O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Na koľko ťa to presne vyšlo ? A aký s tým dosiahneš výkon ? Bude okolo 23J ba aj viac ? Vďaka za odpoveď
Air Arms S500 Xtra FAC .22cal/Regulátor Altaros / Hawke Sidewinder 30 8-32x56IR SF Half MilDot
Slavia 630(vynovená)/ Tactical 4x32
Re: O vzduchovkách Gamo
Výkon se s tím dá dostat určitě nad 20J (podle natlakování toho média). Jaký je maximální výkon, to nevím. Ale hlavní problém je v tom, že to nedáš do každé flinty.
Ahoj
No původně jsem měl pušku trochu upravenou a dostal jsem se na 30 J GAS RAM jsem si ale raději koupil 16 Joulový a je to prostě paráda. Sice výkon je téměř poloviční,ale co s velkým výkonem když jde do háje přesnost. používal jsem jen tak na ukázku podkaliberní střelivo vlastní výroby. A s tím jsem prostřelil CO2 bombičku nebo dokonce 1 kč.
Ted mám 16J a jsem spokojený trefím co potřebuji a to je hlavní.
No původně jsem měl pušku trochu upravenou a dostal jsem se na 30 J GAS RAM jsem si ale raději koupil 16 Joulový a je to prostě paráda. Sice výkon je téměř poloviční,ale co s velkým výkonem když jde do háje přesnost. používal jsem jen tak na ukázku podkaliberní střelivo vlastní výroby. A s tím jsem prostřelil CO2 bombičku nebo dokonce 1 kč.

CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Gamo HUNTER 440 Theoben Gas Rams 4,5mm Strike 3-9 x 50E
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Vedel by si presne, koľko ťa stála ta objednávka dokopy ? Alebo máš ten valec, ktorý dosahuje 30J na predaj ?
Air Arms S500 Xtra FAC .22cal/Regulátor Altaros / Hawke Sidewinder 30 8-32x56IR SF Half MilDot
Já to nekupoval dostal jsem to od kamarádky z anglie. A žádný jiný válec nemám. Jen Jsem měl na zakázku dělané péro a samozřejmě leštěný válec a lepší těsnění pístu jo a taky tam bylo závaží. Už z toho nic nemám. A jestly chceš vědět kolik to stálo tak úplně stejně jako na těch stránkách co jsem měl o něco víš.
CZ 200S 4,5mm Accushot 8-32 x 56S WAT Mil-Dot
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
Walther CP99 Compact
TOZ 17-01
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jedna malá recenzička .... odříkaného největší krajíc ....
http://www.alexxxus.cz/Gamo-Shadow-cal-22
http://www.alexxxus.cz/Gamo-Shadow-cal-22
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
zdravim mate skusenosti s tymto modelom Gamo Shadow IGT 4,5mm
hlavne ma zaujimaju skusenosti s tym Systém IGT - pneumatický interný plyn v piestoch - bezpružinový systém
tak isto ma zaujima ako je to s udajnou tichostou a utlmenymi vybraciami jednoducho vsetko, celkovy dojem .dakujem
hlavne ma zaujimaju skusenosti s tym Systém IGT - pneumatický interný plyn v piestoch - bezpružinový systém
tak isto ma zaujima ako je to s udajnou tichostou a utlmenymi vybraciami jednoducho vsetko, celkovy dojem .dakujem
Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Neviem, či to nieje OT ale včera som bol na trhu v Nowom Targu v Polsku a v jednom stánku s military a vzduchovkárskymi vecami mali aj Gamo Whisper IGT 4,5mm za 160Eur bez zjednávania. Práve pozerám, že na AFG.sk je za 219Eur. Tí naši obchodníci sú pekne nenažraní. Nieže by som si ju chcel kúpiť. Hľadal som Crosmana M4-177, je to pumpovacia novinka, u nás na bazosi ju predáva jeden frajer za 190Eur, ten maník v Poľsku ju vedel schrastiť za 95Eur, ale nemal ju tam. Nech sa vraj ozvem týždeň - dva predtým ako pôjdem opäť do Polska. Ináč vraj zoženie všetko, dal mi kontakt na seba. Toš to je prístup, aj ceny. Tu tiež hocikto hocičo donesie ale za INÉ prachy!
