RUSKY "SPAGIN" PPS 41 - V SEMI-AUTO VERZI
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
Re: RUSKÝ "ŠPAGIN" PPŠ 41 - V SEMI-AUTO VERZI
moc pekna burp gun ...
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Byl jsem vyvětrat svého "koktavého Ivana", vzhledem k zrcadlové hlavni jej krmím pouze olověnými střelami, na 30 m neopustí velkou 9, tedy velikost lidské hlavy a při jeho strašlivé smrtonosné kadenci 15 včelek za vteřinu .......... ani pomyslet, co by to s ní udělalo.....
Ponejprv mě překvapila právě ta váha. Dlouhodobě to udrží nad hlavou skutečně jen ten pískovcový rudoarmějec na náměstí
Dobrý, můžeš předvést v sobotu 18.10. na závodech v Přelouči.
20ran vleže na černocha na 35m - proti času
20ran vstoje " " "
15 ran od boku na 10m
bližší na www.strelniceprelouc. VH
20ran vleže na černocha na 35m - proti času
20ran vstoje " " "
15 ran od boku na 10m
bližší na www.strelniceprelouc. VH
o víkendu, na 40 s oporou, střelivo přebíjené domácí pb střely, plnotučné, žádné čajíčkové pšouky ... ať mi někdo říká, že se Špaginem nejde nic trefit !!!!
Koukám, že vyznáváš mou teorii, že bouchačka nestačí jen jedna, ale je nutné mít kus záložní a pro jistotu i reservní
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
jo, máš pravdu,
1 je málo,
0 je tragedie na odstřel...ale nemáš čím
2 jsou tak akorát
3 jak píšeš ...něco do rezervy !!!!!!
1 je málo,
0 je tragedie na odstřel...ale nemáš čím
2 jsou tak akorát
3 jak píšeš ...něco do rezervy !!!!!!
Jedna do zálohy a další do rezervy,sakra,budu muset přikoupit
Jinak opět super fotky a zásahy taky parádní
Jinak opět super fotky a zásahy taky parádní
Dobrý den. Objednal jsem si spagina. Poradíte prosím na co si dát pozor při koupi, čím se vyznačují hodně jeté kusy atd. Díky moc za odpověď
Bea 58, PM rus, PM bulhar
Tak spagat je doma. Trochu rozbitej doraz závěru, ale jinak asi bude fungovat. Je z varky za 3600 ze za. Kvalita těžce valecna. Každá část ma různý čísla prerazeny, preskrtany, asi po válce ze 3 udelali jeden, nacernili a soupli do skladu. Včera jsem dostal pz, tak jak vyzkouším na střelnici, dam vedet dojmy. Naboje mam z beareky za 6,6 kus, ruské roky výroby 46-48. Tedy se spagatem 1945 v podstatě vrstevnici.
Bea 58, PM rus, PM bulhar
Já už ho mám taky,ale psal jsem to v jiném vláknu.Jestli někdo jezdí do Olomouce na střelnici můžem společně zastřílet.
ahoj,
mám hodně lama dotaz, ale než půjdu na střelnici, chtěl bych to vědět a nikde na netu jsem to nenašel.
Mám čerstvě pořízeného Špagina a když jsem zkoušel funkčnost natahování a vyhazování včelek, tak mě zarazilo, že po zasunutí zásobníku a natažení závěru zůstane závěr odkrytý a náboj v polovytaženém stavu. Když stisknu spoušť a mám ruku na závěru, tak se pomalu včelka natáhne. Je to tak OK? Jiné systémy fungují trošku jinak, proto se ptám.
Díky
mám hodně lama dotaz, ale než půjdu na střelnici, chtěl bych to vědět a nikde na netu jsem to nenašel.
Mám čerstvě pořízeného Špagina a když jsem zkoušel funkčnost natahování a vyhazování včelek, tak mě zarazilo, že po zasunutí zásobníku a natažení závěru zůstane závěr odkrytý a náboj v polovytaženém stavu. Když stisknu spoušť a mám ruku na závěru, tak se pomalu včelka natáhne. Je to tak OK? Jiné systémy fungují trošku jinak, proto se ptám.
Díky
Makarov r.v.1983, ČZ 27 r.v.1946, Tokarev r.v.1941, DUO r.v.1948, PPŠ-41 r.v.1944, SKS Simonov China r.v.1951
teď možná nechápu co píšeš, nicméně pro pořádek - Jsi si vědom, že špagin (a mnohé jiné sampíky) střílí tzv. "ze zadní polohy závěru" ,/ "z otevřeného závěru" ?
než se to vyjasní raději s tím neblbni ......(nenabíjej ostrým střelivem)
než se to vyjasní raději s tím neblbni ......(nenabíjej ostrým střelivem)
díky, upřimně řečeno jsem to předpokládal, jen jsem to nedokázal dohledat na netu.
A ládoval jsem tam školní cvičné střelivo
A ládoval jsem tam školní cvičné střelivo
Makarov r.v.1983, ČZ 27 r.v.1946, Tokarev r.v.1941, DUO r.v.1948, PPŠ-41 r.v.1944, SKS Simonov China r.v.1951