Puzdra na no?e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Neexistuju puzdra ktore su vodorovne alebo dokonca je noz otoceny naopak?? cepel hore. Viem si celkom dobre predstavit pohodlnejsie a hlavne rychlejsie tasenie.Nosim teraz tristvtovy kozeny kabat a kym sa dostanem ku kudle mozem prist o kejhak 

hmm keby sa dalo
hmm ani nevies ako si stastny chlap. Ja na nosenie nikdy povolenie nedostanem./aj ked mam rejstrik cisty
/

Tohle byste mohli nosit oba:

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Podle mě uřčitě jo, vždyť i nějaké vojenské jednotky je mají....
Případně neviděl bych problém v tom si nějaké pouzdro přizpůsobit hlavně tam kde ho chceš nosit.....
Vypadá to že chceš nůž na sebeobranu, tak tam je spousta možností a není nutné mít nůž v pouzdře... existuí i jiné nože vhodné na tento účel....
Případně neviděl bych problém v tom si nějaké pouzdro přizpůsobit hlavně tam kde ho chceš nosit.....
Vypadá to že chceš nůž na sebeobranu, tak tam je spousta možností a není nutné mít nůž v pouzdře... existuí i jiné nože vhodné na tento účel....
povedz viac
trochu mi pribliz kde nie je nutne mat noz ostri ako britva v puzdre a tie ine moznosti. Mam aj par zatvaracich a puzivam ich denne od krajania čabajskej klobasy až po otvaranie listov ale na obranu sa velmi nehodia........Lada píše:Podle mě uřčitě jo, vždyť i nějaké vojenské jednotky je mají....
jo to viem ze existuju myslel som ci niekdo neviete nejaky e-shop a podobne kde by bol nejaky slusny vyber....
no to jsem myslell tak že existují i zavírací nože vhodné na veškeré tebou určené úkony.....
pokuď u sebe běžně nosit nůž tak bych volil zavírák (vyhazovák), existuje spousta uzpůsobených i na boj a jsou samo ideální i na další klasické využití.....
způsob jejich uchycení musí člověk volit tak aby v případě potřeby se dal snadno vytáhnout.....na to nejsou žádné pouzdra (krom obyč, co vím) spíš jak a kde si ho upneš pomocí kllipsu.....exstují i takové co pomocí výčnelku, které se zachytne třeba o ryfle, tak se díky němu v případě tasení rovnou otevře.....no ono to otevření v ruce taky není zrovna pomalé, ale každá desetinka vteřiny může být ku prospěchu...
Proč si myslíš že se na obranu nehodí? na to nepotřebuješ mít nějaký tzv. vojenský speciální......
Žadny eshop kde mají jiná pouzdra oproti klasickým jsem nenašl a nevím o nich, ale některá by se určitě dala uzpůsobit
jinak co zkusit se poohlédnout na výrobce pouzder na nože? (ty menší) myslím že by nebyl problém si nechyt vyrobit na zakázku dle potřeby
taky se zkus zeptat na knife.cz
pokuď u sebe běžně nosit nůž tak bych volil zavírák (vyhazovák), existuje spousta uzpůsobených i na boj a jsou samo ideální i na další klasické využití.....
způsob jejich uchycení musí člověk volit tak aby v případě potřeby se dal snadno vytáhnout.....na to nejsou žádné pouzdra (krom obyč, co vím) spíš jak a kde si ho upneš pomocí kllipsu.....exstují i takové co pomocí výčnelku, které se zachytne třeba o ryfle, tak se díky němu v případě tasení rovnou otevře.....no ono to otevření v ruce taky není zrovna pomalé, ale každá desetinka vteřiny může být ku prospěchu...
Proč si myslíš že se na obranu nehodí? na to nepotřebuješ mít nějaký tzv. vojenský speciální......
Žadny eshop kde mají jiná pouzdra oproti klasickým jsem nenašl a nevím o nich, ale některá by se určitě dala uzpůsobit
jinak co zkusit se poohlédnout na výrobce pouzder na nože? (ty menší) myslím že by nebyl problém si nechyt vyrobit na zakázku dle potřeby
taky se zkus zeptat na knife.cz
Re: povedz viac
na obranu ti klidně stačí obyčejná propiska. Na to nepotřebuješ rambo nůž s pevnou čepelí. Teda jestli se nepohybuješ v džungli a nejsi lovec uprchlých věznůd3agl3 píše:...ale na obranu sa velmi nehodia....

podpazni pouzdro na nuz
zdravim chci se zeptat nevite kde by se dalo sehnat podpazni pouzdro na nuz/noze s nozem .... styl stejnej jako jsou podpazni pouzdra na pistole. diky za odpovedi nemuzu to nikde najit.
Re: Puzdra na nože
Tady máš origo na UTONa
(případně sleduj Aukro)
Nenapadá mě nic lepšího, já ho takhle tahám na vandry už x-let (přidělaný na H-čkách).

Nenapadá mě nic lepšího, já ho takhle tahám na vandry už x-let (přidělaný na H-čkách).