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
V Polsku jsou vzduchovky levnější , protože nemusí mít ,,atest zkušebny zbraní", a taky tam mají jen rok záruku.
Na stránkách dovozce jsou slevy na vzduchovky gamo http://www.waltertrading.cz/novinky?id=28
Na stránkách dovozce jsou slevy na vzduchovky gamo http://www.waltertrading.cz/novinky?id=28
No tento týpek povedal, že záruka je taká ako ju poskytuje priamo výrobca. Ak je rok od výrobcu - tak dáva záruku rok aj on ako predajca. Ak 2 roky, tak on takisto. Len ho citujem, nerozoberali sme to ďalej, netuším aké sú oficiálne záručné podmienky v rámci Poľska. Či to je ako na Slovensku, že ak kupuješ ako fyzická osoba tak 2 roky, ako právnická 1. Predpokladám, že ak to berie z USA a tam dávajú záruku 1 rok, tak on dá tiež 1 rok. U nás by náš predajca musel dať záruku 2 roky bez hádania.
Dvaja ste sa už pýtali na kontakt na dotyčného pána, ak ešte niekto chcete, píšte SZ, nechcem ju dávať oficiálne, neviem či to nieje proti pravidlám fóra.
Ešte jedna vec - na Slovensko mi nechcel posielať na dobierku, keby mu bolo zaplatené prevodom, možno by sa nechal zlomiť - už sa mu vraj stalo, že sa mu zásielka vrátila neprevzatá. Ale po dohode to schrastí a donesie na stánok v dohodnutý termín bez problémov. Čiže ho treba kontaktovať na kedy to vie zabezpečiť a potom osobne vyzdvihnúť. Trhy v Nowom Targu sú vo štvrtok a v sobotu, v iné dni neviem kde dotyčný má otvorenú predajničku, a či vôbec má. Kto to na tom trhu nepozná, nech sa pripraví na masovku - teraz je ešte relatívna kosa funguje tretina obvyklých stánkov, ale predajcovia sa svorne vychechtávali, že nech len prídeme pred sviatkami o týždeň dva, či nájdeme flek na parkovanie. Bol som tam aj pred dušičkami v jeseni, no nech necigánim - minimálne 500 áut a takých 30 autobusov, plocha pre stánky možno ako 1 a pol futbalového ihriska. Je to moták na 3 hodiny chodenia - odporúčam neísť s manželkou alebo sa rozdeliť, lebo aké nenormálnosti dokážu ženské obzerať a musia si ich aj chytiť, keď človek hľadá len stánky s futbalovými dresmi a military a ženská tak nepredstaviteľne brzdí...
Dvaja ste sa už pýtali na kontakt na dotyčného pána, ak ešte niekto chcete, píšte SZ, nechcem ju dávať oficiálne, neviem či to nieje proti pravidlám fóra.
Ešte jedna vec - na Slovensko mi nechcel posielať na dobierku, keby mu bolo zaplatené prevodom, možno by sa nechal zlomiť - už sa mu vraj stalo, že sa mu zásielka vrátila neprevzatá. Ale po dohode to schrastí a donesie na stánok v dohodnutý termín bez problémov. Čiže ho treba kontaktovať na kedy to vie zabezpečiť a potom osobne vyzdvihnúť. Trhy v Nowom Targu sú vo štvrtok a v sobotu, v iné dni neviem kde dotyčný má otvorenú predajničku, a či vôbec má. Kto to na tom trhu nepozná, nech sa pripraví na masovku - teraz je ešte relatívna kosa funguje tretina obvyklých stánkov, ale predajcovia sa svorne vychechtávali, že nech len prídeme pred sviatkami o týždeň dva, či nájdeme flek na parkovanie. Bol som tam aj pred dušičkami v jeseni, no nech necigánim - minimálne 500 áut a takých 30 autobusov, plocha pre stánky možno ako 1 a pol futbalového ihriska. Je to moták na 3 hodiny chodenia - odporúčam neísť s manželkou alebo sa rozdeliť, lebo aké nenormálnosti dokážu ženské obzerať a musia si ich aj chytiť, keď človek hľadá len stánky s futbalovými dresmi a military a ženská tak nepredstaviteľne brzdí...

Umarex CPSport .177
Ahoj zdravím všechny !
Jsem tu nový tak bych se předem chtěl omluvit za případné dotazy, které jsem nedohledal či přehlédl.
Asi před rokem jsem koupil Gammo ViperExpress. Dovybavil jsem jí variablem Nikko Sterling GameKing 3-9x40 Illuminated. Jsem s tím docela spokojený. Broková střelba (je to i brokovnice) sice nic moc, ale jinak dost dobrý. Na hlodavce a jiné jim podobné používám expanzní diabolky a jejich účinek je opravdu znát. Překvapila mě průbojnost střeliva i na vzdálenost větší než 30m. Chtěl bych se tímto zeptat jestli s touto zbraní má někdo zkušenosti popřípadě je li možné zvýšit její výkon. Dále jestli mi někdo doporučí obchod s náhradními díly.
Díky Jerry
Jsem tu nový tak bych se předem chtěl omluvit za případné dotazy, které jsem nedohledal či přehlédl.
Asi před rokem jsem koupil Gammo ViperExpress. Dovybavil jsem jí variablem Nikko Sterling GameKing 3-9x40 Illuminated. Jsem s tím docela spokojený. Broková střelba (je to i brokovnice) sice nic moc, ale jinak dost dobrý. Na hlodavce a jiné jim podobné používám expanzní diabolky a jejich účinek je opravdu znát. Překvapila mě průbojnost střeliva i na vzdálenost větší než 30m. Chtěl bych se tímto zeptat jestli s touto zbraní má někdo zkušenosti popřípadě je li možné zvýšit její výkon. Dále jestli mi někdo doporučí obchod s náhradními díly.
Díky Jerry
Zdravím všechny!
měl bych dotaz ohledně vzduchovky Gamo
Mám gamo CFX 4,5mm a v záchvatu nadšení jsem dokoupil gas ram píst od Theobenu. Problém nastal ale při montáži, kdy jsem zjistil že píst je moc dlouhej a do pušky nejde nacpat
Abych byl přesnější, tak nainstalovat tam jde, ale zbran nejde natáhnout tak aby záchyt spouště zachytil píst. Po zhruba jednodenním zápasení jsem zjistil, že tělo toho pístu je ve stlačeným stavu skutečně o cca 10mm delší. Proto nejde páka natáhnout do krajní polohy a spoušt píst proste nezachytí. Můj dotaz zní: Řešil někdo podobnej problém (zkušenosti, nějaký způsoby jak to řešit, cokoliv k tomu)?
Zde jsou nějaký fotky (víc pak kdyžtak v albu) http://ccarlos.rajce.idnes.cz/Srandicky ... 160327.jpg
měl bych dotaz ohledně vzduchovky Gamo

Mám gamo CFX 4,5mm a v záchvatu nadšení jsem dokoupil gas ram píst od Theobenu. Problém nastal ale při montáži, kdy jsem zjistil že píst je moc dlouhej a do pušky nejde nacpat

Zde jsou nějaký fotky (víc pak kdyžtak v albu) http://ccarlos.rajce.idnes.cz/Srandicky ... 160327.jpg
Všechny zdravím,tak nějak mi padla do oka GAMO CFR.Tak jsem ji koupil.Nevím jestli je to něco nového,ale kromě základních technických udajů nějak o ní nemůžu najít žádné info.Je zcela nová mám to rozebrat a namazat?Koupit hned do reservy těsnění a péro nebo není se součáskami problém?Osadil jsem ji optikou Nikko Stirling ao 4x40 .K čemu slouží na vzdálenějším konci od oka seřizování?Jsou tam FT a YARDY. Je 16J.Nijak nekope ale má nějakou divnou spoušť.Je to nějaké silné,prostřelí to 20mm desku,diabolo jsem tahal z čalounění postele.Střílet se bude až v sobotu,tak uvidím.Děkuji předem za jakékoliv info.