Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ahoj všem ,
nevíte kdo má na prodejně v Praze a okolí skladem Zoraki HP 01 v jakékoli verzi ( light - ultra )
Vydal bych se hned proní i kdyby jen juknout a porovnat s jinou do ruky , nemůžu zaboha nikde na webu najít kdo ji má a kam se dovolám a svítí jim že jí mají skladem tak že není leda na obědnávku , šílený ... Děkuji
nevíte kdo má na prodejně v Praze a okolí skladem Zoraki HP 01 v jakékoli verzi ( light - ultra )
Vydal bych se hned proní i kdyby jen juknout a porovnat s jinou do ruky , nemůžu zaboha nikde na webu najít kdo ji má a kam se dovolám a svítí jim že jí mají skladem tak že není leda na obědnávku , šílený ... Děkuji
Re: Zoraki HP-01
http://www.jgstrade.com/
tady jsi to zkoušel?Prej je o ně takovej zájem že to nestíhaj vyrábět!!!
tady jsi to zkoušel?Prej je o ně takovej zájem že to nestíhaj vyrábět!!!
Nějaké to PCP se najde ale EV 2 je moje nej
Tam jsem myslím taky volal ale nemaj maloobchod a nemají skladem jen na obědnání , chtěl bych to mít v ruce než něco koupím ...
Pravda, minulej tejden jsem se stavoval v Brněnským Colossusu a jedna krátká jim tam visí na stěně.
Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Zbyl mi starý puškohled Walther 6x42 a vysoké obyč montáže.Tak jsem si říkal co s tím a ze srandy jsem jej přidělal na Zorku.Pumpuje se mi s tím líp,ikdyž zaměřování na cíl le trošku krkolomné.Můžu teď střílet ještě přesněji. 

Já ho mám teda taky, kdysi dávno jsem jej dostal k Hatsanu. Ale nemáš strach, že při pumpování ohneš puškohled?
- AntonČechov
Taky mam na Zorce puskohled 6x - sice ne tak velky jako kolega, ale dokazal bych si poradit i s touto kombinaci, kdyz to natajuhes, tak pomalu a netlacis na optiku...Jde to, nevyhodou je to, ze uz musis strilet jen s pistoli u oka, zadny klasicky pistolovy postoj dvouruc nebo sportovni... 

BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Čau
Kdo vlastníte tuto PCP, tak na Vás je moje prosba. Mohli by jste sem dát PRŮMĚRNÉ nástřely na 10m s oporou ať s optikou nebo bez optiky? Já už vlastní druhou Zorku a nějak si s ní nerozumím co se týče přesnosti. Osadil jsem ji optikou, abych se přesvědčil o je přesností či nepřesnosti a tak nevím jestli od ní nežádám moc
Předem dík.
Kdo vlastníte tuto PCP, tak na Vás je moje prosba. Mohli by jste sem dát PRŮMĚRNÉ nástřely na 10m s oporou ať s optikou nebo bez optiky? Já už vlastní druhou Zorku a nějak si s ní nerozumím co se týče přesnosti. Osadil jsem ji optikou, abych se přesvědčil o je přesností či nepřesnosti a tak nevím jestli od ní nežádám moc

Troufne si někdo rozebrat Zorku a zjistit rozměry všech o-kroužků?Nebo existuje manuál o-kroužků?
Je Ultra presnejšia ako S634?
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
neviete niekto, koľko stojí poštovné z pushka.eu na SR, prip. ČR kebyže odtiaľ objednávam?
Podle kurzu..., ale ceny jsou ok!
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
-
Myslím, že v pravém horním rohu je tabulka, kde se nastaví stát a pro dané zboží se zobrazí poštovné.