muj muj muj tech 30tis v kapse sebou uplne skube, jenze jestli to pujde? Toto by bylo super ! Velice rozumne penize !
Co si, ale nemuzu pomoct tak ze ta poplastovana pazba se mi libi vic ...zas nadruhou stranu to ,,okapotovane,, zelezo u noveho modelu vypada lepe......ja bych si prosil jednoho hybrida poplastovana pazba a nove zelezo do neho
Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
Drat:existuje niečo na svete čo by si na nete nenašiel? Vdaka za odkazy.
No ked som videl to video ako tam jednym šrobom primontuje pažbu a vloži ju do obalu,nalepi pasku, napiše datum. Pane bože: TAKTO BY SOM SA RAZ V žIVOTE CHCEL MAť. inač rusi sa nikde naponahlaju,na všetko maju čas-sejčas či ako to oni hovoria. No pri takej "velko vyrobe" už budem mať fuzate deti než nejaky edgun dorazi k nam.
Pokud má to semi-auto na stejném principu jako jsem to já zkoušel u Daystate (tj. nechá nezamčený závěr a při jeho odfouknutí vzad natáhne pružinu a posune zásobník), tak to bude poměrně dost zvyšovat spotřebu vzduchu. Ale možná jsem jen neměl správně zvolenou pružinu, je pravda, že jsem popadl, co mi leželo v šupleti a moc jsem to neřešil.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht