NO A JE TO TADY!!! PRVN? EVANIX V ?R....

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 24 dub 2009 17:26

DeTroll: nejak nechapu Tvuj prispevek a to jsem ho necetl jen jednou.

Nikdo Ti ji nenuti. (zni to jako by Ti ji nekdo nutil)

Co nema tradici, nemusi byt nekvalitni a naopak. (nebo se pletu?)

A co se stranek tyka.
To je uplne mimo misu....to je jako bych rekl, jejich reklama v TV me nepresvedcila, pochybuji, ze je to kvalitni.
Priklad videl jsi stranky HW?! Drulov?!

Asi to je tim, ze je patek a mam svatek. :D

LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 24 dub 2009 17:56

Pravda, že HW a Drulov maj stránky příšerné. Nejhezčí mají AirArms a nechápu, proč do toho výrobci neivestujou více. Musíme být rádi za další značku která se tu objevila. Jen nezávidím dovozci případné riziko s posíláním reklamací do Koree, ale předpokládám, že to má vše dobře ošetřené a spočtené.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
DeTroll

Příspěvek od DeTroll » 24 dub 2009 18:13

tak jednoduchsie to napisem zatial tu odznela jedna recenzia od alexxxusa-tym padom ze sa bude podielat na jej predaji a dovoze mi to pride ako reklama... je to jeho sikovnost :D nic proti nemam
ja by som len ocenil nejake objektivnejsie info...
S tou web strankou mas pravdu ale vyjadril som svoj nazor ako na mna stranka zaposobila.
Tradicie sa tu uz preberali a prirovnavalo sa to k nemeckym a cinskym autam.
aron01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aron01 » 24 dub 2009 18:26

DeTroll píše:tak na obrazkoch to vyzera pekne ale kvalitu tu popisal len jediny clen,ktory sa bude priamo alebo nepriamo na dovoze flinty ucastnit....k tej cene mi to pride komicke davat podobne peniaze ako stoji AA alebo BSA(znacky s tradiciou) atd za koreu a sama o sebe je ich webova stranka mna absolutne nepresvedcila zeby sa malo jednat o nieco vysokej kvality.moj nazor
Nikdo ti ABSOLUTNĚ nic nenutí. Chápeš to?
LuckyHit

Příspěvek od LuckyHit » 24 dub 2009 18:38

Nezkoušeli to na srazu i ostatní uživatelé fóra? Mám za to, že jo a na fotkách jsem viděl Kubajzze jak to drží, takže Alexxxus nebude snad jedinej kdo může k té pušce cokoli říci.

Já osobně jsem vůči Evanixu nezaujatej. Zatím si mě nezískal a každopádně bych raději AirArms a to díky vzhledu, kdy se mi líbí anglické pažby.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Web...

Příspěvek od Apevia » 24 dub 2009 18:41

Tak podle webu se kvalita soudit absolutně nedá. Drulov dělá velice kvalitní věci a jejich web stoji totálně za hov... HW web si nevybavuji, jediný výrobce, který má IMHO opravdu pěkný web je AA, ale o tom to opravdu není... Ono třeba GAMO či HATSAN mají pěkné weby, ale o kvalitě se tu bavit nebudeme...
Také se nedá soudit dle tradice kvalita či nekvalita... Je to jedna z dalších značek, které se sem díky Aronovi a Alexxxusovi tlačí, což je dobře, bude tu další na výběr, to chválím. To že Alexxx napsal co si myslí neberu jako reklamu...
Já osobně mám v plánu v nejbližší době koupit větrovku, jsem na 85% rozhodnut pro AA S410, ale Evanix mi poslední dobou vrtá v hlavě. Je škoda, že ho zde nemá více lidí, rád bych o tom slyšel od více lidí...
Cogito ergo armatus sum.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 24 dub 2009 18:58

Zainteresovanej na tom jsem byl asi tak že jsem dostal pušku do ruky a čas na to ji mít pro sebe a ozkoušet jestli by mělo cenu pušku vozit a to nejen po stránce cenové ale i po stránce kvality. A zpracování mne přesvědčilo o tom že tahle puška své místo na trhu rozhodně najde ( a nejen puška ale i ostaní zbraně od firmy Evanix )
Nikomu tady pušku nikdo nevnucuje, nikdo tady nemá skrytou identitu pod jiným Nickem, jen je tu šance dovézt cca 20 pušek které až tak běžné v Evropě nejsou.

2 regulátor.
Regulátor puška nemá ale jak říká nejen Kubajz, nejlepší regulátor výkonu je velká zásoba vzduchu.

2 testování na srazu
Žádné nebylo, a: nebyl čas
b: den před tím jsem měnil montáž - dal jsem tam nějakou dementní a nemohl flintu uklikat ( nehledě na to že jsem nedotáhl puškohled a bylo vymalováno )
Ted už má pušku majitel takže je to jen na něm co k pušce napíše, jestli to bude objektivní nebo subjektivní budete muset posoudit sami - bude je dovážet :-) Vím dobře co ta puška umí - ted je to jen na něm.

