Plzen
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
-
Re: Plzeň
Když to tady takle jede je tu nějaký větrovkář z K.Varů.
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Z Plzně tady je dost lidí. Dokonce první sraz vzduchovkářů byl v Plzni.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak zravím plzeňáky, prozradíte mi kam si chodíte pro střelivo. Protože těch loveckejch krámech co tu máme na mě koukaj jak na vola, když chci nějaky jiný diaboly než gamo a standart.
-
- Odborník na zbraně
V plzni otevřel obchod Mirek varga viz www.shooting-varga.cz K dispozici je vše pro sportovní střelbu.
Já a ještě uživatel Duffioso jsme taky ze zplzně
Já mám jenom slávku (zatím), takže plnit chodím jenom tady na růžek.
Na QB 78 lze vyrobit jednoduchý mezikus a používat sifonové bombičky.
V Plzni snadno sehnatelné za 1,80kč/ks.Používám je s jiným mezikusem do revolveru Gamo R77 a Crosman 357.Prázdné se vracet nemusí,nejsou zálohované.Ale já je ze zvyku vracím.
Ale to jsme mimo téma
V Plzni snadno sehnatelné za 1,80kč/ks.Používám je s jiným mezikusem do revolveru Gamo R77 a Crosman 357.Prázdné se vracet nemusí,nejsou zálohované.Ale já je ze zvyku vracím.
Ale to jsme mimo téma
-
v Plzni chodim s lahví do sunbow na náměstí, 10 litrů na 200bar za 50.- nebo za 80.- jak kdo tam je...
Malinké OT : Nevím jak v Plzni ale u nás když budu kupovat novou krabičku plných sifonek tak zaplatím cca. 90 Kč ale když vemu prázdné na výměnu tak mě vyjde krabička na 19 Kč. Takže prázdné určitě vracet. http://www.colosus.cz/zbrane/sifonove-b ... -co2-10ks/Kavy píše:Na QB 78 lze vyrobit jednoduchý mezikus a používat sifonové bombičky.
Ale to jsme mimo téma
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6