Logika vět? Jestli víš, co to je, tak si přečti ZVOVU, co jsem napsal. Například, citace:"....koupit si los za desítku (nemluvě o řehácký verzi-cca dvacka) je dobré pro někoho, kdo moc nestřílí a NUTNĚ potřebuje modýlek devatenáctsetjedenáctky...." Konec citace. To poměrně dobře popisuje variantu kupce, který citace:..."těžko vystřílí........" konec citace. Tedy pokud těch několik teček znamená více než pár tisíc ran za celou životnost zbraně (zjednodušeně pro dost střelců "mnoho").
Další věc je, že "armádní" 1911 se nemusí nutně kupovat za necelých třicet, jak jsem doložil. Nevymýšlím ani šílenosti, narozdíl od jiných. Pokud totiž hovoří někdo o super materiálu, tak předpokládám, že onu kvalitu má doloženou. Vymýšlí si tedy ten, kdo to tvrdí nebo ten, kdo očekává nějaký důkaz onoho tvrzení?!
Ano, prasklá hlaveň, která byla vyreklamována (v případě, který jsem zachytil), to se stává, vada materiálu je možná u čehokoliv.
To že mám krumpl jistojistě neznamená, že takové musí být všechny výrobky slovutné zbrojovky Norinco, nicméně pokud mi těch krumplů projde rukama několik, tak nevidím důvod, proč opětovně narážet hlavou do zdi a utěšovat se, že třeba další výrobek už bude v pořádku.
Pokud ti přijde popis závad, popřípadě uživatelská zkušenost, jako "konina", budiž, pak ovšem nechápu proč lezeš na fórum, jehož hlavní funkcí je předávání zkušeností.
Jestli je zbraň jako auto, nehodlám komentovat, co však ano, je nutnost štěstí. To totiž není pravda. U slušných výrobců člověk výrobek reklamuje, pokud má smůlu na kus (a to se opravdu může stát), u jiných nereklamuje, když má štěstí. Je na každém, aby usoudil, na kolik si váží své práce a peněz........a za co tedy své peníze prohodí oknem. A jestli jsi reklamoval kvantum zbraní od mnoha výrobců, tak máš buď neskonalou smůlu nebo jsi věčný potížista, popřípadě sis to vymyslel.......snad proto, aby číňan nebyl za aušus sám.........(?)
Tímto považuji téma v podstatě za vyčerpané. Chápu, že někteří se můžou vzteknout, když jim někdo pohaní hračku. Já mezi takové nepatřím, naopak jsem ochoten na základě vlastních zkušeností i nedoporučit to, co mám sám doma (v rámci 1911 mám porovnání výrobků Norinco, Colt, Remington, nepočítám různé půjčky na chvíli na střelnici).
Howgh.