Add citování příspěvků ( Aron01 :- ) ) jedno z pravidel necitovat příspěvek na který reagujeme :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 24 dub 2009 19:56

Ty ceny nejsou špatný, když uvážíte, že dostanete plnohodnotnou flintu s nabíječem a jednodílnou pažbou.
Na srazu jsem jí měl chvíli v ruce. Je celkem těžká, pažba v pohodě, poctivej kus železa. Dojem na mě udělal pěknej, myslím že si svoje kupce určitě najde.
aron01
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aron01 » 24 dub 2009 20:06

Napíšu k ní co půjde. Budu se snažit maximálně objektivně. Je mi totiž úplně jedno, jestli budu jediný majitel nebo jestli to sem budu vozit (mám na tom stejně kulový - Alex to ví protože viděl nákupku na celnici). Měl jsem ještě minulý týden AA 510 takže jistě budu mít ještě dobře v paměti, co je tady lepší nebo horší, klidně to napíšu. Půjde zase ale čistě o můj názor. Pokud tady tu flintu nebude mít aspoň 10 lidí tak všichni ostatní stejně budou házet špínu na to co zde napíšu já. Nemáme totiž bohužel objektivní srovnání. Dnes jsem ji osadil puškohledem a zítra nastřelím na 30 m a dám sem terče a fotky.

Ad Alex s tou citací - nezlob se, ale to mně prostě vytočilo. Pokud mám rád Gamo a Hatsany a pod. tak to nikomu neberu, ale tzv. objektivní reakce Evanix je korejskej šmejd (nikdy to neměl v ruce) a nemá tradici (dělají to už asi 1000 let..)jsem prostě nerozdejchal. Lidi, uvědomte si, že účelem dovozu těchto flint není zbohatnutí, ale snaha nebavit se tady věčně jen o AA a CZ. Howgh
aoveselp

Příspěvek od aoveselp » 24 dub 2009 20:20

včera jsem se stavoval u Alexxxuse a musím říct, že vypadala opravdu super. Zpracování pažby i kovových částí bylo bez chyb a puška příjemně sedí v ruce. Škoda jen, že jsem neměl možnost si vystřelit. Zásobník vzduchu je opravdu obrovský a nabízí možnost výkonového tuningu i s dostatečným počtem výstřelů :D
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 24 dub 2009 21:07

Na to že někdo haní něco co nikdy neměl v ruce a z 99% nikdy mit nebude jsem si zvyknul, že mně píšou ted někteří jedinci bláboly co si vystřelily maximálně na srazu zpořádné vzduchovky už ani neragauji.
Hanit umím také ale až když určitou věc mám v ruce alespon na 100 vystřelů, a buď mne veme nebo ne ( viz moje averze vůči HW97 prostě mne nebere )
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
DeTroll

Příspěvek od DeTroll » 25 dub 2009 08:58

nikde som nepisal ze je to korejsky smejd a nikde som nepisal ze mi to niekto nuti...
k tej tradicii bohuzial som nikde nenasiel aku maju tradiciu a ako dlho to robia.na webe to nemaju.napriklad gamo,diana,airarms,hatsan a dalsie firmy maju rozpisanu kompletnu historiu a cas ako dlho sa vyrobou zaoberaju(samozrejme ze to nemusi byt zaruka kvality)
Tak to zhrniem este raz pisem len svoj nazor podla toho co som o tejto vzduchovke nasiel na webe a ako na mna zaposobila cela ich propaganda ktora je podla mna hlavne zamerana na spominanych 80j a ten ich semi auto system.Dufam ze na toto forum mozu pripsievat aj ludia ktory maju odlisny nazor :wink:
Tobbi

Příspěvek od Tobbi » 25 dub 2009 11:14

Podle mě tomu schází maximálně ráže 7,92 a puškohled Hensold 6x42... 8) No a jelikož je vedle Sandera ve skříni ještě místo, a pořád mě tady do ní někdo nutí..., tak jdu do ní :lol: ! Původně jsem uvažoval o pistoly, ale ta cena za krátkou se mě zdá krapet moc ..., nakonec to vyhrál Blizzard BA.
Když jsem se začal zajímat o větrovky AirForce/GunPower, tak Evanix AR 6 byl podle for ve světě nejvědší konkurent..., no a jelikož GunPowery znám dobře, tak to tak špatný nádobíčko být nemůže..
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
milius

Příspěvek od milius » 25 dub 2009 11:43

...........
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 23:29, celkem upraveno 1 x.
SRŠEŇ

Příspěvek od SRŠEŇ » 25 dub 2009 11:54

Ámen. :lol:
Odpovědět