Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Plynové pistole
nějaké nové info od majitelů Zoraki 906? Chystám se teď něco kupovat a přemýšlím nad ní, nebo počkám na 917, ale raději bych menší 906. Nějaké problémy nebo tak?
dakujem vam chalani za rady a ospravedlnujem sa za založenie novej temy mojou chybou. takže poctate vyberanie tej blomby je zbytočna vec skor neprakticka hodnotim s vašich odpovedi.... len som chcel vedieť aky to ma vplyv ( lebo ak mi zasa niekdo bude rabovať sklade tak by sa asi moc takej zablombovanej zbrani nelakol ta blomba je hned vidieť lebo je poctate hned s predu .... aj ked ..... ide len o efekt že možno by si povedal čo ak je ostra keby to tam nebolo ...)
Namáte někdo tušení zda jsou v ČR k sehnání gripy na Weihrauch HW37? Viz zde:
http://www.egun.de/market/item.php?id=3 ... ESSID=138c
http://www.egun.de/market/item.php?id=3 ... ESSID=138c
Objednej si je přímo z Německa.
Jestli se u nás prodávají, zaplatíš za ně minimálně o čtvrtinu více.
Jestli se u nás prodávají, zaplatíš za ně minimálně o čtvrtinu více.
Mě by celkem zajímalo vidět je na vlastní oči.
Tak dnes mám parádní historku. Měl jsem klienta, vrchního soudce, schůzka byla domluvena u něj v kanceláři v budově vrchního soudu. V klidu si nakráčím dovnitř, tašku položím na kontrolní pás, projdu rámem a ejhle.. alarm zlehka zabroukal, zlehka.. Prvně mě to neťuklo. Po pár okamžicích jsem si ovšem uvědomil, že mám za pasem mého walthříka, o kterém už ani nevím, že ho nosím.. K mému malému udivení se celkem nic nestalo, vše se v poklidu vysvětlilo. Naštěstí strážný s ostrou u pasu byl kliďas a ještě jsme si v poho pokecali.. )
Walther P22
Alfa 441
Alfa 441
no to ešte bolo uplne v klude vybavene
jiří_99 píše:Tak dnes mám parádní historku. Měl jsem klienta, vrchního soudce, schůzka byla domluvena u něj v kanceláři v budově vrchního soudu. V klidu si nakráčím dovnitř, tašku položím na kontrolní pás, projdu rámem a ejhle.. alarm zlehka zabroukal, zlehka.. Prvně mě to neťuklo. Po pár okamžicích jsem si ovšem uvědomil, že mám za pasem mého walthříka, o kterém už ani nevím, že ho nosím.. K mému malému udivení se celkem nic nestalo, vše se v poklidu vysvětlilo. Naštěstí strážný s ostrou u pasu byl kliďas a ještě jsme si v poho pokecali.. )
A to jsi čekal že tě hned odpráske ? Já taky jednou u soudu odevzdával nože a pod a strážný se netvářil jako bych chtěl nějakýho soudce oddělat, byl v pohodě. Je to normální věc.
Weihrauch HW100S .177 + Burris Timberline
- gremlin101
Zdar, dnes mi dorazila PK380ka a musím říct že je to pro mě veliké zklamání... Při prvním zásobníku se zasekl naprosto každý náboj!!! Po mírném "rozhýbání" tak každý druhý až třetí..Asi jsem schytal vadný kus nebo nevím.. A to má být to nejlepší od Umarexu , P22 fungovala úplně bezchybně, ale tohle je něco příšernýho. Kdo má tuhle plynovku, napište pls. jak vám fungovala po vybalení..ať vím jestli si stim mám zkusit pohrát, promazat a pod. a doufat že se to spravý, nebo to hned odeslat k reklamaci..
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Zasekl kdy ?
Při nabíjení do komory,nebo při vytahování vystřelené patrony .. ?
Při nabíjení do komory,nebo při vytahování vystřelené patrony .. ?
- gremlin101
PK380
V obou případech. Střílet jsem z ní ještě nezkoušel, ale při ručním natahování a vyhazování nábojů to takle zlobí, což si myslís že není normální.. Náboj tam špatně drží a zadní část se vždy přizvedne a náboj se nezasune, ale vzpříčí...Možná silná pružina v zásobníku, nevím čim jiným by to bylo.. Ale u P22 byla pružina ještě tužší a problémy stím nebyly.. Při střelbě to bude třeba v pohodě (večer to otestuju) jelikož závěr se pohybuje větší rychlostí než když to natahuju ručně, ale i tak... A když to natahuju opravdu pomalu, náboj se nezasune vůbec, ale vyskočí ven .
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Ahagremlin101 píše:Střílet jsem z ní ještě nezkoušel..
Za ty prachy by to mělo fungovat.
Příště kup něco za čtvrtinu od turků a máš to samé
- Andre Doktor
Jestli je ta pistole nová tak se nedivim, že to rukou takhle blbne.. je ještě tuhá, mě to taky pistole občas dělala, když byla nová, ale když jsem šel střílet tak to jelo jak po másle. A po prvním střílení už se mi to nikdy nijak nezaseklo.
Vždycky je nejlepší si koupit k pistoli rovnou krabku nábojů a pořádně jí zaject.
Nebo to může bejt nábojema.. jaký k tomu máš?
Vždycky je nejlepší si koupit k pistoli rovnou krabku nábojů a pořádně jí zaject.
Nebo to může bejt nábojema.. jaký k tomu máš?
AR2079 5.5mm PCP, NS Nighteater 6-24x56 AGIR
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
QB 78 DeLuxe 4.5mm, Slavia 634 4.5mm, Optisan Cobra
LOV 21
vidis, mozno preto nieje uz na strankach...
ked skusas nasucho, tak musis zaver zo zadnej polohy pustat - najlepsie zachytom zaveru, ked ides rukou pomaly tak naboje robia zvlastnosti kvoli pruzine zasobnika
pk380 vsak tusim nema manualny zachyt zaveru, tak to rob tak ze rukou rychlo trhnes dozadu zaver a nechas ho "vysmyknut" z ruky, tak najlepsie nasucho nasimulujes vystrel
Najlepsie je vsak ist zastrielat, lebo vystrel je predsa trochu iny ako len taketo domace vypustanie, aj mne na 906 manualne vsetko fungovalo ale pri strielani ostaval vpredu visiet udernik do komory
A poskusaj magnetom ci je ozaj cela ocelova, ci tam sudruhovia nedali len ocelovy zaver a ostatne je v zliatine (vnutorna kostra, hlaven atd.) to by ma zaujimalo
ked skusas nasucho, tak musis zaver zo zadnej polohy pustat - najlepsie zachytom zaveru, ked ides rukou pomaly tak naboje robia zvlastnosti kvoli pruzine zasobnika
pk380 vsak tusim nema manualny zachyt zaveru, tak to rob tak ze rukou rychlo trhnes dozadu zaver a nechas ho "vysmyknut" z ruky, tak najlepsie nasucho nasimulujes vystrel
Najlepsie je vsak ist zastrielat, lebo vystrel je predsa trochu iny ako len taketo domace vypustanie, aj mne na 906 manualne vsetko fungovalo ale pri strielani ostaval vpredu visiet udernik do komory
A poskusaj magnetom ci je ozaj cela ocelova, ci tam sudruhovia nedali len ocelovy zaver a ostatne je v zliatine (vnutorna kostra, hlaven atd.) to by ma zaujimalo
- gremlin101
Mám k tomu poplašný od Umarexu, jak jsem psal, otestuju to a dám vědět, ale docela mě to zarazilo . Snad to bude tou ztuhlostí, nechce se mi jí vracet.. Nějakej turek mě moc nezajíma, díly nemaj z oceli, nemají ozubený kouhout a to jsou věci za který si klidně připlatím..
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)