Tak sem se stal hrdým majitelem této vzduchovky. Včera jsem objednal v Šubert shopu, dneska v pořádku dorazila i se vším co jsem objednal, tímto bych všem tento obchod velmi doporučil

Poté co sem přišel domů, jsem natěšen jak malý Jarda začal strhávat plastovou fólii a otvírat krabici (tkzv. unboxing

) Když jsem se konečně probojoval dovnitř, jsem byl velmi mile překvapen, moje prosba o kousek s tmavým namořením byla vyslyšena a já dostal slávku v nádherně tmavém odstínu (hlavně mi neřikejte, že už se všechny dělaj jen v tvavym

). Tak jsem hned vyndal a začal prohlížet a těšit se až pojedu za 2h na zahradu a tam ji ozkouším. Ke vzduchovce jsem si objednal i diabolky DIABOLO STANDART a BOXER, (samozřejmě, že sem chtěl JSBčka, ale neměli je a vyhazovat dalších 110 korun za poštovných proto abych je objednal někde jinde jsem nechtěl, ale JSB jsou v plánu hned po dostřílení nynějších diabolek, společně s optikou a montáží.) dále lapač diabolek GAMO a 100 terčů na zastřílení. No posuňme se o 2h dál. To už jsem na zahradě s tátou kutil dřevěný lapač za ten GAMO, pro jistotu kdyby nějaká šla mimo. No a začalo střílení, do kterého se zapojili všichni kdo byli přítomni (zjistil jsem, že tatík a máti na tom jsou líp než já

, ale nemyslete si to je těch jejich 20let u armády).
No nástřel na 10m ze stoje nebyl nic moc, jen 1 desítka 4 do černýho(9-7) a zbytek do bílýho(5-0) no vystřílelo se asi 300 diabolek no s výsledkama nejsem spokojenej mám toho ještě mraky na zlepšování, možná až vystřílim těch 1000 tak už by to mohlo bejt lepší. Zkoušel jsem i na těch 20m a to už je bez tý optiky na ten terčík celkem hardcore no pak táta ještě na 25m picnul úspěšně krabku od cigaret a jelo se domů. Každpopádně v sobotu jedu zase a už se těšim jako prase.. hehe

Jo ještě mě dostaly ty 3 výstřely na prázdno se mi pak vlivem toho ?DIESELINGU? kouřilo z hlavně jak kdybych dal dávku ze samopalu. Tak se mějte a přeju přesné zásahy