- kam všude si svou zbraň nosíte? Nosíte ji pokaždé, když jdete ven, nebo jen za tmy?
- vědí o vaší zbrani vaši přátelé, kolegové, nadřízení, sousedé, atd?
- museli jste ji někdy na někoho/na něco vytáhnout, nebo i použít?
Za odpovědi díky

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zákon o zbraních a střelivu:e-major píše:Mě by zajímalo, proč HanuIv nenosí zbraň do divadla? Bojíte se že vám ji v šatně někdo vezme?
No já si spíš myslím že v divadle nikdo neočekává,že ho někdo přepadne a to ani při cestě do divadla nebo z divadla.Na tyto místa nosí zbraň snad jenom "007".Vpřípadě, že by přesto někdo chtěl nosit na takováto místa zbraň, tak snad jedině spreje nebo el. paralizery jinak mi to přijde nenormalní.Nehlědě k tomu, že naše zákony na to mají omezení jak psal HanuIv:Mě by zajímalo, proč HanuIv nenosí zbraň do divadla? Bojíte se že vám ji v šatně někdo vezme?
S pozdravem Rakab.Zákon o zbraních a střelivu:
§60 - Osoba, která se účastní veřejných shromáždění, slavností, sportovních podniků nebo lidových zábav, může na těchto akcích nosit zbraň, pouze
a) drží-li zbraň k provozování zábavné střelby v komerčních nebo obdobných střelnicích,
b) podílí-li se se souhlasem pořadatele na zabezpečení akce, jejíž součástí je střelba,
c) zabezpečuje-li úkoly podle zvláštního právního předpisu,10) nebo
d) pokud je to nezbytné k ochraně života, zdraví nebo majetku, a nošení zbraně povolí útvar policie příslušný podle místa konání akce.