NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
RedAce

Příspěvek od RedAce » 25 čer 2008 14:05

Tak sem nevahal ani chvilku a sel do toho...ale prvni prihazujici to zrejme myslel vazne a mel tam na me nachystano pres 350. Ale pokud by tu byl nekdo kdo taky shani levne kyvety, tak by sme to mohli vzit napul...myslim ze 4 kyvety sou vic nez dost.

321910336

Příspěvek od 321910336 » 25 čer 2008 18:21

rozbilo se už někomu na tétu vzducovce něco? jak je to s náhradními díly? dají se snadno sehnat, nebo je to nedostatkové zboží jako samotná vzduchovka pokud se dají vůbec sehnat?
taky bych se chtěl jestli už někdo zkoušel maximální dostřel se stále efektivním účinkem bez nějakého většího nadsazení.
přečetl jsem pár stránek, ale hledat mezi 90 str. je extrém :)
díky
bledule

Příspěvek od bledule » 25 čer 2008 18:45

fórový věci jako ta spojka hlavně a zásobníku,popřípadě nějaký těsnění možná odejdou,ale pokud člověk není úplně blbej,nezku.ví třeba hlaveň fakt nevidím důvod,proč by mělo něco odcházet,a když tak spoustu částí je IMHO s pomocí soustruhu/frézy snadno vyrobitelnejch.Vystřílel jsem z toho víc jak 10 000 diabol a problém nemám.Koukám,že tahle flinta se stává téměř kultem :shock:

BTW jsem totální prase,jelikož střílím na kvantitu a ne na kvalitu,krmim tenhle werk argentinskejma diabolama Apolo / 28kč/500ks - nic horšího na trhu není /,občas prošťouchnu,ale v zásadě jsem spokojen :oops: /no nelítá to vždycky úplně kam chci/,ale taková pístovka co mám teď doma pučenou : IŽ22 z 90% tohle sekaný olovo ani nevystřelí :) zatímco QB78 plechovky prohání o "106"OLOVO JAKO OLOVO
Samson

Příspěvek od Samson » 25 čer 2008 19:36

Da se vubec u nas nekde koupit pres internet? Psal jsem do jednoho obchodu a pry, ze budou az za mesic. A jeste bych se chtel zeptat, jestli bez tuningu 4,5mm dostreli na tech 30 metru v pohode. Dik za odpoved
RedAce

Příspěvek od RedAce » 25 čer 2008 19:47

Ja mam asi deja-vu. Pred mesicem jsem kontaktoval snad vsechny prodejce QB78 u nas a vsichni mi svorne rekli, ze bude k dostani koncem cervna. Tak sem cekal...cekal...a dneska se jich zeptal znova...a odpoved: Vzduchovka bude k dostani za mesic.
Takze co z toho vyplyva? Budu objednavat z BARu...pokud ji nekdo taky chce, ozvete se a muzem to dat dohromady a usetrit tak na postovnym.

Ha, tak asi kontaktujem stejne prodejce a oni posilaji hromadne odpovedi :D
321910336

Příspěvek od 321910336 » 25 čer 2008 20:11

me bylo dokonce receno ze bude az v zari :D a cekam na odpoved jeste z jednoho obchodu, ale podle toho co tu ctu bude odpoved podobna

RedAce: kdy planujes ten nakup ze zahranici? mozna bych se pridal, ale musim si to jeste rozmyslet. na kolik by to prislo i z postovnym?
RedAce

Příspěvek od RedAce » 25 čer 2008 20:17

Planuju co nejdriv. Chtel sem ji mit na prazdniny a ty uz mam mesic a puska nikde. A do zari cekat nehodlam ani omylem. Takze bych to rad objednal rekneme do konce tejdne. Pokud mi ale reknes ze do toho pudes se mnou, tak ti klidne nejakej ten den pockam.
Colosus mi pred mesicem rek ze v zari, AlfaTactical a nekolik dalsich ze koncem cervna...tak sem u Alfy zopakoval otazku ted a rekli mi ze za mesic, takze predpokladam, ze to budou protahovat az do toho zari.
Postovny prej do dvaceti liber za pusku, takze dve pusky by mohli bejt takovejch 30 liber.
Miles

Příspěvek od Miles » 25 čer 2008 20:28

RedAce píše:Planuju co nejdriv. Chtel sem ji mit na prazdniny a ty uz mam mesic a puska nikde. A do zari cekat nehodlam ani omylem. Takze bych to rad objednal rekneme do konce tejdne. Pokud mi ale reknes ze do toho pudes se mnou, tak ti klidne nejakej ten den pockam.
Colosus mi pred mesicem rek ze v zari, AlfaTactical a nekolik dalsich ze koncem cervna...tak sem u Alfy zopakoval otazku ted a rekli mi ze za mesic, takze predpokladam, ze to budou protahovat az do toho zari.
Postovny prej do dvaceti liber za pusku, takze dve pusky by mohli bejt takovejch 30 liber.
ja sem na tom stejne jako ty .tedkabudu mít volno tak by se to Qbcko hodilo alexus tady psal ze v cechách nejsou . jestli by to nevadilo pridal bych se k vasí obednávce
RedAce

Příspěvek od RedAce » 25 čer 2008 20:41

No Alexxxus psal, ze u jedny vyjde postovny na 20 liber a u dvou na 40. Takze to asi nema cenu objednavat najednou a pak este cpat poste penize za rozvoz v ramci CR.
Miles

Příspěvek od Miles » 25 čer 2008 20:42

aha tak asi takhle moznost vypadává ze hry .
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 25 čer 2008 20:47

Přesně tak vyplatí se jednotlivě každy sám za sebe.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
321910336

Příspěvek od 321910336 » 25 čer 2008 21:53

no pockam teda do konce mesice a kdyz se nebude nic dit tak se asi odhodlam ke koupi ze zahranici, tesil jsem se ze si o prazdninach zastrilim a ono nic
otass

Příspěvek od otass » 26 čer 2008 09:21

Tak sem si koněčně po dlouhý době vytěsnil 2 hodiny času a šel sem konečně zastřílet novou optiku.
Koupena byla Delta 4x32 AO s jednodílnou montáží. Poslední dobou sem nebyl s původní optikou od ČZ schopen rozumně nastřílet - maximum bylo 112 na online terči na 20metrů a to je přiznejme si to hodně špatný (když byla opt. ČZ nová, tak sem dal kolem 150 bodů).
No tak sem si v sobotu hodil deku na srubovou verandu, plácnul terče 20 metrů od ústí hlavně a za střídavých poryvů větru se jal zastřelovat tu Deltu. Jelikož a protože mi došli Exacty a testovací sada z Bohumína ještě nedorazila, musel sem hlaveň ládovat diabolkama Diablo Power. No nejlepší výsledek po 30 minutách střelby byl 141 bodíků. Mohu s radostí konstatovati, že sem s Deltou spokojen.
Poté sem hrábnul do baťohu a vyndal krabičku Diablo Lux s plochou hlavičkou a s čistým srdcem prohlašuju, že toto olovo už do QBčka dávat nebudu. Lítalo to pokaždý jinam. Už se těšim na tu testovací sadu od JSB - konečně snad zjistim čím mam asi střílet :-)
Co se tuningu týče, tak zůstaly provrtaný kanály na 3,8mm ( to se taky dává špatně do původního stavu :-) ) a leštěný segmenty na spoušti. Sílu to má tak akorát a žere to plynu taky tak akorát.
Po vzhledové stránce přibyla imitace tlumiče a jeden škrábanec na pažbě. Na stodole sem konečne našel ořechovou fošnu, tak doufám že do srazu vytvořim něco jako novou pažbu.

A ještě jedna fotěčka ze srubu

Obrázek
Norica Quick 4,5 + Delta 4x32 AO
pisty

Příspěvek od pisty » 26 čer 2008 11:59

RedAce píše:No Alexxxus psal, ze u jedny vyjde postovny na 20 liber a u dvou na 40. Takze to asi nema cenu objednavat najednou a pak este cpat poste penize za rozvoz v ramci CR.
Neviem ako vam ale mne za jedno QB uctovali 40 a za QB + 2optiky dali 49,7. Aj tak sa mi to oplatilo. Nemusim vobec cakat pokial dorazi do JGS. Vychadza to na rovnake peniaze ci to kupim tu alebo u BAR.
RedAce

Příspěvek od RedAce » 29 čer 2008 14:20

Zdravim. Nevite jak je to s tim prepoustecim ventilem? Je uz k dostani od JGS? Nebo mate nekdo nahradni, kterej byste mi mohli prodat?
Odpovědět