optika z airsoftu
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
optika z airsoftu
.............
Naposledy upravil(a) milius dne 10 čer 2009 02:05, celkem upraveno 1 x.
Krouzky z airsoftu bohuzel nejdou protoze rybina na Airsoft je zhruba 20mm coz je zhruba 2x vetsi nez je na vzduchovce tam je cca 11mm.Jarda Koda píše:Ahoj.Taky bych mel dotaz.V airsoftu sou na optiku montážní kroužky na kolejnici.Jdou tyto kroužky nasadit i na vzduchovku?Jo a prosim vas.Napsal by my nekdo konkrétní stránky kde najdu a mohu zakoupit Vzduchovku Hatsan 125.Hledal sem to ale nic sem nedohledal.Moc prosim .Díky moc
(nebo aspon pred 3rokama to takhle bylo )
Jeslti myslis koupeni normalnich krouzku na vzduchovku tak neni problem. v tom je sehnat ale spis v kvalite v CZUB prodava hlinihovy asi za 80kc ale problem je v tom ze nedrzi nastrel, proto je lepsi se zamerit spis na ocelovy nebo na duralovy, ale ty uz sou kolem 400,- ja vrele doporucuju montaze kozap.Jarda Koda píše:A jdou tedy koupit tyto kroužky samostatně?Průmer uchiceni optiky by mel byt stejný?Dekuju za odpoved.
A s prumerem oka to je ruzny jsou vetsinou bud 20mm nebo 30mm, ale v airoftu se pouzivaj co ja vim jen 20mm protoze jsem jiny nevidel, ale radsi se preptej na konkretni optiku.
Tady tu vzduchovku koupis http://www.kozap.cz/Jarda Koda píše:Ahoj.Taky bych mel dotaz.V airsoftu sou na optiku montážní kroužky na kolejnici.Jdou tyto kroužky nasadit i na vzduchovku?Jo a prosim vas.Napsal by my nekdo konkrétní stránky kde najdu a mohu zakoupit Vzduchovku Hatsan 125.Hledal sem to ale nic sem nedohledal.Moc prosim .Díky moc
Optika Airsoft
Mám tady optiky daleko kvalitnější než Delta, ale jelikož to mám v obchodě s airsoftem, tak si všichni myslí, že je to nějaký šit.
Co se týče kroužků, tak máme na 11 i 20-22 weaver.
Optiky jsou určeny pro střelné zbraně a silné vzduchovky.
Re: Optika Airsoft
Jo jasně, až tam budeš schopnej napsat alepoň výrobce, tak to budu brát vážně. Potom si totiž, že je to šit, myslí všichni zcela oprávněně.offroad píše:Mám tady optiky daleko kvalitnější než Delta, ale jelikož to mám v obchodě s airsoftem, tak si všichni myslí, že je to nějaký šit.
www.AirsoftMorava.cz
Slavia 620+šmelo 4x20, vz.47
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Má ta firma Blog nějaké stránky?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak přesně tyhle optiky: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?a ... oductId=46 prodával bez montáže loni na závodech klubu KSPZ pan Kopp za 3500,- českých, pějíce ódu na to, jak jsou to kvalitní puškohledy, že je vyrábí sice Čína, ale ve stejné fabrice jako značkové a s jak velkou slevou to prodává. Dobrej byznys ...
Optika
Je to tak. Pro značkové firmy,včetně DELTY to vyrábí stejná fabrika v Číně,pokud tam zajedeš a podepíšeš kontrakt, tak ti napíšou tvoji značku na tentýž výrobek.Toto je i případ mého kolegy z TARCZA.PL, jsem s ním domluven o jeho zastupování pro CR.Nicméně, chtěl jsem mít rozumné ceny,ale chodí mi spousta mailů a dotazů a každý v závěru píše, že by to bral, kdyby tam nebyla tak nízká cena.Ta ho od případné koupě odradila.Proto zvažujeme,že tyto zaváděcí ceny zrušíme a o 1000kč na kusu cenu zvedneme.Tím vzroste důvěryhodnost tohoto zboží.