Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plynové pistole
K cisteni te hlavne se pry pouzivaji cistice na dymky,slysel jsem to od 2 lidi co driv plynovky nosili a bylo to myslim i tady na foru.
Vidim, ze tenhle topic zacina umirat, nicmene bych se ho jeste pokusil ozivit par otazkami.
Rad bych si taky poridil nejakou strikacku ale jak prochazim fora tak je to vsude samej kulturista-teoretik ale zkusenosti z praxe nic moc, takze jsem se zatim poradne nedocetl co si vybrat.
Ohledne specifikaci bych to videl asi takto:
Urcite pistoli, revolver me nelaka z nekolika duvodu
Vyuziti bych videl tak nejak celkove, obcas si ji s sebou vezmu i kvuli bezpecnosti ale nebude to zbran na kazdodenni noseni,rekneme jeden vecer v tydnu,zbytek casu bude doma nebo v aute, ale i presto bych rad aby byla maximalne spolehliva a fungovala bez zaseku a podobnych obtizi, nejcastejsi vyuziti bych ale videl na nejake strileni pro zabavu+silvestr a pak takove to "cvakani" a lesteni vecer u televize,nicmene i na tu sebeobranu by se urcite obcas hodila
Cena nehraje zas takovou roli pokud bude opravdu kvalitni a spolehliva, do tech 4 000,- by byla idealni
Nemusi to byt ani zadna spuntovka, mam bezmala 190cm a kolem 100kg takze rozmery a vaha moc velkou roli nehrajou
Idealni by byla asi nejaka napodobenina Beretty, nekdo uz se tu kratce zminil o Reck Miami 92f ale nic dlouheho takze pokud by nekdo mohl pridal par rad z vlastni zkusenosti o teto zbrani, budu jedine rad. Jestli je spolehliva, co zaseky, poruchovost, kolik s ni ma nastrileno/jakem je stavu atd, pripadne i overene naboje do teto zbrane, zkratka cokoliv ohledne toho.
Rovnou asi rikam ze radeji neco stredniho/vetsiho, pri pohledu na Walther p22 a jemu podobne se bojim, ze bych ho na dlani ani nevidel, nemusi to byt zrovna Beretta, klidne i neco vzdalene podobneho. Co jsem se docetl tak Colt 1911 na tom neni ohledne zaseku zrovna dobre a Walther p99 a spol sou poruchove a trpi i na zaseky.
Nektere z techto informaci uz jsou nejaky ten mesic/rok stare takze pokud se neco zmenilo tak budu rad kdyz me bez vahani opravite. Tim bych tu specifikaci asi uzavrel, pripadne dalsi informace k pozadavkum muzu doplnit.
Jeste bych chtel rovnou poprosit drzitele ZP/ostrych strikacek aby mi tu nezacli spamovat stupidni poznamky typu: udelej si zbrojak a kup si ostrou, az na nekoho vytahnes plynovku tak do tebe vystrili zasobnik a dalsi naprosto smyslene a stupidni napady/argumenty, jak jsem se pri prochazi tohoto topicu docetl na zhruba 100/281 stranach,dekuji
Rad bych si taky poridil nejakou strikacku ale jak prochazim fora tak je to vsude samej kulturista-teoretik ale zkusenosti z praxe nic moc, takze jsem se zatim poradne nedocetl co si vybrat.
Ohledne specifikaci bych to videl asi takto:
Urcite pistoli, revolver me nelaka z nekolika duvodu
Vyuziti bych videl tak nejak celkove, obcas si ji s sebou vezmu i kvuli bezpecnosti ale nebude to zbran na kazdodenni noseni,rekneme jeden vecer v tydnu,zbytek casu bude doma nebo v aute, ale i presto bych rad aby byla maximalne spolehliva a fungovala bez zaseku a podobnych obtizi, nejcastejsi vyuziti bych ale videl na nejake strileni pro zabavu+silvestr a pak takove to "cvakani" a lesteni vecer u televize,nicmene i na tu sebeobranu by se urcite obcas hodila
Cena nehraje zas takovou roli pokud bude opravdu kvalitni a spolehliva, do tech 4 000,- by byla idealni
Nemusi to byt ani zadna spuntovka, mam bezmala 190cm a kolem 100kg takze rozmery a vaha moc velkou roli nehrajou
Idealni by byla asi nejaka napodobenina Beretty, nekdo uz se tu kratce zminil o Reck Miami 92f ale nic dlouheho takze pokud by nekdo mohl pridal par rad z vlastni zkusenosti o teto zbrani, budu jedine rad. Jestli je spolehliva, co zaseky, poruchovost, kolik s ni ma nastrileno/jakem je stavu atd, pripadne i overene naboje do teto zbrane, zkratka cokoliv ohledne toho.
Rovnou asi rikam ze radeji neco stredniho/vetsiho, pri pohledu na Walther p22 a jemu podobne se bojim, ze bych ho na dlani ani nevidel, nemusi to byt zrovna Beretta, klidne i neco vzdalene podobneho. Co jsem se docetl tak Colt 1911 na tom neni ohledne zaseku zrovna dobre a Walther p99 a spol sou poruchove a trpi i na zaseky.
Nektere z techto informaci uz jsou nejaky ten mesic/rok stare takze pokud se neco zmenilo tak budu rad kdyz me bez vahani opravite. Tim bych tu specifikaci asi uzavrel, pripadne dalsi informace k pozadavkum muzu doplnit.
