Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- armyhunter
Už je to dlouho ale viděl jsem pár takových nápadů. Boužel nevím kde to bylo, ale některé docela promakané nápady by stály za výrobu (a že to 634 potřebuje
).

Re: Nova Slavia 634
tak konkretne v tomto vlakne som daval viacero navodov na všeličo... cca od strany 25...
- alu pivný tuning pružiny
- vypuzdrenie závitov
- preleštenie spúštového mechanizmu
- vybrusovanie uloženia hlavne
- skracovanie hlavne (pre odvážnych a zručných)
- nová gumová botka
- vrtanie závažia do pažby a pridanie na hlaven
- ...
veru slávka toho potrebuje dosť ale potom je to eňo ňuňo...

kašli na to a radšej chod strielat... lebo to budeš viac rozoberať ako ja a vystralíš 2 krát za mesiac...

- alu pivný tuning pružiny
- vypuzdrenie závitov
- preleštenie spúštového mechanizmu
- vybrusovanie uloženia hlavne
- skracovanie hlavne (pre odvážnych a zručných)
- nová gumová botka
- vrtanie závažia do pažby a pridanie na hlaven
- ...
veru slávka toho potrebuje dosť ale potom je to eňo ňuňo...

kašli na to a radšej chod strielat... lebo to budeš viac rozoberať ako ja a vystralíš 2 krát za mesiac...

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Perfektne Madbugie, zajtra pozrem keby se ti naozaj chtelo tak mimuzes po SZ poslat co na jaky strance je

SLAVIA 634 cal.177, 2dílná ocelová montáž CZUB + NS 4x32AO
sláva nebud lenivy...
fakt sa mi to nechce hladať čo kde je...
ale ináč kua keby som bol moderator, tak by som to upratal pekne do prveho prispevku, odkazy na stranky... a nie len v tomto vlakne... kto to ma furt hladať...

ale ináč kua keby som bol moderator, tak by som to upratal pekne do prveho prispevku, odkazy na stranky... a nie len v tomto vlakne... kto to ma furt hladať...

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
madbugie sem to jen zkusil no..
Jasny v nekterych topicach toho uz je hodne a bylo by nejlepsi to nejpodstatnejsi vypichnout treba na prvni stranky. Nebo udelat jeste nejakou jednu sekci kde by byli pouze nejpodstatnejsi informace.

Jasny v nekterych topicach toho uz je hodne a bylo by nejlepsi to nejpodstatnejsi vypichnout treba na prvni stranky. Nebo udelat jeste nejakou jednu sekci kde by byli pouze nejpodstatnejsi informace.
unas v QB 78 udelal regis stranku, kde sou vecky poznatky uplne ke vsemu ohledne QB.. by ste mohli udelat neo podobnyho.. fakt to bodne, kdyz clovek nma nekolik hodin na procitani
)

Tak zatim sem se slávii spokojen, ale du kupovat optiku a tak du na závěrečnou poradu
V úvahu připadá: http://www.gunshop.cz/cs/nikko-stirling ... -2298.html - Alexxxus na tuto verzi s podsvětlením psal celkem chválu, no já podsvětlení nepotřebuju takže by stačil jen tento. + Maj ho tady na gunshopu odkad chci ted objednavat více věcí.
Dalši by teda mohla bejt delta 4x32 AO, ale ta by musela bejt objednaná asi u BINOXU, ale nevim jak na tom je v porovnání s NS.
Dál nevim tak kdyby měl ještě někdo návrh? Budu používat na 10,15,20m střelbu na papírový terč, časem i sklopky a na 45m na plechovky od piva
No další věc je montáž. Dural nechci, chtěl bych ocelovou, ale tady vůbec netuším jakou. Taky bych uvítal nějaké rady, vzhledem k tomu co máte. Vim, že to bude nějaká s průměrem 25,4mm dále nevim jestli 1 nebo 2 dílnou. A jak to pak s ní je? Musí se nějak zapilovávat? A pokud možno aby se nemusela nějak podkládat
A popřípadně dala by se pak časem použít i na něco lepšího s 11mm rybinou??
Diabolky jaký od JSB? Klasický Exacty nebo ještě něco? Stříleno bude na to na co sem psal výše.
Tak děkuju z rady pokud možno napiště co nejdřív to pude rád bych zítra objednal. Mějte se

V úvahu připadá: http://www.gunshop.cz/cs/nikko-stirling ... -2298.html - Alexxxus na tuto verzi s podsvětlením psal celkem chválu, no já podsvětlení nepotřebuju takže by stačil jen tento. + Maj ho tady na gunshopu odkad chci ted objednavat více věcí.
Dalši by teda mohla bejt delta 4x32 AO, ale ta by musela bejt objednaná asi u BINOXU, ale nevim jak na tom je v porovnání s NS.
Dál nevim tak kdyby měl ještě někdo návrh? Budu používat na 10,15,20m střelbu na papírový terč, časem i sklopky a na 45m na plechovky od piva

No další věc je montáž. Dural nechci, chtěl bych ocelovou, ale tady vůbec netuším jakou. Taky bych uvítal nějaké rady, vzhledem k tomu co máte. Vim, že to bude nějaká s průměrem 25,4mm dále nevim jestli 1 nebo 2 dílnou. A jak to pak s ní je? Musí se nějak zapilovávat? A pokud možno aby se nemusela nějak podkládat

Diabolky jaký od JSB? Klasický Exacty nebo ještě něco? Stříleno bude na to na co sem psal výše.
Tak děkuju z rady pokud možno napiště co nejdřív to pude rád bych zítra objednal. Mějte se
Montáž tuto-http://www.gunshop.cz/cs/montaz-cz-452- ... tml-spodek nutno propilovat do kulata-někdo piloval i válec vzduchovky-prasárna.
delta 4x32 na 30 m. zakryje na vz.terči 10+9.-vzal bych 6x40 a pod.
delta 4x32 na 30 m. zakryje na vz.terči 10+9.-vzal bych 6x40 a pod.
A to NS 4x32 Ao ne?? To má prý tenší kříž a je to MILDOT.
Poradte ještě někdo prosím.
Také jsem začínal s NS 4x32, ale to zvětšení je hrozně málo na terč 20-30m. Měl jsem ho pouze měsíc a poté jsem zakoupil 4-12x40 a jsem spokojen.
Jednodílná dural AG-25H410 . Tato montáž má 3 šrouby na uchycení a já jsem to předělal na 5.
No já bych chtěl ocelovou. A pavel.kot mi poradil tuto http://www.gunshop.cz/cs/montaz-cz-452- ... -2619.html a mě by zajímalo jestli je ideální popř. jestli není lepší jednodílná. A ted mě zase zlákaly optiky z hawke sport HD serie tak teda nevim co vzit.
Tu z odkazu mam taky, pokud ji vybrousis zespoda do oblouku aby sedla na slavku, tak se ani nehne.