Pro milovn?ky fotografie...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ZKM
...jsem v pohodě...
.....
fotky jsou super- koukám že máš asi velký trezor a tolerantní manželku(mě by takové množství asi neprošlo ), ale to mi řekni kde pořád bereš limit na vkládání tolika fotek -asi nějaké tajné fondy...
( a nebo já moc vkládám
)

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
foto
..no,ještě tam něco chybí..a počet fotek? Asi jsem zneužil situace,když se nikdo nedíval...
...jsem v pohodě...
Re: foto
Kdo ti delal tu ustovku na T3 ??? Jaká je učinost a jak je pridelaná?? (zavit sem nevidel) Vim že T3 je lehká "mrcha" a dost skáče. Cena ??
hold smula
Chtel sem prihodit jeste par fotek Remingtona model 597, ale uz sem bohuzel za limitem 

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: foto
to Balda
dělal to jeden puškař,je to na závit,účinnost asi 30-40%..
ten můj mazlík moc neskáče, tak jak ho vidíš má bez 1/4 kila 7 kg
ústová brzda+uložení železa+botka ( mezikus a seřiditelná botka z CZ UB 750) cca 4000 kč.
dělal to jeden puškař,je to na závit,účinnost asi 30-40%..
ten můj mazlík moc neskáče, tak jak ho vidíš má bez 1/4 kila 7 kg
ústová brzda+uložení železa+botka ( mezikus a seřiditelná botka z CZ UB 750) cca 4000 kč.

...jsem v pohodě...
-
- Kontaktovat uživatele:
golfkiller:
...je to jen norek alej ak jsem psal:má 100%-ní zaměnitelnost dílů s origo a na referenc.má dokonce lepší hlavňov.jak orig (sice není jejich ale to nevadí),přesto ale uznávám,že jde jenom o kopii (i když zdařilou) a opravdové fajnšmekry nezaujme....ale cena oproti origo má taky svoji váhu.
Zdaleka zde ale nemíním dělat propagaci....
...je to jen norek alej ak jsem psal:má 100%-ní zaměnitelnost dílů s origo a na referenc.má dokonce lepší hlavňov.jak orig (sice není jejich ale to nevadí),přesto ale uznávám,že jde jenom o kopii (i když zdařilou) a opravdové fajnšmekry nezaujme....ale cena oproti origo má taky svoji váhu.
Zdaleka zde ale nemíním dělat propagaci....
...jsem v pohodě...