To co píšeš má svou logiku, ale zase na druhou stranu, třeba u FIELDTARGET je vždy uvedený autor, takže vezměme to hypoteticky, kdyby jsi udělal recenzi na nějakou zbraň tak klidně to tam může být pod Tvým jménem a každý by věděl o koho se jedná. Totéž u těch soutěží, nejsem si jistý že by někomu vadilo, že tam jsou recenze na závody jiných klubů. Majiteli stránek možná, čtenáři by to ale rozhodně uvítali a majitel by si toho měl být vědom. Otázka však je zda by takové recenze neprocházeli nějakou "korekturou". Některým recenzím by to v žádném případě neuškodilo, spíš naopak u některých je zase lepší nechat otisk osobnosti toho člověka. Slovo nezávislý, již nějakou dobu považuji za sprosté, protože být nezávislým dá opravdu fušku a posledního nezávislého finančního poradce jsem vykopl z domu

Říkáš že je to rozcestník, tak fajn beru, ale rozcestník já nevím na čtyři internetové stránky? Vlastně Tě obdivuji (bez ironie), já bych na to čas neměl. Kdybych chtěl rozjet rozcestník, tak bych se zaměřil nejen na ČR, ale i na Evropu a USA. Což znamená že bych dohledával kluby v zahraničí a jejich akce (tedy ideálně jejich webové stránky ať není třeba pokaždé měnit odkaz na každou akci. Zajímavosti, zahraniční recenze... Dnes už snad každý umí kliknout na přeložit v prohlížeči Chrome a tak takový rozcestník by se mi určitě líbil. Doufám že jsem Tě nijak nepohněval, protože Tvá snaha se cení.