?pravy CZ-75 Tactical Sport
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny majitele této krásné zbraně, nákupka je doma, pistole je objednaná...chtěl bych se vás zeptat na to, co jste změnili nebo upravili na této zbrani po vytažení z krabice a jaká byste doporučili mířidla pro IPSC (původní mi přijdou jako votřesný)... 

Úprav jde udělat spousta, otázkou je kolik do toho chceš narvat peněz. Mouchu vyměnit za mouchu s vláknem, hledí vyhodit a dat tam LPA(u ráže 9 Luger vydrží, u 40 SW se rozsypou, proto jsem stejně končil u hokejky), střenky vyhodit a dát tam nerezový, plastovej trychtýř vyhodit a dát tam větší duralovej, Plastový vedení vratné pružiny nahradit ocelovým, vyměnit botky a pružiny v zásobnících (zvýší kapacitu a spolehlivost) a můžeš se vrhnout na IPSC 

-
- Kontaktovat uživatele:
Wow, ty střenky se mi vážně líbí. Mám takovej dojem, že si je zkusím namalovat v CADu a vyrobit ...Alfonss píše:Úprav jde udělat spousta, otázkou je kolik do toho chceš narvat peněz. Mouchu vyměnit za mouchu s vláknem, hledí vyhodit a dat tam LPA(u ráže 9 Luger vydrží, u 40 SW se rozsypou, proto jsem stejně končil u hokejky), střenky vyhodit a dát tam nerezový, plastovej trychtýř vyhodit a dát tam větší duralovej, Plastový vedení vratné pružiny nahradit ocelovým, vyměnit botky a pružiny v zásobnících (zvýší kapacitu a spolehlivost) a můžeš se vrhnout na IPSC![]()

Taky jsem s IPSC začal po několika letech mířenky, nějak mě to přestalo bavit, málo závodů atd... 
Moji zbraň dělal Jarda Rezek z CZUB. Ale já jsem ji koupil už udělanou. Ty střenky a trychtýř se dají koupit v podnikové prodejně, ale kolik stojí to netuším. Ocelový vedení vratné pružiny dělal Vašek Martínek, je to udělaný tak aby na to pasovaly buffery z 1911tky. Botky zásobníku se dají sehnat v Leiku (píšou že je to +1, ale já tam dám +2). Pružiny třeba od Wilsona.
V jaké ji máš ráži? Já ji mám ve 40 SW (nechce se mi střílet v minoru), ale pomalu špóruju na STI, co se týče chování při střelbě tak se to nedá srovnat. Ale v 9 Luger se to chová jak malorážka.

Moji zbraň dělal Jarda Rezek z CZUB. Ale já jsem ji koupil už udělanou. Ty střenky a trychtýř se dají koupit v podnikové prodejně, ale kolik stojí to netuším. Ocelový vedení vratné pružiny dělal Vašek Martínek, je to udělaný tak aby na to pasovaly buffery z 1911tky. Botky zásobníku se dají sehnat v Leiku (píšou že je to +1, ale já tam dám +2). Pružiny třeba od Wilsona.
V jaké ji máš ráži? Já ji mám ve 40 SW (nechce se mi střílet v minoru), ale pomalu špóruju na STI, co se týče chování při střelbě tak se to nedá srovnat. Ale v 9 Luger se to chová jak malorážka.
-
- Kontaktovat uživatele:
My gun
Mám jí v 9mm Luger, přišlo mi to jako vhodné stran střeliva - nějak neumím přebíjet a nechtěl jsem toho pro začátek řešit moc...
Vaška Martínka jsem i nezávazně kontaktoval stran STI, (Trojan se mi opravdu hooodně líbil) - a vůbec i klony C1911 mám rád. Pravdou je, že ty STI od p.Martínka patří mezi špičku - a já si chci IPSC vlastně vyzkoušet a zažít zase něco nového. Jestli mě to začne bavit, je STI jasná volba.

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj , mou STI EDGE rovnou ploškou závěru http://moje.zbran.net/show_zbran.php?id_zbran=4
SUHL 150 Anschutz m54 Ruger 161 Glock 43 K 100 X-Calibur Walther PPK .22LR