Jeste bych chtel rovnou poprosit drzitele ZP/ostrych strikacek aby mi tu nezacli spamovat stupidni poznamky typu: udelej si zbrojak a kup si ostrou, az na nekoho vytahnes plynovku tak do tebe vystrili zasobnik a dalsi naprosto smyslene a stupidni napady/argumenty, jak jsem se pri prochazi tohoto topicu docetl na zhruba 100/281 stranach,dekuji
Nechci zakládat nové vlákno. Na jiné diskusi někdo naznačoval výrobu pušky. V Čr je prý volně prodejná hlavňovina a také 38Special+P. Máte někdo ponětí jak by to šlo sestrojit? Třeba předělat vzdůšu?
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
Sudety se ozbrojují až bude na hradě pan hrábě Kárl který je pro zrušení Benešový dekretů
Polotovar hlavně je volně prodejný,je to jen trubka s drážkou.Prodává se od 4,5mm až do kalibru .45
Předělat vzduchovku na ostrou bude hračka,horší to bude s případnou léčbou zraněného obličeje.
Pokud nevíš jak bezpečně sestrojit partyzánskou flintu,tak zkus raději tovární předovky.
http://forum.gunshop.cz/koup-p-edovky-a ... -t528.html
Polotovar hlavně je volně prodejný,je to jen trubka s drážkou.Prodává se od 4,5mm až do kalibru .45
Předělat vzduchovku na ostrou bude hračka,horší to bude s případnou léčbou zraněného obličeje.
Pokud nevíš jak bezpečně sestrojit partyzánskou flintu,tak zkus raději tovární předovky.
http://forum.gunshop.cz/koup-p-edovky-a ... -t528.html
može nejako poškodiť plynovku S&W Chiefs Special Black 9mm
výstrel takéhoto jatočného náboja? http://www.hermes.sk/sub/hermes.sk/shop ... 1348955616
výstrel takéhoto jatočného náboja? http://www.hermes.sk/sub/hermes.sk/shop ... 1348955616
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Zdravim.Mam plynovku Umarex Walther PP.Pri rozborce vcera jsem si vsiml ze na vnitrni strane zaveru,zhruba v polovine,je jakoby spoj,ktereho jsem si predtim neviml.Chtel bych se zeptat majitelu teto pistole,jestli tam tento "spoj" maji taky.Spoj je na vnitrni strane,zhruba v polovine zaveru,lekl jsem se aby to nebyla prasklina ale je rovny,a po cele delce.
tady jich je vcelku dost na výběr, a řekl bych, že i kvalitníchSkyro píše: Rad bych si taky poridil nejakou strikacku ale jak prochazim fora tak je to vsude samej kulturista-teoretik ale zkusenosti z praxe nic moc, takze jsem se zatim poradne nedocetl co si vybrat.
dycky STEYR
Jestli jí chceš na střílení světlic a slepejch, tak tě spolehlivost nemusí trápit..........a jestli na obranu, tak taky ne, protože diskutabilnost použití plynovky v ostrém konfliktu je zřejmá a nevězí jen ve spolehlivosti.............takže................kup si takovou hračku, která se ti líbí...............
chci si koupit Plynová pistole Ekol - Ekol Firat Compact černý cal.9mm, má s ní někdo nějaké zkušenosti nebo ji někdo vlastni.
děkuji
děkuji
Když si to tu pročteš.................kolik najdeš pozitivních ohlasů na Ekol?
Pokud chces levnejsi plynovku,dopurucuju Zoraki 914,levna a urcite lepsi nez nejaky Ekoly,Bruni a pod.Pokud ti nejde o penize,sel bych asi do nejakyho Umarexu,jen ne Walther p22,nebo mam dobrou zkusenost s Alfou 030,ta moje ma 10 let a krome osoupanyho laku je bez chybicky
sice ji nevlastnim ale mel jsem ji v ruce a nedrzi se s mejma velkejma rukama vubec spatne.par znamejch ma Zorku a ani jeden zatim nic nerikal.skoda ze neni v 9mm ostry
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Měl jsem Ekol Firat Magnum. 200 ran bez čištění. Protože mě vyrábět vytvářet hluk rychle omrzelo,poslal jsem jí do světa.
Míchal jsem nábojky od tří výrobců a pistole stále spolehlivě pracovala.Hlaveň byla tak horká že držet rukou,ale lak to vydržel.
Zoraki 914 je mnohem lépe spracovaná (měl jsem v ruce) ale není to replika žádné skutečné zbraně.
Repliky od Umaraxu/Walther je jako tuněná Felicie. Hezká, drahá,ale pořád stejný šmejd jako levnější pistole od turků.
Míchal jsem nábojky od tří výrobců a pistole stále spolehlivě pracovala.Hlaveň byla tak horká že držet rukou,ale lak to vydržel.
Zoraki 914 je mnohem lépe spracovaná (měl jsem v ruce) ale není to replika žádné skutečné zbraně.
Repliky od Umaraxu/Walther je jako tuněná Felicie. Hezká, drahá,ale pořád stejný šmejd jako levnější pistole od turků.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 25 led 2013 16:01, celkem upraveno 1 x.
- Andre Doktor
zkuš ještě Rohm RG96, je to kopie H&K USP a co se týče kvality je na tom dost dobře. .
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21