Zdravim

Chtel bych se jenom zeptat,jestli povazujete pistoli GAMO PT 85 za kvalitni,pripadne ,jestli se da sehnat dobra ( kvalitni) s dobrou razanci do hranice 2500 kc.Jde mi o pistoli.Pote bych se chtel zeptat,jestli je nejaky vetsi rozdil v ustove rychlosti,jestli ,kdyz ma ustovou rychlost 138 m/s ,tak je silnejsi nez pistole,co ma u.r. treba 110 m/s .Precetl jsem od zacatku ,tzn. od 1. strany az po nejakou 215. stranu a vesmes se bavilo jen o plynovkach a z toho min. 40 % byla nesmyslnych dovahu par jedincu mezi sebou.
Pak bych se chtel zeptat,co byste vy,jak uz odpurci plynovek nebo zastanci pouze ostrych zbrani - vse ostatni nez ostra je na ***** ,co je podle vas na obranu nejlepsi.Nemyslim tim,ze bych caroval nekde vzduchovkou na obran ua nosil ji pri sobe,to je pouze 1. dotaz a s timto to
nema nic spolecneho.
Videl jsem tu uz par videi nebo tech ruznych citazi z ostatnich serveru,ale porad nevim,v jednu chvili jsem byl pro plynovku rozhodnuty,pak zase ne,pak jsem premyslel o nejakem silnem pepraku,pak zase o flobertce,fakt nevim.Cetl jsem i tech desitek stran o flobertce,kde se mimo jine rozebirala obrana s touto zbrani.Myslite,ze s flobertkou se asi tezko ubranite ? Myslite,ze je to az tak slabe,kdybych nekoho strelil treb a5x do nohy,ze by se smal ? Co sem videl,tka se mi to az tak slabe nezda,proto se ptam na vic veci zde,abych nepsal tady jen o plynovce a vzduchovce a v tematu flobertka zase tam.Myslim,ze tim nejak neuberu na prehlednosti tohoto tematu,kdyz tu bude par odpovedi na toto tema po serii svych citovych vylevu na nekolik desitec stran urcitych jedincu,co se predhaneli,kdo ma vetsiho pindika
Predem dekuji za odpovedi,budu rad za kazdou odpoved,ale prosim k tematu a ne odpoved o jedne vete,ze plynovka je na hovno,ztrata penez,apod.. dekuji
EDIT : JEste jsem se chtel zeptat,jak je to tedy s tim 120mg Nonivamidem... jde mi o to,ze vsude pisete na foru,jak se neda sehnat a ve 2 obchodech ho maji,aspon je to napsane na krabickach..120 mg Nonivamid..nevim teda,co si o tom mam myslet,jestli je to fake a vytiskli si nove obaly s timto oznacenim nebo je to volne prodejne i u nas,fakt me to zajima,protoze bych si pripadne dal do plynovky jen toto,pokud by to teda nebylo v rozporu s nejakym zakonem a 50 mg Nonivamidu na osobu,na to bych se vas chtel take zeptat