Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
-
Re: Plynové pistole
Pro mě je jasná volba:
náboje 20mg Nonivamidu a 80mg CS na střídačku, to by položilo i Chuck Norrise, mohu potvrdit sám jsem
je vyzkoušel vystřelit 4x proti stěně. Pepřový sprej CS je proti tomu slabý čajíček.
PS: Nevíte někdo co je s Kebabem, ten byl v tomhle oboru vždycky dobrej, a věděl dobře o čem píše, jeho
zdejší příspěvky měly velkou váhu, a dalo se z nich hodně čerpat.
náboje 20mg Nonivamidu a 80mg CS na střídačku, to by položilo i Chuck Norrise, mohu potvrdit sám jsem
je vyzkoušel vystřelit 4x proti stěně. Pepřový sprej CS je proti tomu slabý čajíček.
PS: Nevíte někdo co je s Kebabem, ten byl v tomhle oboru vždycky dobrej, a věděl dobře o čem píše, jeho
Odešel bludy kázat tam,kde mu to někdo žere
On to tady sleduje.Ale musíš ho nějak vyprovokovat.
Měl zaručené znalosti vyčtené z nějakého peruánského fóra.
Zkus napsat třeba že Umarex (jmenovitě P22) je šmejd,nebo že ISO je jen papír...
Na to vždy zareagoval.
Asi pětkrát sliboval že už nebude nikoho o jeho "realitě" přesvědčovat,ale vždy přišel s nějakým novým načteným poznatkem.
On to tady sleduje.Ale musíš ho nějak vyprovokovat.
Měl zaručené znalosti vyčtené z nějakého peruánského fóra.
Zkus napsat třeba že Umarex (jmenovitě P22) je šmejd,nebo že ISO je jen papír...
Na to vždy zareagoval.
Asi pětkrát sliboval že už nebude nikoho o jeho "realitě" přesvědčovat,ale vždy přišel s nějakým novým načteným poznatkem.
2 Thunderbolt: Nevím jestli to položí Čaka Norisů, ale u běžného jedince bych nevsázel na to, že kterýkoli z těchto nábojů položí chlapa, kterej se dotyčnýho snaží zabít (což je přesně situace, kdy utočník se neopískuje z toho, že vidí siluetu zbraně, ale naopak mu pud sebezáchovy velí akci).
Ty seš jeho další fejk, ne?Thunderbolt píše:Pro mě je jasná volba:
- gremlin101
Chucka by nesložily ani náboje s 1000mg Nonivamidu , natož nějaké nejslabší 20mg Jak už se tady několikrát psalo, nemá cenu tam dávat cokoliv jinýho než NV 120mg a CS 80mg..
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Nazdar hoši, prosím Vás mám malú otázku, nemáte niekto skúsenosti s Umarex Browning GPDA9? Na fóre som našiel len zmienku od jedného uživateľa o jej kúpe, kde písal, že ju ešte neskúšal. Mám v pláne si ju kúpiť a technicke informácie na predajcových stránkach sú veľmi nespoľahlivé, takže im nemôžem veriť. Preto by som chcel poprosiť, ak s ňou má niekto skúsenosti, či by mi vedel povedať, či sa nezasekáva, prip, iné chyby, ako je na tom po stránke materiálu atď. a samozrejme dojem z jej spracovania. Veľmi by ste mi pomohli Vopred ďakujem za každý príspevok.
Od koupě sem prásknul jen jeden akustickej mám ji "do vytrýny" nikdy sem neměl v ruce itala nebo turka, takže úroveň zpracování neporovnám, ale žádný chyby sem nenašel. materiál je kombinace slitiny a oceli.
Weihrauch HW40, HW97K, Baikal MP61, Umarex MP7
Diky moc, cením si, že niekto reagoval. Ešte by mohol aj ten čo má skúsenosti s funkčnosťou.
Ale ešte by ma zaujímalo či je to Single alebo Double Action, keďže na informácie od predajcu sa nemôžem spoliehať
Vopred diky.
Ale ešte by ma zaujímalo či je to Single alebo Double Action, keďže na informácie od predajcu sa nemôžem spoliehať
Vopred diky.
je to SA/DA.
kohout (je ze slitiny s ocelovou vložkou) lze vypustit páčkou na bezpečnostní ozub, tak aby neležel na úderníku.
jediný co nechápu, proč má kapacitu jen 9 nábojů, když origo FN Browning BDA (High-Power Mk III) je na 13 (a byla tak snad i starší 8mm verze GPDA8).
kohout (je ze slitiny s ocelovou vložkou) lze vypustit páčkou na bezpečnostní ozub, tak aby neležel na úderníku.
jediný co nechápu, proč má kapacitu jen 9 nábojů, když origo FN Browning BDA (High-Power Mk III) je na 13 (a byla tak snad i starší 8mm verze GPDA8).
Weihrauch HW40, HW97K, Baikal MP61, Umarex MP7
na wadie 45 mg NV nábojích je napsané určeno použití proti divokým zvířatům, je to doufám účinné i proti člověku?
- Andre Doktor
Zvíře na to bude určitě mnohonásobně náchylnější, už jen kvůli citlivějšímu čichu. Na normálního člověka to taky zapůsobí ale značně míň.. Z vlastní zkušenosti mi příjde o dost nepříjemnější látka CS. Nadruhou stranu mi přijde, že to CS je spíše chvilková záležitost (tedy jakmile už jste pryč z mraku, trvá chvíli než jste "ready"), zatímco NV se vám dostane do očí a do nosu a minimálně půl hodiny vám tečou nudle a slzy a cítíte nepříjemné pálení a štípání v zasažených místech.
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
Zajímavé náboje.Bohužel jim nerozumím ani prd. http://www.youtube.com/watch?v=NiEPEDEow4k
- Self-Def-Enthusiast
Ve strelecky revui psali docela trefne, ze prej NV funguje na principu priduseni utocnika - jakoby vam sebere vzduch, protoze se vam tezce dejcha. CS ze zkusenosti vim, ze utoci spis na oci.
člen LEX o.s. - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní
A opět je vidět, že co člověk, to jiný účinky, Andre Doktor psal, že mu CS přijde spíš jako chvilková záležitost, zato má zkušenost s CS trvala snad 2o minut... A to nepočítám ty, co tvrdí, že CS (nebo i NV) vůbec nefunguje... Asi jsem na CS alergik
-
Možná právě proto, že i takový začínající plynovkář(ka) jako Monikash, která ještě nevyzkoušela účinnost
nabojů 80mg CS, tak nemůže mít reálnou představu o účinnosti plynovky jako takové.
Je dobré vyzkoušet všechny druhy nábojů, řekněme od každého druhu 3ks (výstřely), a potom zkusit výstřely
"na střídačku " CS+PV+CS+PV, aby si potom člověk udělal reálný obraz o obranných schopnostech všech nábojů a
vybral ty správné náboje !
Já jsem třeba náboje 20mg PV zatracoval, než jsem si tady přečetl starší příspěvek od uživatele Pietro Berreta,
který s nimi má dokonce lepší zkušenosti, než s 45mg PV.
Vím, že to zní nelogicky, ale doporučuji vyzkoušet !
nabojů 80mg CS, tak nemůže mít reálnou představu o účinnosti plynovky jako takové.
Je dobré vyzkoušet všechny druhy nábojů, řekněme od každého druhu 3ks (výstřely), a potom zkusit výstřely
"na střídačku " CS+PV+CS+PV, aby si potom člověk udělal reálný obraz o obranných schopnostech všech nábojů a
vybral ty správné náboje !
Já jsem třeba náboje 20mg PV zatracoval, než jsem si tady přečetl starší příspěvek od uživatele Pietro Berreta,
který s nimi má dokonce lepší zkušenosti, než s 45mg PV.
Vím, že to zní nelogicky, ale doporučuji vyzkoušet !