Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plynové pistole
Tak si tu kluci navzájem pohoňte...ega, jak jste chytří, milí, důvtipní, silní a vůbec k zulíbání...
A pak třeba zase dojde na plynovky
A pak třeba zase dojde na plynovky
proč se mi zdá, že majitelé ZP a ostrých, pokud zabrousí do sekce " Vzduchovky, plynovky, airsoft, paintball " mají jistý pocit nadřazenosti a neomylnosti?
samozřejmě se to netýká všech, jsou i čestné vyjímky
dycky STEYR
Možná i proto, že si plynovkovým obdobím již prošli, mají leccos za sebou a mohou tak sdělit svůj názor, který může pomoci uchránit před omylem ty, kteří zkušenosti ještě nemají?
Samozřejmě se to netýká všech, jsou i výjimky
Samozřejmě se to netýká všech, jsou i výjimky
to bych netvrdil .... sebejistej človek, kterej to má v hlavě srovnaný si nepotřebuje tímhle ubohým způsobem nic dokazovat , tohle se týká spíš pár vyjímek trpících nějakým komplexem (bohužel o to víc jsou pak vidět), ale to není problém jen tohodle fóra... na tyhle paznehty narazíš prakticky všudeMartin K píše:proč se mi zdá, že majitelé ZP a ostrých, pokud zabrousí do sekce " Vzduchovky, plynovky, airsoft, paintball " mají jistý pocit nadřazenosti a neomylnosti?
Sebekritiky není nikdy dost
Ahoj všichni, jako capart jsem střílel ze Slavie, Lov 21 a z malorážek a s tátou z velkých loveckých pušek .
Rád bych si něco pořídil a jelikož nemám ZP, tak přichází na řadu jen vzduchovka. Existují nějaké pistole, které celkem stojí za to? Pár lidí mi tvrdilo, že je to o ničem. A na co chci střílet? Jen tak do různých terčů co domov nabídne. Líbí se mi, že se to rychle schová a je to snad i tiché. Dost jsem slyšel, že to ani nerozbije z 10m skleněnou láhev.
Pokud je to taková bída, tak bych asi mrknul na pušky. Chci něco do 5t, přeci jen je to hračka a kupovat Steyra nechci, ikdyž vypadají luxusně.
Můžete začátečníkovi poradit a případně dát tip na nějaké výrobky. Druhé ruky se nebojím [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Odesláno z LG 9 Optimus II
Rád bych si něco pořídil a jelikož nemám ZP, tak přichází na řadu jen vzduchovka. Existují nějaké pistole, které celkem stojí za to? Pár lidí mi tvrdilo, že je to o ničem. A na co chci střílet? Jen tak do různých terčů co domov nabídne. Líbí se mi, že se to rychle schová a je to snad i tiché. Dost jsem slyšel, že to ani nerozbije z 10m skleněnou láhev.
Pokud je to taková bída, tak bych asi mrknul na pušky. Chci něco do 5t, přeci jen je to hračka a kupovat Steyra nechci, ikdyž vypadají luxusně.
Můžete začátečníkovi poradit a případně dát tip na nějaké výrobky. Druhé ruky se nebojím [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Kalibrgun Cricket .22 + CZUB 6-24x50E-SF
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Co treba tohle? Zalezi jaky chces pohon Jinak jsme mimo tema...
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... 1-pcp-45mm
http://www.zbrane-vzduchovky.cz/vzducho ... 1-pcp-45mm
CZ 455 Varmint Kuna,Klinsky/Vortex Venom 5-25x56
Air Arms Pro sport .177/Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
HS Product H11 Hellcat
LOV21
Air Arms Pro sport .177/Nikko Stirling Gold Crown 4-12x42
HS Product H11 Hellcat
LOV21
Koukal jsem na CZ75 od ASG na BB broky a co jsem koukal na videa, tak ani z 10m to nerozbije láhev. Teda roztříští, ale po tak 5 ranách. Takže to jsou asi jen takové trošku nebezpečnější hračky v ceně 3tis.
Takže se asi zaměřím na nějaké ty vzduchovky s optikou s cenou do 7t (klidně i bazarovou)
Takže se asi zaměřím na nějaké ty vzduchovky s optikou s cenou do 7t (klidně i bazarovou)
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
On je problem s BB brokama cokoliv trefit.
Jako špatná váha a nebo to, že zbraně nemají drážkování?
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
no ono tohle tema je trochu o necem jinym - o tzv expanznich zbranich ... vzduchovy pistole jsou jinde... jinak jeste teda off topic - kdyz chces neco na blbnuti bez ZP zkus flobertku, vykonove si teda nepomuzes , ale je tam pridana hodnota, ze to pri vystrelu udela BUM ...
O flobertkách vím, ale myslel jsem, že je na to potřeba ZP. Díky za info [WINKING FACE]
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Dobreho dne vsem. V plynovkach se vubec nevyznam (mam ZP, tak pouzivam pistole plnotucne), potreboval bych od zdejsich znalcu poradit. Kapesni plynova pistole, neco jako Zoraki 906... Jaky vyrobce je pouzitelny? Co se da v tomhle rozmeru volit jako nejspolehlivejsi? Dekuji za odpoved.
Demokracie je rozdat zbraně lidu.
Plynovky nejsou všeobecně moc spolehlivý. Ty mrňavý jsou na tom hůř. Ta 906 se dost chválí, ale já s ní mám spíš negativní zkušenosti. Ekol Agent je řekl bych lepší. Teď se dělá i novější verze s plastovým rámem (jako 906) ale to jsem v ruce neměl. Myslím, že se jmenuje Botan. Taky je tu třeba Reck Goliath, taky použitelnej. Jestli ti nejde o prachy tak kup spíš Walther P22 , je stejně lehkej jako ty mrňavky, jen o málo větší a nepoměrně spolehlivější.
Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
....ked tu uz spominate tie mensie zbrane, tak mna by celkom zaujimali nazory na Plynový revolver Weihrauch HW88 kal.9mm. Vazi len 277g, je robeny primarne na obranu, takze dobre utesneny a nemal by ist plym z boku valca ale pekne cez hlaven a podobne.... je to asi najlahsia plynovka a je na 5 nabojov 9mm.... mate niekde skusenost i s nim, je spolahlivy? je uz sice drahsi (asi 135€), ale nevlacite vo vac ku zbytocne kilo zeleza.
Vazne o nom uvazujem... momentalne mam Zoraky 914.. som s nou zatial uplne spokojny, ale predsalen ide leto a v kratasoch a tricku vlacit 750g navise je dost... nehovorim o tom ze vo vacku sa to pri tejto vahe uz neda a puzdro by som nosit nechcel...
Vazne o nom uvazujem... momentalne mam Zoraky 914.. som s nou zatial uplne spokojny, ale predsalen ide leto a v kratasoch a tricku vlacit 750g navise je dost... nehovorim o tom ze vo vacku sa to pri tejto vahe uz neda a puzdro by som nosit nechcel...