Příspěvek
od koník » 27 lis 2013 14:18
PEPAN: myslím, že si to vystihl přesně. Hlavně to trolení v jiných vláknech a životností tam. Mimochodem, o žádné lustraci nevím. Mě se rozhodně nevyptával na to, jaký mám nick na fóru. O tom, že zbraním rozumí není pochyb a taky není pochyb, že je umí i dělat. Byl jsem u něj dvakrát a pokaždé se to z plánované půlhodiny protáhlo na dvě a půl hodiny. Mohl jsem si vyzkoušet vše, co tam má a není toho málo. Je to úplně normální člověk se kterým se dá normálně mluvit. Nikdy mě nezajímaly dlouhé zbraně, ale ten jeho styl mě přesvědčil abych udělal výjimku a budu si objednávat jednu dlouhou (per.zápalka+brok). K tomu trolení. Jsou tady v podstatě dva druhy trolení. Jeden je bohužel osobní, pramenící někdy z dávné minulosti, všichni zúčastnění si myslím jsou dost inteligentní na to, aby to hodili za hlavu a druhý druh pramení z neznalosti a nevychovanosti. Označit něco za "křáp", jen proto, že se mi to nelíbí, už samo o sobě vypovídá dost o samotném pisateli. Stejné označení, bych mohl použít i o některých modelech p. Dresslera a to jen proto, že se mi nelíbí? Ne. Prostě se mi jenom nelíbí a nikdy jsem je neměl v ruce. Nemám vůbec žádnou potřebu, se k nim dále vyjadřovat a nějak je hanit, proto že vím, že jsou dobré a líbí se někomu jinému.
existují jen tři místa, která řídí celý svět