Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plynové pistole
Hele biglesi ....muzu mit takovej dotaz ? Timhletim konstantnim vysiranim tady (nebo to delas i jinde ? jiny vlakna nectu) si lecis nejakej komplex nebo to je jen nejaka blba sranda?
Dělá to jen tady.
Ale když se přeli s Kebabem tak byla mnohem větší legrace
Ale když se přeli s Kebabem tak byla mnohem větší legrace
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, vzpomínám si, že s Kebabem to skončilo i nějakými banány. Nebo se pletu?
Aha, takže to je takový místní maskot k pobavení ... já blbec jsem ho chvíli skoro bral vážně ....
Už není,dostal ban. Ještě před tím mu ruplo v kouli a smazal většinu svých "nejlepších" příspěvků.
Někdy to byly perly na dvě strany fóra v jediném příspěvku.
A jak jste se začali zase hádat,tak jsem přemýšlel kdo z vás je asi Kebab
Někdy to byly perly na dvě strany fóra v jediném příspěvku.
A jak jste se začali zase hádat,tak jsem přemýšlel kdo z vás je asi Kebab
rencaro, dlouhos na tom cyklistickým fóru nepobyl...no jestli tam předvádíš stejnou inteligenci, tak se nedivím, že tě vyhnali s pumpičkou v ruce
No jo no... prostě děcko ... ale zas pobaví
Za to ty ani nepobavíš, k tématu máš kulový a osobní útoky na úrovni školáka...
Doporučuju omývat přirození vlažnou vodou - ať ti nerupne žilka ...
Vlastní zkušenost? A čí přirození? A po použití plynovky nebo před ním? Nebo se snad jedná o načerpané moudro u cyklistů? A co na to Jan Tleskač?
Koukám, že už došlo na zoufalý pokusy o "vtipné odpovědi se snahou ukázat jak jsem nad věcí"... Dobrá rada : už toho nech a neztrapňuj se....
A k plynovkám nám něco neřekneš? Nebo chceš načnout další stránku svejch OT keců?
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím admina o pročištění tohoto tématu a smazání příspěvků obsahující osobní výpady. Téma, už i tak obsáhlé, se stává nepřehledným.
to Rencaro: divím se Ti, že Bigglesovi naskakuješ na jeho slabomyslné a egoistické výpady. Jen mu dáváš možnost se realizovat a rozvíjet své ujeté názory. Vykašli se na něj. Jeho názory jsou mimo mísu a nikoho tady neobohatí.
to Rencaro: divím se Ti, že Bigglesovi naskakuješ na jeho slabomyslné a egoistické výpady. Jen mu dáváš možnost se realizovat a rozvíjet své ujeté názory. Vykašli se na něj. Jeho názory jsou mimo mísu a nikoho tady neobohatí.
Takže si vyplodil pro zpřehlednění fóra další osobní výpad? Bravo!
Máš recht to sem nepatří, ale mě ten pitomec začal strašně bavit, když se tu vzteká jak ukřivděný děckoSlavek0269 píše:Prosím admina o pročištění tohoto tématu a smazání příspěvků obsahující osobní výpady. Téma, už i tak obsáhlé, se stává nepřehledným.
Kašlem na to - admine smázni to....