Tuhle malou vidím v nabítce poprvé: http://www.binox.cz/puskohledy-delta-op ... cal-4x32s/
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No vidíš už to leze ven,toto je jiný hodnocení než tvé první příspěvky o této optice.LuckyHit píše:Já popíšu své očekávání od optiky. Finanční strop 5000. Na součastné Deltě 4x32 AO mi nevyhovuje jen zvětšení. Pokud by měla 10x, tak ji neměním. Točítka jsem skousnul, taková jaká jsou. Ani ten obraz mi nijak nevadí a to se občas nějaký duch a odlesk objeví. Možná jsem si mohl vyrobit sluneční clonu. Takže pokud má příští optika bude kvalitativně na úrovni Delty 4x32AO jen se zvětšením 10 a nebo 12 a stejnou odolností proti kopancům pístu budu spokojenej. A pro to otázka, splňuje mé požadavky NS 12x50 nebo MTC 10x44?
JasanBarys píše:...Jinak tady na gunshopu maj 4-16*42,rozhodnutí mezi touto a 6-24*42 doporučuji s tím menším zvětš.,protože jsem našel,že 6-24*42 má klikání 1/8moa...
Kdepak, to je omyl, já do vlastních věcí šiju s oblibou. Viz. Falcon atd.happymoos píše:to alexxxus, kubajzzz: vy dva by jste nemohli psát recenze na optiky...protože oba dva vychvalujete jenom to co máte a všechno ostatní je shit
str.4pussylala píše:Delta má pěkný obraz a to je tak asi všechno. Tlustý mildot, paralaxa v prdeli ve předu, žádné příslušenství...
Obraz je u mě na 1.místě, tak jako u vzduchovky přesnostkesi píše:...Ty Delty Titanium mi vycházej stále jako nej., i když se srovnávám s tím (pokud ji někdy koupím), že ovládání paraxe a klikání nebude tak luxusní...a taky že když už ji koupím tak jedině s Duplex křížem(s MilDotem nemaj tak skvělý obraz)...