Vzduchovk??sk? sraz Velk? Mezi????
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jaksi nám ta sezona rychle zkončila. Pohodové setkání, pohodové střílení v tomto nečase provozovat asi nejde. Coš o to- dalo by se, ale sedět za stolkem a klepat se jak ratlík navalenej jak pumpa na zimu to už není pro mně! Ani jsem pořádně nevychutnal svůj novej krasohled 8-32x50. Jenom tak na rychlo dvě návštěvy na střelnici pro zjištění že kreslí tak jak jsem si představoval při největším přiblížení. K tomu pár ran na 50 m a jelo se domů. Nějak tu nastávající zimu budeme muset přežít a na jaře za to znovu vemem. Se zájmem jsem nahledl i na stránky Brněnských střelců, nějak se jim to setkání nedaří. Myslím si že to bude tím chladným počasím a narychlo připraveným setkáním. A navíc platit tolik peněz ? Je ta střelnice vůbec krytá ? Jestli ne tak to opravdu v tomto počasí nikoho asi brát nebude. Snad něco určitě najdete. Nikdy bych nevěřil, že v Brně se nenajde místečko na picání se vzduchovky. Asi to bude tím jak moc velké Brno vlastně je. Velmez je malá prdýlka ale zase máme výhodu že deset minut pěšky si dvá / já a syn/ můžeme zajít na louku aniž by jsme jely na střelnici. I tak ji máme 3,5 km od baráku. Kdysi jsem tam chodil s malorážkou i v zimě pěšky na procházku.
Tak snad tu zimu nějak přečkáme a na jaře se zase budeme scházet dál !!! Těším se na Vás na všechny.
Tak snad tu zimu nějak přečkáme a na jaře se zase budeme scházet dál !!! Těším se na Vás na všechny.
Re: Vzduchovkářský sraz Velké Meziříčí
Mas pravdu, s tim Brnem je to naprd. Vsechny zajimavy mista v okoli zastavely zahranicni firmy, stary arealy taky. "Jen tak si zastrilet za Brnem" je tady spis o pruser. Skoda. Snad se casem neco najde. Nikdy by me nenapadlo ze to bude takovej problem.
Ale dost OT.
Z jara se na Velmez tesim, srazy jsou super, vzdycky se me tam libilo. Cas tam leti 3x rychleji nez normalne
Jen bych ocenil kdyby terminy srazu nekolidovaly s Prahou, coz se letos temer vzdy zadarilo. Pokud to bude samozrejme v Tvych silach.
Luda
Ale dost OT.
Z jara se na Velmez tesim, srazy jsou super, vzdycky se me tam libilo. Cas tam leti 3x rychleji nez normalne

Jen bych ocenil kdyby terminy srazu nekolidovaly s Prahou, coz se letos temer vzdy zadarilo. Pokud to bude samozrejme v Tvych silach.
Luda
Ak dozijem buduceho roku, tak rad vas pridem zasa navstivit a niecomu sa priucit. Mate tam peknu strelnicu a najma sa tam schadza prijemna a pohodova partia ludi. Takze v tomto pripade tych "par" kilometrov rad zbehnem.
Naschledanou na jaře
Naschledanou na jaře

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
To Ludas: Určitě si příští srazy ohlídám aby se nekonaly v jednom dnu s Prahou !
Ahoj všichni,
něco mne napadlo, čtěte přílohu
Zelenáč
něco mne napadlo, čtěte přílohu
Zelenáč
- Přílohy
-
- Střílení ted.doc
- (24KiB)Staženo 176 x
A zase jeden co cpe Brno do Velmezu, přesto, že s určitou rafinovaností, ale cpe! Jenom aby to tady Brno našlo!
Ahoj,
ten jeden Vam to chce dat na vědomí!
ten jeden Vam to chce dat na vědomí!
JJ, to je v pořádku, jenom Vám to hledání nějak moc dlouho trvá. A za 400 bych se na to taky vykašlal. Nakonec nezbude než počkat do jara na Velmez. Za 200 ???
Hlavně aby to jaro už začalo!!! 

Vydrž,vydrž synku je to ještě hodně dlouhá doba. Ale vše uteče jako voda/ vodka/ a bude to tady zase! Jenom v roce 2011 nebudu uvádět rozpis akcí ve Velmezu, na celej rok dopředu, ale postupně tak 2-3 týdny předem, jenom proto aby se nám srazy nepřekrejvaly třeba s Prahou. Já ty kluky rád ve Velmezu uvidím!!! Vždy mě vyšli vstříc, i pro mě něco udělali a dobře poradili. Např. Alexxxxus Mikiki a Kubajz. Tak příště v dubnu??? ve Velmezu??? A jako vždy zdarma a celej den!!!
Uz se tesim, tam bylo vzdycky fajn a pohoda... 

- pem
- Kontaktovat uživatele:
to pavel54 - pokud to bude tak, jak jsi napsal, že budeš plánovat srazy ve V.M. na tři týdny dopředu, tak se u mě bude s velkou pravděpodobností stávat, že nepřijedu. Tři týdny je pro mě krátká doba. Budu mít už naplánovano co se týka služeb v zaměstnání a už to nepůjde změnit. Co se týká mě, ja bych potřeboval vědět alespoň 6 týdnů dopředu, kdy budou srazy.
No to snad nemyslíš vážně ??? 3 týdny je Ti málo ?
Vím, že jsem léto a podzim ošidil, ale přesto si dovolím souhlasit, že 4-5 týdnů by bylo ideální (minimum). Nemám zájmy jenom ve vzduchovce. Na čem se dohodnu dřív, tam jedu...
No ja mam letos taky 10 tydnu zabranyhc pro Taktickou malorazku - mimochodem vsici jste zvani do Trebice se aspon juknout na zavody...
ale moc bych rad dojel i sem, pokud by mne pavel zase toleroval!
Ja zas bohuzel musim uprednostnovat praci, takze jeste vzdy ani ve ctvrtek nebudu vedet zda dorazim urcite:(
Martin
ale moc bych rad dojel i sem, pokud by mne pavel zase toleroval!
Ja zas bohuzel musim uprednostnovat praci, takze jeste vzdy ani ve ctvrtek nebudu vedet zda dorazim urcite:(
Martin
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz