Zažil jsem dvakrát povolené kola na autě, pokaždé cestou ze servisu, a musím říct, že volant začal pěkně vibrovat. Takže si myslím, že by jsi to včas poznal.Black píše: Jak jsem napsal, mohl jsem být dneska už mrtvola, kdyby mi to kolo od auta uletělo.
Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?
edit:
Tento druh OT nebude tolerován!
Tento druh OT nebude tolerován!
Můj automechanik, kamarád, se kterým jedu zítra na hory s kolama, jen lakonicky pronesl-Opel-cos čekal. Mám tam jen 4 šrouby. Napadlo mně, že ložisko je v háji, ale povolené kolo mně nenapadlo. No, co už, opraveno, a do neděle se tu bavte beze mně. Nebude to sice taková zábava, ale jistě si poradíte. 

Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Romane - tady je David z Kunčic (nick David na knife.cz). Přečet jsem toto vlákno a musím říct, že jsem paf. Upřímně je mi líto, kam to došlo, ale ty seš prostě magor. Promiň, nemám pro to jiný výraz. Vždy jsem se tě zastával, ona trocha sebechvály neuškodí - kolikrát jsme málo hrdi na svoji práci. Ale to, co předvádíš ty, to na jedné straně hraničí s narcismem a na straně druhé s paranojou. Všiml sis, kolik lidí odešlo z knajfu a kolik už nejezdí ani na výstavy? Ani já se netěším na kanjf tak jako před lety. Ne, není to jen kvůli tobě, ale máš na tom podíl. Pamatuješ ten vtip o Leninovi, jak byl všude a člověk se pak bál otevřít i konzervu? Tak to je přesně tento případ. Nehodlám tu dále publikovat, palné zbraně mě až tak moc nezajímají, ale tohle jsem říct musel.
Red A: napiš, kde bereš tu ocel....pořád na to čekám ale nějak to zapadlo...
-
traveller píše:Romane - tady je David z Kunčic (nick David na knife.cz). Přečet jsem toto vlákno a musím říct, že jsem paf. Upřímně je mi líto, kam to došlo, ale ty seš prostě magor. Promiň, nemám pro to jiný výraz. Vždy jsem se tě zastával, ona trocha sebechvály neuškodí - kolikrát jsme málo hrdi na svoji práci. Ale to, co předvádíš ty, to na jedné straně hraničí s narcismem a na straně druhé s paranojou. Všiml sis, kolik lidí odešlo z knajfu a kolik už nejezdí ani na výstavy? Ani já se netěším na kanjf tak jako před lety. Ne, není to jen kvůli tobě, ale máš na tom podíl. Pamatuješ ten vtip o Leninovi, jak byl všude a člověk se pak bál otevřít i konzervu? Tak to je přesně tento případ. Nehodlám tu dále publikovat, palné zbraně mě až tak moc nezajímají, ale tohle jsem říct musel.
Není ten Roman náhodou všude protože jakmile se někde objeví, záhy dorazí stíhací komando a začne se s ním přít? Načež vznikne strašnej mazec,do kterýho se zapojují další a další letky, v kterym pak jako tady nejde nic jinýho než koukat kolik lidí z knife ještě zvládne zákeřnosti registrace a přijde si vylejt a vyřikat letitý šrámy?
Ono tedy na jednu stranu je to fajn, protože tady se to dá číst i druhej a další den a tudíž na knifu se to asi moc takhle nedalo...na druhou prosim Vás netahejte to na Aukro, mám tam pár aukcí a nerad bych měl místo příhozů na aukci boj Black kontra lidská civilizace

- Franta Jetel
No a nebudeš ty ten magor, co jde na vlastní svatbu vyzbrojen asi šedesáti noži? (Jako Danny Trejo ve filmu Machette.) Asi jotraveller píše:Romane ty seš prostě magor...l.

"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
Pánové, osobní invektiva stranou. Někoho zesměšňovat to není argument! Názory lze sdělovat i slušně (vím, že to jde občas těžko, ale pokusme se).

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Franta Jetel píše:No a nebudeš ty ten magor, co jde na vlastní svatbu vyzbrojen asi šedesáti noži? (Jako Danny Trejo ve filmu Machette.) Asi jotraveller píše:Romane ty seš prostě magor...l.Počkej..chvíli já tu Tvou fotku z knifu vyštrachám. Pak si povíme, kdo je tady magor.
Ty si jaky frajer

Si jeho hovorca,Gangster od klavesnice

-
Gerdes-proč se nezaregistruješ pod stejným nickem jako na Knife? Chceš se do někoho strefovat anonymně? To není hezké od Tebe.... 

Red Arrows: napiš, kde bereš tu ocel....pořád na to čekám ale nějak to zapadlo...fakt mi to zajímá
-
Tak v čechách atypicky-kupuji jí(vhodnější by bylo provést "takové malé přivlastnění") protože u nás ve fabrice bývá plocháč ocele co z ní dělám nůž ten nejkvalitnější kus v areálu, jednak by se mi to nevyplatilo(cena uspořená x propad výdělku při jiný práci).
Teď mám nakoupíno, mám útlum řešim akci (LDN a grandmothers depot), něco jsem vzal od http://nozirske-oceli.cz/ něco na http://www.noze-nuz.com/ocel_prodej/oceli_prodej.php, cosi i na knife.Problém je kde to pak spíš vykalit.......skoro všude maj v záloze nějakýho Joudu kterej muže doku...t právě tu správnou zásilku.
Teď mám nakoupíno, mám útlum řešim akci (LDN a grandmothers depot), něco jsem vzal od http://nozirske-oceli.cz/ něco na http://www.noze-nuz.com/ocel_prodej/oceli_prodej.php, cosi i na knife.Problém je kde to pak spíš vykalit.......skoro všude maj v záloze nějakýho Joudu kterej muže doku...t právě tu správnou zásilku.

Bullterier5 píše:Gerdes-proč se nezaregistruješ pod stejným nickem jako na Knife? Chceš se do někoho strefovat anonymně? To není hezké od Tebe....
Na knife som registrovany neni,ale chodim tam dost casto..Ani meno Franta Jetel neni prave, ale strefuje sa do kazdeho kto neeedaj boze daco Blackovi povie..To nie je anonymne ?Hrdina od klavesnice..Buliku nic proti tebe,ale mas dvojity meter...
- Franta Jetel
A co ty "gerdes", jsi neamonymní osobní ochránce "travellera alias Davida z Kunčic alias Knife Davida? toho, co vystavuje fotky z vlastní svatby a jako ženich je opásán noži jako Trejo? Toho co nadává ostatním do magorů?gerdes píše: Ty si jaky frajer![]()
,Hned napadas kazdeho kto nieco napise blackovi..
Si jeho hovorca,Gangster od klavesnice![]()
![]()
Gerdesi prober se! Uvědom si, že pokud někdo víří prach a osobně nadává a uráží , může se mu stát to samé.
PS: nějak se mi nechce věřit, že už léta čteš Knife a nejsi zaregistrovaný, zato tady jsi to stihl okamžitě abys obhajoval chytráky právě z toho serveru, kam vlastně ani nepatříš.

"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
Franta Jetel
Nie som nici ochranca,ale ty ho zo seba robis
,kopes jak strelena hus..Ale si tu akurat na smiech ..
Trosku sa zamysli nad sebou,hrdino..To ze som neni registrovany na knife je moja vec,nemam to zapotreby,ale som tam dost castym navstevnikom..Takze vcelku viem co sa tam deje..A ano pisem tuna preto,lebo som chcelreagovat na tebe pytliku

A Janosika si do huby neber

Nie som nici ochranca,ale ty ho zo seba robis

Trosku sa zamysli nad sebou,hrdino..To ze som neni registrovany na knife je moja vec,nemam to zapotreby,ale som tam dost castym navstevnikom..Takze vcelku viem co sa tam deje..A ano pisem tuna preto,lebo som chcelreagovat na tebe pytliku

A Janosika si do huby neber