Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
- CzechJoker
Re: Plynové pistole
To je tlačná dýka, ne taktický nůž. Hodně štěstí při sebeobraně, evidentně ho budeš potřebovat.
Nejsou žádné zoufalé situace, jsou jen zoufalí lidé.
SKS Simonov 45, CZ 858 Tactical 4P, CZ 858 Tactical 4V, Maverick 88, G17, G26, Ruger Mark IV Target, Derringer Great Gun 9mm 2,5", Slavia 634, Crosman 1377, Jandao Chase Star 225lb
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Tak tu máme další poznatek.
Nožem se nelze ubránit, pokud tento nůž nemá v názvu "taktický".
Nožem se nelze ubránit, pokud tento nůž nemá v názvu "taktický".
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- Das semi-Auto
Kubajzz : evidentně si to nejsi schopen sám uvědomit, ale hranici trapnosti už jsi dávno překročil. Mají tyto tvé výlevy nějaký racionální smysl?
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Proč se do mě trefujete?
Já jsem několik stránek nazpět pochopil, že jsem se svého věku dožil jenom dílem nevysvětlitelné náhody. Žil jsem v bludu a falešném pocitu bezpečí, dokud jste mi neotevřeli oči. Proto se nyní ze mně stal zastánce všech sebeobranných prostředků, které tady doporučujete. Teleskop, sprej, pistoli, svítilnu, vestu, nůž, lékárničku... všechno budu nosit sebou a jejich použití budu vhodně volit podle situace.
Já jsem několik stránek nazpět pochopil, že jsem se svého věku dožil jenom dílem nevysvětlitelné náhody. Žil jsem v bludu a falešném pocitu bezpečí, dokud jste mi neotevřeli oči. Proto se nyní ze mně stal zastánce všech sebeobranných prostředků, které tady doporučujete. Teleskop, sprej, pistoli, svítilnu, vestu, nůž, lékárničku... všechno budu nosit sebou a jejich použití budu vhodně volit podle situace.
olafocion:
teď bez rejpání, myslím to vážně
můžeš mi odpovědět, co ti přineslo to, že jsi vysmahnul 28 slepejch nábojů? připadal sis nějak akční? nebo jsi měl pocit nějakého vnitřního uspokojení? navíc ti je zjevně líto, že ti došly, jinak by jsi střílel ještě teď ?
já se omlouvám za svůj ubohý dotaz, ale nějak mi do hlavy neleze, z jakého důvodu bych měl vystřílet jen tak, pro nic za nic nejméně dva zásobníky slepáků...
teď bez rejpání, myslím to vážně
můžeš mi odpovědět, co ti přineslo to, že jsi vysmahnul 28 slepejch nábojů? připadal sis nějak akční? nebo jsi měl pocit nějakého vnitřního uspokojení? navíc ti je zjevně líto, že ti došly, jinak by jsi střílel ještě teď ?
já se omlouvám za svůj ubohý dotaz, ale nějak mi do hlavy neleze, z jakého důvodu bych měl vystřílet jen tak, pro nic za nic nejméně dva zásobníky slepáků...
dycky STEYR
- Das semi-Auto
Martin K : Já jsem větu "Bohuzel mi dosly slepe naboje od firmy S&B,misto Walther" pochopil tak, že to zklamání pramení z toho, že mu byly dodány jiné náboje, než si objednal. Možná to tak míněno nebylo, ale větná skladba tomu, navzdory chybné interpunkci, odpovídá.
P.S. Snad se nebudeš zlobit, že reaguji na tvou otázku, která nebyla směřována na mě.
P.S. Snad se nebudeš zlobit, že reaguji na tvou otázku, která nebyla směřována na mě.
možná by ses divil, ale na svoji inteligenci mám někde dekret . a troufám si tvrdit, dle tvých odpovědí a názorů, že to číslo na tom dekretu bude mnohem větší než u tebe
no nic, koukám, že s tebou není řeč ani po dobrým...
no nic, koukám, že s tebou není řeč ani po dobrým...
dycky STEYR
já prostě furt nemůžu pochopit, co mi přinese to, když vystřílím 2 zásobníky slepých nábojů. kromě zvukového efektu...
doufám, že ti to tvé přesvědčení dlouho vydrží. na druhou stranu je to trochu i škoda, bo jsi tady docela úspěšně dost lidí bavil
doufám, že ti to tvé přesvědčení dlouho vydrží. na druhou stranu je to trochu i škoda, bo jsi tady docela úspěšně dost lidí bavil
dycky STEYR
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Vystřílet jednorázově dva zásobníky je k ničemu.
Je nutné v rámci tréningu vystřílet minimálně padesát ran jednou až dvakrát týdně, jinak to nemá cenu. Samozřejmě to vhodně kombinovat s tréningem tasení nasucho, třeba večer před zrcadlem, aby člověk viděl, kde dělá ty chyby.
Je nutné v rámci tréningu vystřílet minimálně padesát ran jednou až dvakrát týdně, jinak to nemá cenu. Samozřejmě to vhodně kombinovat s tréningem tasení nasucho, třeba večer před zrcadlem, aby člověk viděl, kde dělá ty chyby.
JJ FFFFFFSICHNI se bavi ))Martin K píše:já prostě furt nemůžu pochopit, co mi přinese to, když vystřílím 2 zásobníky slepých nábojů. kromě zvukového efektu...
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw