Příští týden ji budu mít, ale pokud tady opět bude o víkendu vichřice, tak ji asi moc nevyzkouším.
Moderátoři: GunShop.cz, Moderátoři
Tak aby to bylo pochopitelný ... a nejen Tobě osobně.Radgost a k mému banu píše: ... Doufám, že doživotní.
ja za 14 dni delam zkousky odborne zpusobilosti, mam uz i zamluvenou zbran a zaplacenou na ni zalohu, aby mi ji nikdo nekoupil driv (pak k ni dokoupim jeste dlouhou malorazku). Presto ale tu zbran budu mit na strileni a ne na noseni (jedina obrana, ktera me s ni napada, je obrana bytu, v trezoru ale moc pohotova nebude), protoze podminky pro obranu palnou zbrani jsou stale horsi a horsi - jestli jsem odmital ostrou na obranu kvuli nasim soudum driv, ted ji odmitam jeste vic.přemýšlím zda si v budoucnu nepořídím ZP a nějaký to ostrý železo
dal netreba cist, proto jsem to neudelal.Pí. Vesecká není soudce a pouze soud může vykládat zákon.
rika clovek, ktery uz pres 100 stran cilene otravuje lidi v tematu, o kterem uz z principu vi prd, protoze se mu dana vec nezamlouvaNadále se ovšem nehodlám tebou a podobným vtahovat do "zmrdích válek". Takže piš jen když máš něco k tématu