Poslal jsem ti SZ
Edgun Leshiy 2
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Edgun Leshiy 2
ahoj pokad máte někdo problémy s funkcí tak mě kontaktujte mužu se na to mrknout , podle mé zkušenosti jsem zjistil že je tato větrovka háklivá na přesný rozměr pružin a dílu které jsou bohužel s plastu takže asi nevydrží dlouho a ventil který otevírá hlavní ventil má na sobě 2 ocelové tyčinky a mezi jenou je 1 mm kulička asi s plastu a na druhé straně je malý plastový korálek skrz něj prochází tyčinka na kterou zatlačí spoušt při výstřelu a ten korálek 3.5 mm x 5 mm první praskne na dvě pulky a je po zábavě , je potřeba ho vyrobit nový ale z hliníku , já ho vyrobil z ventilku do duše kola , je to ten tip ventilku jak se na něj šroubuje šlahounek pumpičky ten starej tip co byl ve starech eskách není to ten automobil , musí se přibrousit a provrtat atd 2 hodiny práce ale pak už to vydrží napořád , ten zbytek dílu jsou 2 otačení zásobníku a vodicí tyčinka otáčeče zásobníku to se asi nedá vyrobit a díly sem už z ruska nikdo nedostane ta pozor na to stojí to 58 000kč a co potom až se to posere nikdo to prostě neopravý jelikož nejsou díly 

daystate huntsman cal-22 -puškohled leapers 3-9-40 AO
ahoj včera jsem znovu testoval s novým balením JSB-HEVY a výsledek je na 41m mírně vzhuru na sokl haly je nástřel 8 ran s počátečním tlakem 250bar a regulátorem 140bar a ustovkou 280m.s. kolečko o pruměru 9mm , střelba s oporou tak v ráži 5,5 mm je to superpřesná semiauto větrovka ale je háklivá na kvalitu diabolek tak je potřeba odzkoušet krabičku a napsat si na ní používat jenom v leshiy 2 a fungovat to bude parádně , jo a takhle přesná je jen s JSB-HEVY -5.52mm , zkoušeno opakovaně asi 10 zásobníku po 8 ranách. tak za mě spokojenost. pokad by jste někdo s leshyi 2 měli problémy tak mi pište do SZ a já poradím nebo se na to mužu mrknout díly sice nemám ale nechá se lecos vyrobit , pružiny ty mám . 

daystate huntsman cal-22 -puškohled leapers 3-9-40 AO
Dobrý den, rad bych vás zde poprosil o radu. Hodně času jsem strávil s výběrem vzduchovky PCP a nakonec jsem došel k závěru, že pořídim Edgun leshiy 2. Chci ji objednat ze zahraničí v ráži 5,5 nebo 6,35 s hlavní o délce 450mm. Dost často se zde dočítám, že v ráži 6,35 není k dispozici tolik střeliva jako v 5,5. V celku s tím nepotřebuji dělat žádné experimenty, respektive využít nastavení, které přijde z prodejny a hotovo.
Může mi někdo jednoznačně doporučit diabolky, které používat v ráži 5,5 nebo 6,35?
Zároveň by mě zajímala střelba se Slugs, tzn. nějaké doporučení 5,5 a 6,35?
Vzduchovka nebude sloužit k úplně nejpřesnější střelbě, ale již po několikáté mám ,,rozervane kabely v autě” a už mě to přestalo bavit.
Poslední věc - má někdo zkušenosti s montáži Pard NV 008, ohledně montáže, zda si vystačím s tou co zakoupim s přístrojem nebo mám zakoupit jinou montáž?
Díky za odpověď.
Může mi někdo jednoznačně doporučit diabolky, které používat v ráži 5,5 nebo 6,35?
Zároveň by mě zajímala střelba se Slugs, tzn. nějaké doporučení 5,5 a 6,35?
Vzduchovka nebude sloužit k úplně nejpřesnější střelbě, ale již po několikáté mám ,,rozervane kabely v autě” a už mě to přestalo bavit.
Poslední věc - má někdo zkušenosti s montáži Pard NV 008, ohledně montáže, zda si vystačím s tou co zakoupim s přístrojem nebo mám zakoupit jinou montáž?
Díky za odpověď.
pls nema tuto hracku niekdo v okoli Bratislavy?
Jsou nějaké novější zkušenosti s poruchovostí co tu zazněly?
- Black Powder
- Administrator
Ataman, Caiman, Red Wolf, Huben, LCS SK19, BRK ... Servis, opravy, úpravy všetkých PCP (HW100 nie), programovanie Daystate, prerábky Anschütz na 16J.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.
Dobré veci robím dokonalými.
Člen Mensa.
Hlupák má bezhraničné sebavedomie, no nulovú sebareflexiu.