Problemy a nasledny vypadek Fora 4-5.3.2007
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Vazeni,
Databaze se dostala do nejake deprese a teprve vcera doslo k jeji plne obnoveni. Nekterym se v dusledku toho ztratily prizpevky... nekterym se zrusila registrace.... kazdopadne nyni by to jiz snad melo byt v poradku.
Gunshop se omlouva a dekuje za pochopeni.
Andy
Databaze se dostala do nejake deprese a teprve vcera doslo k jeji plne obnoveni. Nekterym se v dusledku toho ztratily prizpevky... nekterym se zrusila registrace.... kazdopadne nyni by to jiz snad melo byt v poradku.
Gunshop se omlouva a dekuje za pochopeni.
Andy
-
- Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Nejsi jediný, v ten samý moment mi to reportovali i z GunShopu, bohužel já to vidím úplně normálně, stejně tak i na hostingu, tj. zapnul jsem si logování těch chybových hlášek, snad na to přijdeme...Silencer píše:Teď večer spousta hlášek že fórum je nedostupný, někdy se stránka vůbec nenačte s nějakou chybovou hláškou a tak. Blbý by bylo, kdyby to vykopalo ještě nějaký uživatele, asi by to chtělo dát dokupy.
Jinak z hostingu mi teď slíbili zálohy z 2007-03-04 21:09:03 a 2007-03-03 20:56:58, tj. tam by snad mohla být data před tím pádem 4.3. a pokusíme se to nějak dát dohromady...