S&W 1911, STI SPARTAN , TAURUS 1911...
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
COLT 1911 jsem měl jen v ruce. Je to krasavec. Ale nestřílel jsem. V 90-tých letech prý šla kvalita hodně dolů. Byla to ostuda kam to dotáhli s takovouto značkou. Jak je to teď s kvalitou asi těžko zjistíš. Je jich jako šafránu. Myslím, že je to otázka spíš sběratelská, u člověka, který si ho kupuje.
To je podobné jako s tím S&W. Pokud z toho budeš chtět střílet opravdu hodně a dobře, tak budeš muset stejně investovat ještě do ladění. Není to primárně sportovní zbraň jako je STI, které nebude potřebovat další investice nebo pouze minimální. Mě se navíc na tom Coltu nelíbí ten bobří ocas.
Pokud se ale naopak Tobě líbí a budeš ho mít hlavně pro potěchu oka a sebe vůbec a nikoliv ne nějaké velké střílení, tak budeš určitě spokojenej.
Pokud se ale naopak Tobě líbí a budeš ho mít hlavně pro potěchu oka a sebe vůbec a nikoliv ne nějaké velké střílení, tak budeš určitě spokojenej.
A teď tu o Šípkové Růžence....MiRaS píše:Není to primárně sportovní zbraň jako je STI, které nebude potřebovat další investice nebo pouze minimální.
Pokud chceš mít excelentní sportovní zbraň, tak z STI vybrakuješ všecko od STI a nahradíš jiným - lepším. Ze základu STI zbyde jen rám, závěr a hlaveň.....
Já jsem do STI narval navíc přes 30k.....
Ano, můžeš použít jakoukoliv 1911, ale nač mít špičkovej pajšl když základ stojí třeba za prd.....
Pokud se někdo spokojí s mnohem užším rozsaehm úprav, tak to zřejmě se střelbou nemyslí tak vážně nebo nemá na zbraň tak vysoký požadavky a pak mu obvykle stačí něco lacinšího.......
V okamžiku kdy se roční objem vystřílených nábojů jedince nepočítá na tisíce, ale o řád výš, pak už nikomu takovýmu zbraň jak vyleze z fabriky vyhovovat určitě nebude. A nacpe do ní to nejlepší co je na trhu.....
Pokud se někdo spokojí s mnohem užším rozsaehm úprav, tak to zřejmě se střelbou nemyslí tak vážně nebo nemá na zbraň tak vysoký požadavky a pak mu obvykle stačí něco lacinšího.......
V okamžiku kdy se roční objem vystřílených nábojů jedince nepočítá na tisíce, ale o řád výš, pak už nikomu takovýmu zbraň jak vyleze z fabriky vyhovovat určitě nebude. A nacpe do ní to nejlepší co je na trhu.....
Para
tak jsem objevil ještě model od PARA Or. PX745E , 1911 .45ACP, cenově vychází na 26k, píšou o ní: s novým vytahovačem 'X', celoocelové provedeni, délka hlavně 5' , jednořadý zásobník na 7 nábojů ,černý lak. Tak co myslíte je to lepší jak STI a S&W?
Alfonsi, ty by sis mohl klidně napsat jako do podpisu, aby se to zobrazovalo pod každým tvým příspěvkem: ".....ale zároveň si uvědomuju, že většina lidí co navštěvuje toto fórum nejsou profesionální střelci, a za celý život toho ze zbraně nevystřílí ani zdaleka tolik co já za půl roku, takže nemusí mít na zbraně tak vysoké nároky jako já. "
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
SW
Tak se zdá že to asi vyhraje SW 1911 v nerezu...nejlépe mi padl do ruky..