Plynove pistole
Moderátoři: GunShop.cz, Moderátoři
Re: Plynové pistole
Nevím, co tě děsí. Vždyť je tu jasně napsáno, že se jednalo o vadu munice, nikoli ZBRANĚ. A dovnitř do hilzny nikdo nevidí.
Zdravím všechny přítomné.
Předem upozorňuji, že jsem úplný laik a i přesto, že většina příbuzných ZP vlastní tak já nikoli. Nějaké zkušenosti ze střílení samozřejmě mám, např: Glock 17,19, CZ Scorpion Evo 3, SKS, LP-42 a pak mnoho hodin se vzduchovkou
Bohužel kvůli mému pocitu ze zhoršující se situace uvažuji o koupi plynové zbraně v ceně okolo 1800-2200,-kč a potřebuji rady od zkušených uživatelů. Zbraň by sloužila hlavně na obranu (bydlím v tmavé lokalitě, časté přepadání atd...) + ale také na zábavu, nějaké to blbnutí apod...
Dočetl jsem se, že EKOL a BRUNI nebrat, prý nespolehlivé a nekvalitní (četl jsem ale příspěvky o několik let zpět, 6-10+ tak se ptám zda to platí dodnes.
Jinak bych chtěl něco neobyčejného, chci aby když už ji vytáhnu (doufejme, že k tomu nikdy nedojde) aby budila respekt. Všichni si chválí Zoraki 914 ta mi ale přijde jako malá "pistolka" tak nevím.
Jinak se mi moc líbí revolver Zoraki R1 4.5" 9mm - doporučili by jste? Je spolehlivá? Bytelná? Aby když mi náhodou spadne aby nezmizela.
A pak Kimar 911 9mm - naprostá klasika a srdcovka, je to ale Ital a těm bych se měl asi obloukem vyhnout, že?
Co by jste mi prosím v této cenové relaci doporučili?
Předem díky a ať slouží
Předem upozorňuji, že jsem úplný laik a i přesto, že většina příbuzných ZP vlastní tak já nikoli. Nějaké zkušenosti ze střílení samozřejmě mám, např: Glock 17,19, CZ Scorpion Evo 3, SKS, LP-42 a pak mnoho hodin se vzduchovkou

Dočetl jsem se, že EKOL a BRUNI nebrat, prý nespolehlivé a nekvalitní (četl jsem ale příspěvky o několik let zpět, 6-10+ tak se ptám zda to platí dodnes.
Jinak bych chtěl něco neobyčejného, chci aby když už ji vytáhnu (doufejme, že k tomu nikdy nedojde) aby budila respekt. Všichni si chválí Zoraki 914 ta mi ale přijde jako malá "pistolka" tak nevím.
Jinak se mi moc líbí revolver Zoraki R1 4.5" 9mm - doporučili by jste? Je spolehlivá? Bytelná? Aby když mi náhodou spadne aby nezmizela.
A pak Kimar 911 9mm - naprostá klasika a srdcovka, je to ale Ital a těm bych se měl asi obloukem vyhnout, že?
Co by jste mi prosím v této cenové relaci doporučili?
Předem díky a ať slouží

- martin1976
Moja obľúbená plynovka je Record GP1S. Jednoduchá, lacná, klasické 6mm "poplašáky" sú mi sympatické.
Zdravím, nezná někdo plynovky značky Retay? 

Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Zdravim měl bych dotaz. Existuje nějaká plynová pistole kde by nezůstával po výstřelu natažený kohout, a k natažení kohoutu by vždy docházelo až zmáčknutím spoště?