cz nebo glock
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nekonecna debata... ale pridam svou zkusenost.
Strilel jsem jak z cezet... tak z glocku. Jednu cezetu vlastnil. Jednoho glocka vlastnim.
CZ - nektere funkcni, jine mene. Ta moje bez uprav skoro vubec.
Jedno velke DODO.
Glock - vsechny funkcni. Ten muj rovnez. Upravy nejsou nutne.
Ja uz CZ nikdy..... ale opravdu nikdy nekoupim.
Strilel jsem jak z cezet... tak z glocku. Jednu cezetu vlastnil. Jednoho glocka vlastnim.
CZ - nektere funkcni, jine mene. Ta moje bez uprav skoro vubec.
Jedno velke DODO.
Glock - vsechny funkcni. Ten muj rovnez. Upravy nejsou nutne.
Ja uz CZ nikdy..... ale opravdu nikdy nekoupim.
Re: Re.:
Já jsem si v praxi ověřil vyčtené z internetu, že to házení na hlavu způsobuje volnější úchop. Když trochu polevím, třeba při delším střílení, tak mi to "mloček" připomene nábojnicí dobře mířenou mezi světla. Jinak vyhazuje spořádaně tam, kam má.vito píše:... jestli někomu z vás hází Glock nábojnice na hlavu, tak ať ho prodá a ...
Ale když už je tady tolik hodnocení výrobků CZUB (mohl jsem si dokonce vybrat vlákno

Mam CZ SP-01 a jsem VELMI spokojený.
Výborná zbraň.
A několikrát se mi už stalo, že ve stage vedle mě někdo lomcoval s glokem a řešil závadu..... a já jsem si střílel....
Nemám nic proti glockovi, ale zase na druhou stranu odsuzuji ty, co CZ neměli a z "doslechu" ví, jaké jsou to šmejdy........
Mám odstříleno cca 5tis a jen 2 závady, způsobené ale střelivem. (což je rozhodně nadprůměrné !)
Rozhodně CZ není bez chyb (obecně) ale třeba SP-01 je velmi povedená zbraň a komu se líbí, sedí mu a dobře se mu z ní střílí, je to velmi dobrá volba.
Glock není vůbec špatný, ale všichni ti, co tvrdí, že je absolutně bez chyby většinou sami ví, že to tak není.
Alejinak obecně souhlasím s CMK, co píše je pravda. Já bych osobně dělil CZ na obyč. 75-tku - platí co psal CMK a SP-01, ´P-01, příp. 97 rám - tam je to o něčem jiném (spolehlivost blížící se 100%). K100 není vůbec špatná. a Glock je Glock - o něm je psáno dost a dost (někdy si myslím že i víc než je zdrávo).
A poslední poučka: Glock se obecně hodně chválí (otázkou je, zda plným právem....). Na CZ se obecně hodně nadává (otázkou je, zda plným právem....)
Výborná zbraň.
A několikrát se mi už stalo, že ve stage vedle mě někdo lomcoval s glokem a řešil závadu..... a já jsem si střílel....
Nemám nic proti glockovi, ale zase na druhou stranu odsuzuji ty, co CZ neměli a z "doslechu" ví, jaké jsou to šmejdy........
Mám odstříleno cca 5tis a jen 2 závady, způsobené ale střelivem. (což je rozhodně nadprůměrné !)
Rozhodně CZ není bez chyb (obecně) ale třeba SP-01 je velmi povedená zbraň a komu se líbí, sedí mu a dobře se mu z ní střílí, je to velmi dobrá volba.
Glock není vůbec špatný, ale všichni ti, co tvrdí, že je absolutně bez chyby většinou sami ví, že to tak není.
Alejinak obecně souhlasím s CMK, co píše je pravda. Já bych osobně dělil CZ na obyč. 75-tku - platí co psal CMK a SP-01, ´P-01, příp. 97 rám - tam je to o něčem jiném (spolehlivost blížící se 100%). K100 není vůbec špatná. a Glock je Glock - o něm je psáno dost a dost (někdy si myslím že i víc než je zdrávo).
A poslední poučka: Glock se obecně hodně chválí (otázkou je, zda plným právem....). Na CZ se obecně hodně nadává (otázkou je, zda plným právem....)
Opravdu? A mohu byt tak smely a otazat se, kde a co strilis? Zajimave, ze me zkusenosti z ruznych zavodu LOS jsou spise opacne.Pavel-K píše:A několikrát se mi už stalo, že ve stage vedle mě někdo lomcoval s glokem a řešil závadu..... a já jsem si střílel....
| [url=http://www.MujGLOCK.com]MujGLOCK[/url] | - < [url=http://forum.mujglock.com]Forum[/url] > < [url=http://foto.mujglock.com]Fotogalerie[/url] >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
noo, ja bych u cz97 nemluvil o 100pro spolehlivosti - strilel jsem ze dvou kusu, jeden odmital fungovat s magtechy, druhy z 50 ks sb selhal az 10x, plus obcas jako bonus vyhodil s prazdnou hilznou i plny naboj - osobni zkusenost... jinak je samozrejme krasna, ale pocity takhle rozporuplne. Je fakt, ze to asi bylo trochu udrzbou..
S474N: Klidně buď smělý. Naposledy na popperech - asi 3x
S 97 jsem střílel taky 2x, přebíjenky a naprosto bez problémů. Je pravda, že oba jsou mazlíčci svých uživatelů. Jsou řádně a pravidelně čištěné, mazané a samozřejmě i poladěné. Ale myslel jsem spíš CZ tkové speciály na 97 rámu, třeba TS-ko. (tam snad kromě problémů s vypouštěčem závěru moc problémů taky není)........
S 97 jsem střílel taky 2x, přebíjenky a naprosto bez problémů. Je pravda, že oba jsou mazlíčci svých uživatelů. Jsou řádně a pravidelně čištěné, mazané a samozřejmě i poladěné. Ale myslel jsem spíš CZ tkové speciály na 97 rámu, třeba TS-ko. (tam snad kromě problémů s vypouštěčem závěru moc problémů taky není)........
-
- Odborník na zbraně
- Kontaktovat uživatele:
Prosím, můžeš mi popsat mechanismus, jak jde vyhodit s prázdnou nábojnicí i plný náboj? Dost by mě to zajímalo, nejsem schopen vymyslet, jak je to možnéshai_than píše: plus obcas jako bonus vyhodil s prazdnou hilznou i plny naboj - osobni zkusenost...

Když je Walther 7,65 dobrý pro J.Bonda, je dobrý i pro mne :D !
Neryj do něj.
Pořád dokola se tady řeší ten sam problém a to G vs.CZ a pořád dokola se najde někdo co udělá chybu a koupí si CZ v domění, že bude mít "štěstí na kus". Dle mého a jen mého názoru je G jednoduchá a spolehlivá pistole pro normálního uživatele, který nepočítá pružinky, součástky atd. A proto já se do G - vracím.