U kvalitnejsich zbrani to nevadi, jedine Kimar s tym mal problem, ze boli pruziny prisilne a praskali botky na zasobnikoch. Ja mam Zoraki 906 naladovanu stale v sufliku, aby bola "po ruke" aj ked niekam idem len ju hodim do vacku a hotovo Ale tak priznam sa, nevydrzim sa s tym nehrat Cize raz za cas si ju rozoberiem ale napriklad v Zoraki 914 som mal naboje velmi dlho, to sa mi nechcelo 14 nabojov vyberat a davat spat A po 2 rokoch je zasobnik stale fitgremlin101 píše:Ještě dotaz, př. když příjdete se zbraní domů, vyndáte ze zásobníku všechny náboje a zase ráno když si zbraň berete zásobník naládujete? Nebo necháváte zásobník přez noc naplněn? Pro pružinu to není zrovna moc dobré, ale denně plnit a vyprazdňovat zásobník mi příjde trožku jako opruz. Což by byla další výhoda pro revolver, tam se člověk nemusí o nic starat..
A este pridam moju poslednu skusenost, skopirujem z bratskeho fora
"Ja som zas vypozoroval, ze Zoraki 906 sa seka s UMAREX slepymi. Na kazdy zasobnik pripadne 1-2 zaseky, co je pri pocte 7 ran dost zle... Naopak s nabojmi Sellier Bellot kludne 4 zasobniky za sebou, ani naznak zaseknutia... a hned jak tam dam umarexy je to nepouzitelne... neviem, neviem co robia s tymi umarexami v poslednej dobe, skusim ich kompletne premerat sublerou ci su tam nejake odlisnosti voci Sellier Bellot.. len jedna vec ma trapi, ze obranne 120mg nonivamid mam tiez umarex ale uz vyse roka stare, cize vtedy boli umarexy este mozno dobre... lebo co pamatam umarexy boli vzdy spicka, a len v poslednej dobe s nimi malo par ludi problem"