Plze?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
chlapi diky za fajn chvile bylo fajn vas zase videt a pokecat s vama.
Jinak uz me ty zakonodarci zacinaji srat.
Jo ales mi ho uz jednou daval do kupy kdyz sem i vysypalo
Jinak uz me ty zakonodarci zacinaji srat.
Jo ales mi ho uz jednou daval do kupy kdyz sem i vysypalo
Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Mraky řezacích nástrojů všeho druhu ...
Slavia 631 .177
Re: Plzeň
Poznal jsem to hned . Máme totiž oba flinty od té doby stejně "podepsané"
Mě AAčko rozebral ve Strašicích.
Takhle se pozná každý AAčko který rozebral Aleš

pockej jak to myslis podepsane ???
Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Slavia 631 .177
- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo "hustě krutý", aby jsi nedostal banány....Kavy píše:Poznal jsem to hned . Máme totiž oba flinty od té doby stejně "podepsané"![]()

Ono místo je na flintě vidět z deseti metrů.Darken si toho na svojí nevšiml,což nechápu,protože je to velké a je to vidět už z dálky.Na své pušce toto místo vždy očima raději rychle přeskočím
Nic vám už neřeknu,nebo mi Aleš už nikdy s ničím neporadí a to bych nerad,protože AA má skutečně v malíčku. Jen je vždy už z dálky vidět které AAčko rozebíral a uhodl jsem to tedy spávně
Hatsan mi střílel do hoven,flobertka zlobila,švestky mě přijeli zastřelit,hadice se vzduchem mi namlátila hnátu a ještě jsem se večer opil jako dobytek. Sobota se opravdu podařila

Nic vám už neřeknu,nebo mi Aleš už nikdy s ničím neporadí a to bych nerad,protože AA má skutečně v malíčku. Jen je vždy už z dálky vidět které AAčko rozebíral a uhodl jsem to tedy spávně

Hatsan mi střílel do hoven,flobertka zlobila,švestky mě přijeli zastřelit,hadice se vzduchem mi namlátila hnátu a ještě jsem se večer opil jako dobytek. Sobota se opravdu podařila

Naposledy upravil(a) Kavy dne 06 led 2014 18:37, celkem upraveno 2 x.
Prostě není každý den posvícení. Budem muset najít nějaké klidnější místo,ty návštěvy mě fakt nebaví.
Miro jakpak s tim pozemkem?
Jinak nevim co je na pusce jinak a je mi to vcelku jedno od ty doby co ji mel ales na stole to strili jeste lip
Jinak nevim co je na pusce jinak a je mi to vcelku jedno od ty doby co ji mel ales na stole to strili jeste lip
Haenel 312 .177
Slavia 631 .177
Slavia 631 .177
Ale moje AA taky, chtělo to vyjmout regulátor od Altarose. Nedělal dobrotu.
Já se už jen pošťoural ve spoušti a flinta střílí jedna radost. Ale někdy je třeba vytáhnout Hatsana,aby si opět srazil sebevědomí
Na Hadačku jezdí davy airsofťáků kteří střílí po lidech ,tak nevím proč vzduchovky platí na policajty jako červený hadr na vola. Připadám si s poklidnou střelbou do papíru jako vrah buničiny.
To není nic ve srovnání s tunama ethernitu který se tam válí a ze kterýho práší do vzduchu azbest.
Já se už jen pošťoural ve spoušti a flinta střílí jedna radost. Ale někdy je třeba vytáhnout Hatsana,aby si opět srazil sebevědomí

Na Hadačku jezdí davy airsofťáků kteří střílí po lidech ,tak nevím proč vzduchovky platí na policajty jako červený hadr na vola. Připadám si s poklidnou střelbou do papíru jako vrah buničiny.
To není nic ve srovnání s tunama ethernitu který se tam válí a ze kterýho práší do vzduchu azbest.
Jde o to že je to soukromý pozemek. Vždycky je lehčí vyskakovat na někoho co nic nedělá,než dlouze řešit likvidaci azbestu,který je brán jako nebezpečný odpad nebo honit stavební firmy co si z toho prostoru udělaly neplacenou skládku. Nebo jde o to vystrnadit odtud cízí lidi aby nebyli švědky toho jak ničí strejda mající stavební firmu tam vozí bordel ze stavby 

To jsem nevěděl,sypu si popel na hlavu.
Psal mi Alexxxus,kdo me prasknul ?
Psal mi Alexxxus,kdo me prasknul ?

- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
No ono je to tak, že jsem dohonil majitele. Toho jsem zlomil, aby se tam mohli PCP scházet. Policie tam jezdí, jen že tam musí. No jo, taková vymazlená flobertka, to je lahoda pro všechny. Ale pokaždé co jsem tam byl, se jen otočili, pozdravili jsme se, řekl jsem co dělám a oni řekli že jim to je jedno, ale že sem musí kvůli fetkám.... Tak já nikoho nenutím tam jezdit. Je fakt že měďokopové a skládkaři to strašně zničili. Tak asi tak....pellerm píše:Jde o to že je to soukromý pozemek. Vždycky je lehčí vyskakovat na někoho co nic nedělá,než dlouze řešit likvidaci azbestu,který je brán jako nebezpečný odpad nebo honit stavební firmy co si z toho prostoru udělaly neplacenou skládku. Nebo jde o to vystrnadit odtud cízí lidi aby nebyli švědky toho jak ničí strejda mající stavební firmu tam vozí bordel ze stavby
Honzo v pohodě budu rád,když tam nadále budeme moc jezdit. Možná by bylo dobrý získat to povolení písemně. Vlastně ho po nás chtěli,to co jsem mapsal byla reakce na to chování. Z jedný strany se nedivím,potkají se s různejma lidma. No ale na druhou stranu trochu slušnosti by neškodilo.
Manzele Junovi vlastni na Hadačce jen stavby, co vlastnik pozemků ?!HonzaH83 píše:No ono je to tak, že jsem dohonil majitele...

CZ 200S FS .177
Hawke PANORAMA EV 4-12x40 AO
Na stavby je uz exekucni prikaz k prodeji nemovitosti,takze drazebni vyhlaske se uz chysta a nedobrovolna drazba pokud se nestane zazrak jistota. Tak picni prasatko,posbirej drobny a stan se hrdym majitelem byvaleho technickeho oddilu protivzdusne obrany zapadnich cech 

CZ 200S FS .177