Plynove pistole
Moderátoři: GunShop.cz, Moderátoři
Re: Plynové pistole
Tak k tomu Umarexu P88. Oproti osté P88 si troufám říct, že změn je požehnaně. Podobu materiálu bych hledal spíš u CP88 (céóčko), kde se jedná o lehkou slitinu..........než u oceli Walthera P88. O vnitřnostech psát netřeba. Nicméně by měla být SA/DA a mít blokaci úderníku. Na fotkách vypadá slušně, tak by mohla bejt i pěkná ve vitríně..........na opasku to bude horší.............šidítko totiž váží skoro kilo.............
A dovolil bych si upozornit, že opět to tu zasíraj nejvíc slabomyslní tupci, ohánějící se věcností............(včetně opětovně tureckýho žrádla).
A dovolil bych si upozornit, že opět to tu zasíraj nejvíc slabomyslní tupci, ohánějící se věcností............(včetně opětovně tureckýho žrádla).
-
Ahoj Monikash
,
tak jak Ti šlape ta Tvoje 906, vyzkoušela už jsi i náboje typu CS ?

tak jak Ti šlape ta Tvoje 906, vyzkoušela už jsi i náboje typu CS ?

to kadett. Je to na reklamaci. Ja jsem takhle reklamoval revolver Zoraki R1 titan. Menil jsem pak na lesklou cernou, ta se nehne. Bylo to u dovozce v JSG nebo jak se jmenujou.
Taurus 38sp
Astra .22
Zoraki R1
Astra .22
Zoraki R1
Plynovka nebo poplašňák ?
Jedná se o zbraň " Umarex Dallas Kaliber 9mmKnall/.380Knall " Je to plynovka nebo poplašňák ? Jaké náboje byste mi doporučili koupit na vyzkoušení ? Děkuji
----
foto zde
----
foto zde

Re: Plynovka nebo poplašňák ?
Plynovka i poplašňák,je to jedno.
Slepé nábojky jsou stejné jako slepé s chemickou náplní.Jen cena se výrazně liší
Slepé nábojky jsou stejné jako slepé s chemickou náplní.Jen cena se výrazně liší

a náboje tvarem do špičky nebo ve tvaru válce ?
Do revolveru jsou slepáky obvykle zmáčklé do špičky,do plynové pistole mají obvykle plastovou zátku.
Je to plynovka. Dá sa použiť aj ako poplašňák ("slepá" munícia) alebo na vystreľovanie plynu (CS, CN, PV) za účelom obrany proti niečomu alebo niekomu živému...simbyan píše:Jedná se o zbraň " Umarex Dallas Kaliber 9mmKnall/.380Knall " Je to plynovka nebo poplašňák ? Jaké náboje byste mi doporučili koupit na vyzkoušení ? Děkuji
...
Poplašňák je akustická expanzná zbraň, ktorá má splodiny výstrelu vedené mimo osi hlavne (obvykle pod uhlom nahor a dopredu) na vrchnej časti hlavne. Typicky sa používa na štartovanie športových podujatí, plašenie vtáctva z čerešňového stromu, na výcvik psov...
Použitý typ náboja je daný konštrukciou zbrane a je "zakódovaný" v jeho označení.
9mm Knall/.380 Knall znamený revolverový náboj kalibru (približne) 9mm s okrajom. Tento býva uzatvorený na špičke do "hviezdičky"
9mm P.A.Knall znamená náboj rovnako 9mm, ale s drážkou pre použitie v samonabíjacích pištoliach. Obvykle je uzatvorený plastovou farebnou zátkou, zavalcovanou v prednej časti nábojky, ktorá sa pri výstrele pretrhne.
To Knall (hluk) v oboch prípadoch znamená "slepý" náboj - iba s náplňou strelného prachu.
Pietro Beretto, žiješ ještě? Jistá nám všem známá osoba chystá web o plynovkách, mohl by ses ozvat na wp22@seznam.cz ? 

Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
- wolf00
- Kontaktovat uživatele:
ted si vzpominam na takovou jednu vec z minulosti,prodavala se tu stavebnice pistole tusim to melo kovove dily, a vtip byl v tom ze tu umelo strilet slepe naboje,bylo to tenkrat dovoz z japonska..
"hatsan 90 .177"
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
"crosman 3576w .177
crosman tt .177
cz 236 .177
Nějak jste tu zapadli. Našla jsem nový web o plynovkách s docela trefným názvem.
Snad se časem rozroste o další recenze. http://www.plynovka.cz

Snad se časem rozroste o další recenze. http://www.plynovka.cz
Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
Koukám, že mindrák dostoupil vrcholu...........místo věcnosti se autor snaží vypořádat s oponenty na pískovišti, kam nejspíš ani nezajdou
Upřímně lituju jedince podlehnuvší kebabově hlouposti.................

Upřímně lituju jedince podlehnuvší kebabově hlouposti.................
Nejdřív jsem se chtěl podívat do diskuze,ale diskuzi Kebab raději zakázal,zato hned žádá o peníze.
http://www.plynovka.cz/43-podporte-web
KEBAB píše:Přivítám také i drobný peněžní příspěvek!
Důvodně nahlížím, že dosáhnu jisté hranice. Kterou udržet začne být potom obtížné. V prvé řadě vidím jako naléhavou potřebu více zajistit tuto doménu...
Ale jinak je tam toho napsáno dost.Škoda že nemám odvahu to číst,protože tuším co tam bude za "pravdy a moudra"
Držím ti Kebabe palce a dávej info o aktualizacích i sem.Aby mi něco neuniklo
http://www.plynovka.cz/43-podporte-web
KEBAB píše:Přivítám také i drobný peněžní příspěvek!
Důvodně nahlížím, že dosáhnu jisté hranice. Kterou udržet začne být potom obtížné. V prvé řadě vidím jako naléhavou potřebu více zajistit tuto doménu...
Ale jinak je tam toho napsáno dost.Škoda že nemám odvahu to číst,protože tuším co tam bude za "pravdy a moudra"

Držím ti Kebabe palce a dávej info o aktualizacích i sem.Aby mi něco neuniklo

Naposledy upravil(a) Kavy dne 26 zář 2011 16:32, celkem upraveno 3 x.
Ten nový web o plynovkách je dohromady o ničem !
To jen potvrzuje: že mnohé "rádoby profesionální informace" z netu je třeba brát s velkou rezervou.

To jen potvrzuje: že mnohé "rádoby profesionální informace" z netu je třeba brát s velkou rezervou.