, so zaistenou zbranou jemne zatiahnut spust az na doraz, potom odistit. Ak dojde k vystrelu tak vzduchovka uz ma cosi za sebou a uhly na spustacich castiach su pozmenene. Do povodneho stavu som sa ich davat nepokusal.

Moja mi to nikdy nespravila, ale mal som ich v ruke viac, z toho sa da celkom presne odhadnut co ma vzduchovka za sebou. Proste nabit hoc aj naprazdno, so zaistenou zbranou jemne zatiahnut spust az na doraz, potom odistit. Ak dojde k vystrelu tak vzduchovka uz ma cosi za sebou a uhly na spustacich castiach su pozmenene. Do povodneho stavu som sa ich davat nepokusal.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
no ono ja sa ospravedlnujem za svoj pravopis ale ono mne slovencina nikdy nesla ale vobec , a s cestinou ja osobne nemam problem lebo ked pozeram TV tak vecsinou po cesky uz to ani nevnimam ako rozdiel
, no a len tak mimochodom som deviatak na zakladnej skole a my vibrany jednotlivci co strielame naj , tak my chodievame po celom slovensku po sutaziach ,my mame spustu tich masiek a tich debilin na branne a mame bomboveho skolnika ktory nam minule dovolil si vzat po jednom s kazdeho tak sme behali po meste v maskach no ale ja vam vravim to ma dostalo ked som videl ako ta vzduchovka sama strelila a to bola sila 630 ale ked budem mat tu 634 tak by to mohlo byt naozaj nebezpecne videl som co sa stalo jednemu chalanovi co dostal 631 do cela a bola to gulicka, sa mu to otrelo o lebku viletelo hore som sa skoro dogrcal , precital som si cele toto vlakno a vlakno "nova 634" a som nejako zneistel ohladne 634 . A k duffioso diki za preklad .

No nazyvalo sa to branne, ale vzali sme si desiatu, vodu a sli. Po kratkej ture sme dorazili na miesto niekde na turistickom chodniku, kde ucitelsky zbor vystupil z AVIE
, vytiahli lapace flusacky(ozaj to uz len flusa) dali sme 5 ran, zbastili desiatu a isli domov, ale neucili sme sa. O chobotoch ani reci, iba co-to o prvej pomoci.
Myslim ze u S634 nehrozi nahodny vystrel, to by musel byt strasne odfajceny kus. Nahodneho vystrelu by som sa viacej bal u cinskych vzduchoviek za 1500,-

Myslim ze u S634 nehrozi nahodny vystrel, to by musel byt strasne odfajceny kus. Nahodneho vystrelu by som sa viacej bal u cinskych vzduchoviek za 1500,-
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630