Weihrauch HW97k (HW77)
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Weihrauch HW97k (HW77)
Je to orginal? Asi nie. Ja by som bral aj tesnenie hlavne plus vodiacu trubicku na pruzinu.
Děkují všem, kdo rychle odpověděl. Těsnění budou hotová asi za dva týdny. Pošta - obyčejný dopis - 20Kč nebo doručená - 50Kč.
Zatím není moc objednávek. Udělám jen několík kusů. Budou hotové po vánocích.
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... ts_id/1180
jsou “trochu” dražší. Ale určitě nebudou horší než originál. Hlavní je aby nebyli lepší.
Vedení pružiny se může zkusit. Otázkou je, jestli to je plast nebo ocel? Plast cinká míň. Ocel déle slouží.
Zatím není moc objednávek. Udělám jen několík kusů. Budou hotové po vánocích.
OriginálníJe to orginal? Asi nie.
http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... ts_id/1180
jsou “trochu” dražší. Ale určitě nebudou horší než originál. Hlavní je aby nebyli lepší.
Pro jakou vzduchovku? Zkusím udělat těsnění hlavně pro HW77/97.Ja by som bral aj tesnenie hlavne plus vodiacu trubicku na pruzinu
Vedení pružiny se může zkusit. Otázkou je, jestli to je plast nebo ocel? Plast cinká míň. Ocel déle slouží.
Měl jsem obavy a těsnění jsou lepší než originál a výkon s originální pružinou (ne F) je u některých vzduchovek vyšší. Pokud u Vás není nová pružina nebo pružina V-mach - vyměna těsnění může přidat kolem 1J. Pokud je pružina nová nebo jedna z vyjímečných (Titan, OX, atd.), vzduchovka může přesáhnout hranici 16J. Na jednu stranu to je hodně dobře - může se dosáhnout 16J s méně silnou pružinou a vzduchovka bude výrazně míň cukat při výstřelu, ale na stranu druhou možná bude potřebné nastavení a oříznutí pružiny nebo její výměna.
Jsem si jistý s tím, co nabízím a jsem si jist, že to nebude horší, ale díky rozdílností pružin nemůžu zaručit, že vzduchovka nepřesáhne 16J. Samozřejmě by to chtělo udělat statistiku a proto nabízím několik kusů na testování za cenu 100 korun včetně pošty. V případě malýho zájmu projekt může být uzavřen a výborná těsnění pístu budou nedostupná.
Cena je dobrá a těsnění “bohužel” výborná.
Jsem si jistý s tím, co nabízím a jsem si jist, že to nebude horší, ale díky rozdílností pružin nemůžu zaručit, že vzduchovka nepřesáhne 16J. Samozřejmě by to chtělo udělat statistiku a proto nabízím několik kusů na testování za cenu 100 korun včetně pošty. V případě malýho zájmu projekt může být uzavřen a výborná těsnění pístu budou nedostupná.
Cena je dobrá a těsnění “bohužel” výborná.
Dobrý počin, nechtělo by se ti vyrobit i na Prosporta?
Pardon,...
Ještě dotaz,
Co konkrétně je to za materiál?
Ještě dotaz,
Co konkrétně je to za materiál?
Materiál - Polyuretan.Co konkrétně je to za materiál?
Pro Pro Sport a TX200 se hodí takové těsnění pístu. https://www.youtube.com/watch?v=jCO5wv-JxvkDobrý počin, nechtělo by se ti vyrobit i na Prosporta?
E-shop se ještě vytváří (a ceny budou vyšší), takže pište do SZ nebo lépe na e-mail.
Pro debatu o těsněních pro různé vzduchovky radějí přejdem na toto téma.
vyroba-plynovych-pru-in-gas-spring-nitr ... 14-30.html
Zdravím všechny,dneska jsem si byl v bohumíně pro Hw 77 s laminátovou pažbou.Prvotní euforii ovšem vystřídalo sklamání
nad spracováním.Pístnice vypadá jakoby ji dělali nadvakrát a na vnitřních plochách jsou otřepy.Dokládám foto.
Setkal se s tím už nekdo?
nad spracováním.Pístnice vypadá jakoby ji dělali nadvakrát a na vnitřních plochách jsou otřepy.Dokládám foto.
Setkal se s tím už nekdo?
Hw 77 special edition+Optisan cobra 3-9x
Slavia 631
Crosman 1077+Redukce 8g sifon
Cz 800
Slavia 631
Cz 800
Buď v klidu - zadní část pístnice je z plného materiálu (taková "zátka") a je našroubována do pouzdra na závit. Mám to stejně.
CP88 Competition CO2 4,5mm
HW77k 5,5mm MATCH + Sightron SIH 4-12/40 AO MD
Barnett Commando 150lb
HW77k 5,5mm MATCH + Sightron SIH 4-12/40 AO MD
Barnett Commando 150lb
Mam 77 take v laminatu.vnitrek byl také chlupaty bez povrchovky.trochu jsem to ocistil a dal matny lak. Ten spoj natoc do roviny.je to ze dvou kusu. Jo a bacha na tu pazbu.je to strasne meke. Drevena je kupodivu tvrdsi. Ale ten barevny laminat ma neco do sebe
HW77 .177 + Optisan Mamba Lite 3-12x44
CZShadow 2, S&W 17-3, PPK
To že je to dělené vím,ale nesedí jim roviny šíny takže mi nejdou sundat mířidla.Jelikož mám pro ni nachystanou Optisan Cobru tak řeším jestli je to důvod k reklamaci nebo je to běžná věc a budu ji muset kuchnout abych to sundal.
Slavia 631
Cz 800
Slavia 631
Cz 800
No musis to potocit tak aby byla sina v rovine. Pak to pujde sundat.
HW77 .177 + Optisan Mamba Lite 3-12x44
Pytel: nehledej v tom žádný zádrhel,prostě stačí nepatrně dotuknout-takže sundej pažbu,vyndej spouštový mechanizmus a do toho otvoru,v kteréj je uložen,strč třeba větší klíč obalený hadrem(abys neotukal brynýr a železo)a do jeho opačného konce tukni lehce kladívkem tak,aby se to přesněji slícovalo.To samé budeš dělat až budeš měnit třeba pružinu,po rozborce a sborce by to mělo co nejlíp lícovat,abys měl tu šínu pěkně přístupnou pro montáže puškohledu.Je to drobnost a na youtube si dohledej instruktážní videa,kde jsou pěkně zdokumentované výměny pružin(včetně mazání vnitřku apod )u HW77(97).Vše se dá dohledat,jen se snažit.Já si tím prošel nedávno taky ,dkyž jsme si z německa kupoval HW77K a ikdyž jsem spíš technický neumětel,tak jsem to taky zvládl,jen samotná výměna za silnější exportní pružinu byla "zážitek".Tušit předem že to pujde až tak ztuha ji tam dostat,tak jsem hned objednal i tu kratší a dražší V-mach pružinu,která tam jde mnohem líp.Tak hodně zdaru a at to pěkně střílí!
Tak hwčko šlo přece jenom na reklamaci.Nejdou seštelovat mířidla ani puškohled,hlaveň směřuje nahoru.Na 25m s mířidly na doraz cca o 4cm výš a s puškohledem o 6.Když jsem měřil výsku hlavně podle pístnice tak je tam necelý milimetr rozdíl na začátku a na konci hlavně.
Slavia 631
Cz 800
Slavia 631
Cz 800
Keď zanedbáme padanie diabolky vplyvom odporu vzduchu a gravitácie...
podľa podobnosti trojuholníkov na dĺžke hlavne 300mm o 1mm, je
to asi 10cm na 30 metrov. Dosť veľa, však ?
podľa podobnosti trojuholníkov na dĺžke hlavne 300mm o 1mm, je
to asi 10cm na 30 metrov. Dosť veľa, však ?
HW97K + V-Mach, ZOS 10-40x60 MilDot
JSB EXACT 4,51 0,547g
TAU - 7, z roku 1989, JSB Match
http://mobius.rajce.idnes.cz/
JSB EXACT 4,51 0,547g
TAU - 7, z roku 1989, JSB Match
http://mobius.rajce.idnes.cz/