PPS-43 S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ono se to stejně provalí, ano dnes sem si vyzvedl novou hračku, zatím v ráži 9mmL a na cestě hlaveň v původní ráži. Zase bude co testovat takže jak dám do kupy papíry, testnu to a v akci nafotím. Podělím se o zkušenosti, pro zajímavost, střílí z přední polohy.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: PPS-43
Jo, nad touhle hračkou taky špekuluju 

Můžu se zeptat, kde se to dá sehnat a za kolik? To je ta verze od pistolnika?
jj. made in pistolník
Tak víš kde to sehnat 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
právě že nevím, na netu ho nemůžu najít - má vůbec nějaké stránky?
I tady na fóru ho najdeš má nick pistolnikl
Tak tenhle kousek už doma mám a i jsem ho otestoval. Dokonce i v ráži .45 ACP . Nejdříve jsem ho dostal do ruky v ráži 9mm , a když mi Libor dovezl mojí .45 připadal jsem si jak dítě po vánocích
))) mít v ruce něco, co nikdo nemá a nikdy neměl. Po prvních ranách jsem se tvářil fakt jak blbé dítě o vánocích. Na 25 metrů soustřel 5cm a to jsem se s tím nematlal. Jen tdyž vám na hlavu spadne ta popelnice z pětačtyřicítky, docela to bolí
)))

První rychlý seznamovací testík, nejprve 25m a tak to sázím a vše docela nehoře a nejednou mi selpo že hledí 200m nebude to pravé ořechové, po přepnutí na 100m už OK stříleno vestoje z ruky. Na 50 jsem si chtěl dát záležet, tak sem si sedl a opřel zásobník o stůl, tzv. střelba na prasáka. Munici jsem měl nějakou PB přebíjenou a tak jsem pozoroval kolísání v síle a také střeli byli moc venku tak měl pps co dělat aby dovíral, což způsobovalo při nedovření sem tam neodpálení a nutnost silou vytáhnout ten nacpaný náboj z komory, pak jsem našel krabku jiných a tam už bylo vše ok, munice co nesplňuje CIP rozměry asi bude sabotovat jakoukoli zbraň, z toho plyne poučení, nekrmit mazla drekem co byl udělán na míru pro jinou zbraň (když já chtěl ušetřit no). Jink se to chová jako malorážka, spoušť jak máslo lehká no radost si hrát 

tak a ještě 100m fmj police
Budu muset najít nástroj na mušku a malinko ji povytáhnout 
No a protože mířenka není moje káva tak se pak už jen hnojilo a kropilo, snad se povedlo video

No a protože mířenka není moje káva tak se pak už jen hnojilo a kropilo, snad se povedlo video

Re: PPS-43 S
nějaké starší video?
https://www.youtube.com/watch?v=N2V6zw-MlQg

našel sem ještě jedno https://www.youtube.com/watch?v=frpW19gU0fw
nejde o to trefovat, jde o to vyprazdňovat fofrem
https://www.youtube.com/watch?v=_FAn67D ... e=youtu.be

Zapomněl jsem počítat - ten zásobník je na kolik islamistů? Teda nábojů? 

Tak jsem to dnes ladil na 100m a zajímave půl krabky lesklé půl matné patrony, zase várka police tak první 3 nástřely s korekcí mušky skoro OK trochu to začalo chodit od sebe, ale pak to začlo kropit fest i 30cm!!! A bylo cítit co rána to originál, prostě munice šrot, tak sem to pak namlátil na 50m do valu a znechucen jel dom. S&B to je prostě dílo