Glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak glfe, čízu nekupuj, je to strašná zbraň. Všechno se na ní porouchává, střílí za roh, rezne i povrchovka
Každej kus je dělanej na koleni, ty záchyty jak praskaj, jak jsou drahý nehorázně. Těžká je jak cihla a náboje se každej druhej zasekává ve výhoznim okně
Kdepak čízu, tu bych nikdy nekoupil
....ale jednu mám, to je pech 

Každej kus je dělanej na koleni, ty záchyty jak praskaj, jak jsou drahý nehorázně. Těžká je jak cihla a náboje se každej druhej zasekává ve výhoznim okně

Kdepak čízu, tu bych nikdy nekoupil

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
-
- Kontaktovat uživatele:
no právě,já chci stvět ten barák tak ji použiju na místo základního kamene když má vlastnosti cihly ,anebo přimíchat do betonu ? že by čezetobeton?
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
Problém to není. Líbí se ti zelenej? Kup zelenej. Já se před tuto otázku stavěl před 14 dny a vybral jsem černej. Zelenej se mi taky líbil ale černý víc. Ber ten co se ti líbí ale pozor ať časem nelituješ 

Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem s tou zelenou 17 v Triggeru také střílel proto jsem také začal uvažovat a kámoš co kupoval zároveň se mnou GLOCKa to samé. Pak jsme šli Na Šumavské do Alfa-proj a pan Pekařík tam čistě náhodou měl obě verze. Jak zelenou tak i černou 17. Vzal jsem si je vedle sebe a asi 3 minuty na ně čuměl a prohlížel a váhal. Nakonec jsem vzal černej. Doporučuji udělat to semé. Dát je vedle sebe a pak se rozhodnout. 

Baikal IŽ 27 EM-1C, ČZ 110, GLOCK 17
Mam dotaz na zkusenejsi Glockare - trochu se mi po zabehnuti zbrane pokazila spoust. Je ted dost nekonzistentni, jednou jde hladce podruhe je v chodu zub,... Mate nekdo zkusenosti s resenim tohodle? Pomuze rozebrani spoustaku a dukladne vycisteni, nebo je potreba po zabehnuti nechat vylestit stycne plochy?