Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plynové pistole
nechej ho na miste jak tam je,podle meho ti bez nej nebude prebijet ...
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Nejenom podle tveho, ale zejmena podle fyziky.
| [url=http://www.MujGLOCK.com]MujGLOCK[/url] | - < [url=http://forum.mujglock.com]Forum[/url] > < [url=http://foto.mujglock.com]Fotogalerie[/url] >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
Šroub z malou dírou je tam proto aby plyny z nábojky vrátili závěr do zadní polohy a pistole přebila,pokud ho vyndáš,což nakonec můžeš vyzkoušet,tak plyny bez odporu odfouknou a budeš muset před každým výstřelem pistoli natáhnout.U ostré zbraně tuto funkci plní projektil o který se v první fázi výstřelu plyny opřou a hodí závěr dozadu.Dost často se stává že maníci šroub vyndají aby plynovka na první pohled vypadala jako ostrá a potom vrčí že je vadná,nejednou jsen se s tím setkal.jareczek píše:Měl bych takový menší začátečnícký dotaz. Zkoušel jsem chvíli hledat ve stařích přispěvcích, ale odpovědi jsem se nedohledal. Dostal jsem nedávno plynovku Kimar 85 steel cal.9mm. V přední části hlavně je menší šroub, který má v sobě otvor cca 5 mm. K čemu přesně slouží? Je nutný při použití plynového náboje i slepého? Díky
Vojtěch: odvolavam co jsem odvolal a slibuji co jsem slibil, aneb priznavam se, ze se mi to v mych 14ti letech taky stalo.
| [url=http://www.MujGLOCK.com]MujGLOCK[/url] | - < [url=http://forum.mujglock.com]Forum[/url] > < [url=http://foto.mujglock.com]Fotogalerie[/url] >
Tak mně napadlo, je skutečně nutné činit rozborku, resp. čištění pistole po každém výstřelu ( chápejme 2-3 výstřely )?S474N píše:Dival jsem se na sborku zbrane zde (cca stopaz 7:45):
A faktem je, ze to je teda blby. Clovek zasunutim pojistky prekonava hranu napruzene vodici tycky a neni tam zadna nabezna hrana. Vcelku chapu tvoje obavy. Mozna najit nejakej grif, kdy z druhe strany budes necim tlacit na vodici tycku zezadu, aby pojistka pekne proklouzla.
Nutné to vysloveně není, ale rozhodně je to vhodné vždycky po střelbě. U plynovek se jako náplň nábojek používá nějaké korozivní svinstvo (možná kordit nebo tak něco...) co při výstřelu vlivem všech možných netěsností různě proniká kam nemá.
Alfa 641
Von je každej trochu jinak stavěnej, takže u někoho jinýho by to nejspíš dopadlo jinak. Každopádně sis vyzkoušel, jak to bezpečně zastaví nas.anýho útočníka
Leda, že bys mu plynovkou vystřelil skleněné oko.
Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
v plynovom revolvery je v hlavni taká prepážka.
načo tam je? na to aby cez hlaveň nebolo možné vystreliť projektil?
alebo to má aj nejaký spevňujúci účel?
načo tam je? na to aby cez hlaveň nebolo možné vystreliť projektil?
alebo to má aj nejaký spevňujúci účel?
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Odstraněním přepážky z hlavně dojde ke ztrátě ,,automatiky,, ,tzn. bylo by pak nutné pro každý výstřel natahovat závěr ručně ( ale to platí de facto pouze pro pistole )
to mohu jen potvrdit.dostala se me do ruky tato pistole kde nektery z jejich majitelu odvrtal hlaven v domeni ze bude strilet ostryma(magor)a tak stratil automaticke natahnuti po kazdem vystrelu.nynejsi majitel ji chtel dat zpet do puvodniho stavu ale nakonec po radach zde na foru jsem ji nechal tak jak jeGerberus píše:Odstraněním přepážky z hlavně dojde ke ztrátě ,,automatiky,, ,tzn. bylo by pak nutné pro každý výstřel natahovat závěr ručně ( ale to platí de facto pouze pro pistole )
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Pokud by střílel ostrýma, tak by mu to samozřejmě zase fungovalo, protože by dostatečný odpor poskytnula střela. Tedy teoreticky, protože prakticky by to nejspíš roztrhalo hlaveň, závěr a dotyčný kutil by byl ještě rád, kdyby nepřišel o oko, nebo ještě hůře o život.
Přepážky mají ale i plynové revolvery, tam je to čistě už jen jako mechanická překážka aby někoho nenapadlo dělat s plynovkou hovadiny Na druhou stranu, pevné překážky v hlavní bohužel komplikují čištění. Je ale faktem, že zabordelená hlaveň plynovky není až takový problém, na funkci to bude mít vliv minimální.
Přepážky mají ale i plynové revolvery, tam je to čistě už jen jako mechanická překážka aby někoho nenapadlo dělat s plynovkou hovadiny Na druhou stranu, pevné překážky v hlavní bohužel komplikují čištění. Je ale faktem, že zabordelená hlaveň plynovky není až takový problém, na funkci to bude mít vliv minimální.
Alfa 641
tak mě napadá, proč plynovky vlastně hlaveň a velikost mají? Technicky by mohlo stačit něco přítulného o velikosti Kevina.
revolver plynák má aj bubienok-to kam sa dávajú náboje tie komôrky spravené tak že ostrý náboj sa tam nedá dať.
v polovici je taká prepážka prekrývajúca polovicu priemeru tej komôrky.
ano ako tu písali. zavadzia tá prepážka v hlavni ked ju chcem prečistiť.
vystrelil som 10 krát a usadilo sa tam hodne takých drobných "guličiek".
v polovici je taká prepážka prekrývajúca polovicu priemeru tej komôrky.
ano ako tu písali. zavadzia tá prepážka v hlavni ked ju chcem prečistiť.
vystrelil som 10 krát a usadilo sa tam hodne takých drobných "guličiek".
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.