KalibrGun Valdy EU s.r.o.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
a kolik to mas mm od hrany?ja jsem to psal pro 6,35 to co jsem nameril-tak se nezlob,jestli to stalo za prd.
a kde jsi nasel ten popis na regu?ja tam nic nenasel a nahodou jsi nezmeril celkovou delku rega?ze?
a kde jsi nasel ten popis na regu?ja tam nic nenasel a nahodou jsi nezmeril celkovou delku rega?ze?
Re: KalibrGun Valdy EU s.r.o.
a nebo jeste jestli jsi se dival skrze ty vposteci otvory na regu a kolik byli prekryty ty otvory tym plastovym srubem?ja to mel cca s pulky.
No od hrany to moze byt tak ako hovoris nakolko nemam digitalnu subleru tak som to tak nejak nameral. Na tom fore su rozne udaje nakolko za obdobie sa vystriedalo viac vyrobcov pruzin a nikto nevie presny postup. Informacie sa roznili od dotyku s pruzinou dat este pol otacky potom jednu otacku (to robi aj ten ujko na to ruskom videu ako rozobera cricketa ) a posledna informacia hovorila o 1 a pol otacke. Ja som zvolil tu prvu teda po dotyku s pruzinou som pridal pol otacky a je to tak +- nejaka desatina mm ako si nameral.
Ten popis je fixkou napisany na boku na tom tensom hlinikovom hrdle. Je tam len 125 ci to znamena tlak neviem??? Celkovu dlzku reglu som zabudol nejak zmerat kua ale ked to zase rozdelam tak ti to zmeriam.
Jo a este nieco v tom videu ako ten ujo
strka regulator dovnutra tak ho tam neda na doraz dovnutra ale len na zaciatok a pak hned vklada ten vymedzovaci valec a srobuje koniec. Ja som tam regul supol az na doraz a potom ten vymedzovaci valec. Je v tom nejaky rozdiel v tomto postupe?

Ten popis je fixkou napisany na boku na tom tensom hlinikovom hrdle. Je tam len 125 ci to znamena tlak neviem??? Celkovu dlzku reglu som zabudol nejak zmerat kua ale ked to zase rozdelam tak ti to zmeriam.
Jo a este nieco v tom videu ako ten ujo

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
to mereni delky mi pak poradne zmer,na to jsem moc zveda.ja tam nemel napsane vubec nic.
a ten regulator tam taky strkam jen kousek a pak ho dotlacim na misto srubovanim.at ho nedam trochu dal,ale ja myslim ze tlak ho posadi tam kam ma.
a ten regulator tam taky strkam jen kousek a pak ho dotlacim na misto srubovanim.at ho nedam trochu dal,ale ja myslim ze tlak ho posadi tam kam ma.
...presne to ma napadlo, ze tlak ho tam usadi sam. Jo zmeriiim pak.
To s tym napisanim je tak... ako sa to da zmerat? To nie je ako na HW100, kde vysrobujem jeden srobik vytrasiem gulicku, nasrobujem redukciu s manometrom a hned viem aky tlak je nastaveny
Tuto je to vsetko opradene tajomstvom.
To s tym napisanim je tak... ako sa to da zmerat? To nie je ako na HW100, kde vysrobujem jeden srobik vytrasiem gulicku, nasrobujem redukciu s manometrom a hned viem aky tlak je nastaveny

dneska sem chtěl postřílet po dvou měsících z kriketa a koukám tlak ze 180 na 110 pumpovat se mi nechtělo tak nic
HW mam půl roku na 200
a drží
tak mi ten rusák trochu zklamal 

HW mam půl roku na 200

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
Já mám criketa pul roku.Po třech měsících začal pomalu strácet tlak,začal jsem hledat.Obublinkoval jsem spoje na kartuši a následně vyměnil oba o-kroužky na kartuši a drží.Ty puvodní žalostný stav.Připadá mi ze při montaži to tam perou na suchardu bez silik.vazelíny.Chápu ze vyroba frčí ale kvalita by neměla zaostávat.
AA prosport-22/MTC viper 10x44
Kalibr gun cricket-22/Busnell legend ultra HD 4,5-14x44
jedna hláška z dnešní střelby kriketem
to dělá díry jak prase 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
tak tomu verim 

mildot píše:dneska sem chtěl postřílet po dvou měsících z kriketa a koukám tlak ze 180 na 110 pumpovat se mi nechtělo tak nic![]()
HW mam půl roku na 200a drží
tak mi ten rusák trochu zklamal
Hernajs to chcete říct, že mi dojde flinta za 25 papírů a budu ji muset doladit, abych byl aspoň trochu spokojený? Takový problémy jsem neměl ani na Hatsanovi a ten byl za třetinovou cenuofroad píše:Já mám criketa pul roku.Po třech měsících začal pomalu strácet tlak,začal jsem hledat.Obublinkoval jsem spoje na kartuši a následně vyměnil oba o-kroužky na kartuši a drží.Ty puvodní žalostný stav.Připadá mi ze při montaži to tam perou na suchardu bez silik.vazelíny.Chápu ze vyroba frčí ale kvalita by neměla zaostávat.

Asi se to občas někomu stane ale kriket jde lehce rozložit a složit,stříklí supr a přesně a je to fakt mazel.
AA prosport-22/MTC viper 10x44
To lukinn
Ta cifra 125 na regul bude z najvacsou pravdepodobnostou fakt tlak. Dnes som si na to daval bacha. Mal som nastavene D62m.s. 1.17g tato speed je najlepsia kvoli tomu, ze sa da v pohode bez zmeny POI strielat do 100bar kde posledny 70 vystrel ma stale D59m.s. (od 200-100bar)
Pisal som kazdy vystrel a ako sa manometer dostal na cca 125bar zacala rychlost malicko rast na D65m.s. - D64m.s na asi 3 vystrely a pak uz klesala pozvolne az k D59m.s. Takze som s toho asi vypozoroval, ze reg. reguluje do tych 125bar.
Nebolo by lepsie ho pre tuto rychlost ako pouzivam D62m.s. ho trocha ubrat na 120 bar ?

Pisal som kazdy vystrel a ako sa manometer dostal na cca 125bar zacala rychlost malicko rast na D65m.s. - D64m.s na asi 3 vystrely a pak uz klesala pozvolne az k D59m.s. Takze som s toho asi vypozoroval, ze reg. reguluje do tych 125bar.
Nebolo by lepsie ho pre tuto rychlost ako pouzivam D62m.s. ho trocha ubrat na 120 bar ?